eu nu ascult manele! (2)
Raspunsuri - Pagina 5
moniboni spune:
Jur pe rosu ca nu ascult manele; si nici prietenii mei apropiati nu.
Si nu cred ca un om care a cheltuit o avere pe bilete la diferite concerte pentru anu' asta (ACDC, Clapton, Aerosmith si sper... Metallica) poate sa asculte manele.
Da' asta's eu... o fi bine, n-o fi....
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus karigold...acum o cotesti aici ca la ploiesti. pina acum bateai toba ca jos manelele ...acum ca nu te intereseaza ce asculta unul si altul. cum e curentul....10 postari cu "jos manele" mai ca-ti vine sa scrii si tu "jos etc ...te furnica. apare subiectul cu "toleranta"...cei mai intoleranti sint asi si acolo...nu se poate sa lipseasca. |
alooo trezirea!!!!!!!!!!!! cred ca esti olecuta confuz, domn'Guestus. amesteci lucrurile si induci lumea in eroare. dar nu ma explic iarasi, stiu bine ce am spus! nu-mi atribui lucruri pe care nu le-am scris, da "scumpete"?
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
gabitza2005 spune:
A spune ca muzica NU EDUCA e ca si cum ai spune ca arta si cartile nu ne educa nici ele. e ca si cum ai spune ca citim degeaba, ca ne uitam degeaba la un film, ca ne uitam degeaba la un tablou.....si ca ascultam degeaba muzica.
valoarea unei prietenii sta in caracterul fiecaruia dintre prieteni. nu te face valoros muzica, cartile si scolile pe care le-ai frecventat |
Caracterul unui om se formeaza in timp prin experientele si informatiile acumulate in timp si prin capacitatea acestuia de a alege niste valori.
Intr-o oarecare masura muzica pe care o asculta un om este reprezentativa pentru acesta sau macar pentru o particica din el.
De ce alegi sa asculti intr-un anumit moment un anumit gen de muzica??
Eu una ma simt jignita ca cetatean al acestei tari cand traienica face afirmatii de genul acesta : romanii sunt 99% manelisti .
Nu cred ca daca un om la o petrecere , cand este si un pic euforic, danseaza pe o manea trebuie sa-l etichetam ca manelist. Si cred ca majoritatea stim versuri din manele fara sa vrem deoarece le auzim la orice colt de strada.
Sunt multumita ca nu au voie sa apara pe toate posturile TV si in noaptea de revelion nu am uit la TV.
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
alooo trezirea!!!!!!!!!!!! cred ca esti olecuta confuz, domn'Guestus. amesteci lucrurile si induci lumea in eroare. dar nu ma explic iarasi, stiu bine ce am spus! nu-mi atribui lucruri pe care nu le-am scris, da "scumpete"? |
daca te filmezi si apari pe youtube jucind si dansind 10 minute carmen serban pe fundal yo imi retrag cuvintele.
ariel_7000 spune:
daca vaicareala ar fi tema principala a manelelor, zau daca ar fi vreo problema...nu am nimic contra ca cineva sa jeleasca si sa sufere de lipsa mertanului.
problema mea este ca nu concep ca o fetita de 14-16...tzspe ani sa se buriceasca in ritm de: "fa jegoaso, rapanoaso"....asta mi s-a infipt in minte si acolo ramane. pt mine mesajul manelei asta e...adica tu, aia care te buricesti pe muzica asta te (auto)identifici cu subiectul principal al acestei manele. pai zau daca o cataloghez eu! ea singura isi pune emblema in piepit, ea se simte fericita si in extaz totatl buricesc ca burtosul plin de ghiuluri si lanturi cat funia vacii, o gratuleaza cu epitete de genul "jegoasa", "rapanoasa"....
toleranta??? zau ca nu pot tolera asa ceva! daca e vecina de 2, ma doare la basca, caci eu cu ea nu schimb decat un buna ziua, dar daca e fiica-mea sau una din anturajul ei, uit de toleranta si imi pica zambetul de pe mutra si zic "pana aici!".
in cazul relatat de catre mine a fost vb de prietena mea....am stat si am discutat cu ea pe tema asta. am intrebat-o daca simte ceva cand asculta gunoiul ala si mi-a zis, cum am citit pe aici, ca ii place ritmul. ok, inteleg, tolerez, e un ritm saltaret, dar cum ramane, oameni buni cu mesajul???? ca doar il zbierau din toti rarunchii!!!!
pt un ne-vorbitor de romana, poate ca ar merge, poate ca as tolera, ca de, are scuza ca nu intelege....dar pt o fiinta delicata, finuta...cum vi se pare sa iasa asa ceva de pe buzele ei?
sau cum zice cineva mai sus, fetite de 8 ani care fredoneaza :"pe la spate"....
mai putem vorbi de toleranta aici? eu una NU. ma declar clar intoleranta la asa ceva si sustin cu toata taria ca DA, imi vine sa vomit la astfel de mesaje!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Guestus spune:
de shakira ce zici ariel? cum face din buric? e normal?
de p.diddy...cit aur are ala la git si min 10 tipe bine in jurul lui....
si filmarile MTV din miami de la piscina cu 30 de fete vulgare care se unduiesc in jurul unuia cu 2 kg aur la git.
nu am vazut nici o miscare "jos MTV"
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabitza2005 A spune ca muzica NU EDUCA e ca si cum ai spune ca arta si cartile nu ne educa nici ele. e ca si cum ai spune ca citim degeaba, ca ne uitam degeaba la un film, ca ne uitam degeaba la un tablou.....si ca ascultam degeaba muzica.
Caracterul unui om se formeaza in timp prin experientele si informatiile acumulate in timp si prin capacitatea acestuia de a alege niste valori. Intr-o oarecare masura muzica pe care o asculta un om este reprezentativa pentru acesta sau macar pentru o particica din el. De ce alegi sa asculti intr-un anumit moment un anumit gen de muzica?? Eu una ma simt jignita ca cetatean al acestei tari cand traienica face afirmatii de genul acesta : romanii sunt 99% manelisti . Nu cred ca daca un om la o petrecere , cand este si un pic euforic, danseaza pe o manea trebuie sa-l etichetam ca manelist. Si cred ca majoritatea stim versuri din manele fara sa vrem deoarece le auzim la orice colt de strada. Sunt multumita ca nu au voie sa apara pe toate posturile TV si in noaptea de revelion nu am uit la TV. |
am inteles punctul tau de vedere, ideea mea era ca, nu-ti da valoare daca asculti muzica de opera sau ne-valoare daca asculti manele
Conchita a tot explicat acest aspect, cred ca nu mai trebuie alte explicatii.
Guestus, continua sa visezi!
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
ariel_7000 spune:
citat din mesajul lui Guestus de shakira ce zici ariel? cum face din buric? e normal? de p.diddy...cit aur are ala la git si min 10 tipe bine in jurul lui.... si filmarile MTV din miami de la piscina cu 30 de fete vulgare care se unduiesc in jurul unuia cu 2 kg aur la git. nu am vazut nici o miscare "jos MTV" |
guestus, nu ai priceput ce am incercat eu sa subliniez. problema mea majora nu e ca da x sau y din buric. bine ca poate! nu e asa simplu sa dai din buric. nu desconsider acest gen de dans, din contra!
p.daddy, la fel...treaba lui, bine ca poate!
la fel si cu gutza, mutza si alte "utze"...nu aici e problema, ci mesajul transmis! nu am auzit versuri de genul "fa, jegoaso, rapanoaso" la shakira....daca as auzi, nu as mai asculta-o.
da, nu sunt versuri pur mioritice, se regasesc si in alte muzici. sexualitatea a fost mereu ceva "vandabil". ce e legat de sex s-a vandut mereu, d-aia televiziunile promoveaza aceste genuri muzicale. au public? da! bun, atunci creste rattingul. vedeta x e sexy si isi etaleaza toate cele si o place lumea? da, bun, o punem pe prima pagina...ok, e vb de marketing aici.
nu intelege ca atac fiecare cm de piele dezvelit! NU! ma intriga vulgaritatea. iar pt mine, maneaua este egala cu vulgaritatea. am explicat mai devreme, ca mesajul manelei este simplu: femeia este o chestie...un instrument de produs placere. iar ca sa ai acest instrument, e simplu, bani sa ai, mertane, vilane, ghiuluri si aur cat cuprinde, ca pica "jegoasele" ca mustele...vezi, aici e diferenta. asta ma scarbeste! iar cand vad o fatuca dragalasa ca isi scoate "valorile" la inaintare, strigand din toti bojocii cat e ea de "dotata" si cum ii place ei sa fie "jegoasa"....pai atunci, NU MAI SUNT TOLERANTA!!! toleranta inseamna acceptare si daca sunteti toleranti pe bune, acceptati ca exista oameni ca mine, ca inaioana, ca denizel, ca lady J, carora, aceste apelative ni se par gretoase...
daca erau cantate in ritm de rock, la fel le-as fi privit.
am zis ca imi place f mult MANOWAR. da...mai putin o piesa pe care nu o ascult NICIODATA, care imi provoaca aceeasi reactie viscerala....
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
anca_a spune:
anca, daca tu arunci admiratiile pe fereastra asumand inainte sa clarifici, concluzionand inainte sa intrebi, hotarand inainte sa intelegi, ramane sa te intreb care admiratie |
Eu am aruncat admiratia din acelasi considerent pentru care tu ai sarit la mine cu liniarul. Puteai sa-mi ceri lamuriri inainte de a-ti da ochii peste cap cu mdehul ala si inainte de a-mi arunca in fata ca am reactii de mahala si ca-mi judec prietenii dupa criterii frivole gen nr. de la pantof sau culoarea pielii.
tu mi te-ai adresat acuzator, aducand ca argument un detaliu personal si insinuand ca nu-s capabila sa inteleg lucrurile, la distanta fiind. Viviana si Nelia nu s-au referit la mine ca persoana nici o secunda, altfel decat cu respect |
N-am glumit cu privitul de la distanta cu detasare, n-am zis-o cu rautate si nici n-am insinuat nimic, adresarea a fost una cu respect, ba cred ca am fost prima de la topicul asta care a declarat ca a inteles pentru ce militezi tu aici. Nu caut in topic dar sigur asta cu distanta ti-au zis-o si altii inaintea mea fara sa-ti sara mustarul.
Mai mult, cand sdcristian a incercat sa-ti explice ce-am vrut sa zic cu manelizarea, i-ai dat ignore si-ai tinut-o in continuare pe a ta.
Gluma a fost strict cu ridicatul de greutati si de sprancene si mi-am permis-o tocmai pentru ca banuiam ca o vei intelege. Daca am fi fost fata in fata, cu siguranta ai fi luat-o ca atare. Dar asa, ne-am impiedicat probabil de neajunsurile comunicarii virtuale.
denizel spune:
citat din mesajul lui Guestus de p.diddy...cit aur are ala la git si min 10 tipe bine in jurul lui.... si filmarile MTV din miami de la piscina cu 30 de fete care se unduiesc in jurul unuia cu 2 kg aur la git. nu am vazut nici o miscare "jos MTV" |
Guestus, ai dreptate. Intr-un fel .
Diferenta intre fetele care se unduiesc in jurul manelistilor si fetele care se unduiesc in jurul lui P.Diddy e una care tine de varsta. Alea-s majore sigur, astea de pe la noi is si majore si cam minore.
Ar mai fi diferenta ca P.Diddy si 50 cent platesc impozite la stat :)).
A, si, de ce nu, daca P.Diddy nu si-ar vedea lungul nasului cu una din fatucele alea, ar cam incurca-o...
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.