eu nu ascult manele! (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Anul trecut am fost observator impartial pe undeva prin America.
Am observat ca traiul de emigrant iti impune dublul standard.

pe-aici i se spune perspectiva largita, ca de la dublu in sus e mai multe. :-)) Viviana, cum, mai, poate avea cineva dublu standard, cand are experienta a cel putin doua culturi? iar cel care e victima unei societati manelizate, desi subiectivat pana la maximum, sa aiba standardul corect, adica obiectiv? contradictie in termeni.

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mai dar stiu ca va cunoasteti prietenii ca pe voi! M-ati pus pe ganduri, habar nu am daca prietenilor mei li s-a intamplat sa danseze cu foc pe vreo manea. N-am fost martor dar cine stie ce mai fac ei in casa sau cine stie pe unde. Chiar, ai vostri ce mai fac, cum sunt ei, stiti voi....?
Subiectul asta nu este despre manele, nici despre toleranta, este despre prietenie. Cum ajungeti de va stiti atat de bine prietenii?
Conchita, de ex, a dansat 10 minute cu placere, ati fi aflat daca erati prietenii ei? Sau intuiati oricum? Lucrurile astea se clarifica periodic?
Eu nu observ nici daca au un cos pe frunte si nici daca si-au schimbat dulapul de la bucatarie.
Cred ca am avut revelatia lunii, nu stiu ce-i aia prietenie, nu-i cunosc cu adevarat. Sau n-am prieteni deci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

eu de cand citesc pe aici, am conceput un test grila pentru prieteni, sa vad care in ce ape maneliste, rokiste se scalda.
am prieteni putini, asa ca no sa dureze prea mult sa trimit mailuri, scrisori....apoi mai vad ce fac daca aflu ceva.....

niciodata in viata mea nu mi-a trecut prin cap sa-mi aleg prietenii dupa anumite criterii, pur si simplu s-au legat relatiile si dureaza de ani sau nu s-au legat si nimeni nu s-a suparat.
am, pot spune asa, prieten un cersetor, care traieste la Munchen si de cate ori treceam prin gara, ma opream si luam masa cu el. ne-am imprietenit acum doua ierni, cand l-am vazut ca incerca sa-si lege o rana la picior cu o carpa murdara. am intrat la farmacie si i-am cumparat pansamente si antiseptice, i le-am oferit si el cu lacrimi in ochi mi-a spus ca nimeni, de multi ani nu i-a oferit nimik.....ce trist.....si de atunci, de cate ori calatoresc la Munchen si il vad, luam masa impreuna...dar astea sunt amanunte nesemnificative.

ma intorc la testul meu!

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

eu de cand citesc pe aici, am conceput un test grila pentru prieteni, sa vad care in ce ape maneliste, rokiste se scalda.
am prieteni putini, asa ca no sa dureze prea mult sa trimit mailuri, scrisori....apoi mai vad ce fac daca aflu ceva.....

niciodata in viata mea nu mi-a trecut prin cap sa-mi aleg prietenii dupa anumite criterii, pur si simplu s-au legat relatiile si dureaza de ani sau nu s-au legat si nimeni nu s-a suparat.
am, pot spune asa, prieten un cersetor, care traieste la Munchen si de cate ori treceam prin gara, ma opream si luam masa cu el. ne-am imprietenit acum doua ierni, cand l-am vazut ca incerca sa-si lege o rana la picior cu o carpa murdara. am intrat la farmacie si i-am cumparat pansamente si antiseptice, i le-am oferit si el cu lacrimi in ochi mi-a spus ca nimeni, de multi ani nu i-a oferit nimik.....ce trist.....si de atunci, de cate ori calatoresc la Munchen si il vad, luam masa impreuna...dar astea sunt amanunte nesemnificative.

tu schimbi subiectul kariguld...nu merge sa faci poze in costum de filantrop si sa o bagi la sectiunea toleranta.

Mergi la inceput

mei guestus, de ce-mi tulburi teastarea? raspunsul ala nu era pentru tine, monser!

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Conchita, vad ca Viviana si Nelia au exprimat ceea ce incercasem si eu sa spun. Cu ele insa ai purtat un dialog decent in timp ce mie mi-ai dat cu rigla peste palma si m-ai trimis la loc cu nota 2.

Acum explicatii pot fi doua. Una ca am probleme de comunicare si nu reusesc sa ma fac inteleasa (ar fi interesant de stiut daca ceilalti au priceput) iar cealalta ca prietenia mea cu Denizel ma incadreaza automat in categoria dusmani de clasa pe care-i toleram si-i iubim de la distanta.

Cu raspunsul acela si confirmarile de dupa ca nu-s eu chioara cand scrie negru pe alb, (deci sa fac bine sa nu mai caut sensuri ascunse unde nu-s) mi-ai pierdut admiratia pe care ti-o purtam. Si ca sa te citez, no hard feelings, ok?

Si ca sa fiu ontopic, evident ca pierdutul stimei n-are nicio legatura cu cele tzashpe manele din programul tau de cardio.

Apropo de cardio pe manele, mai am un motiv pentru care nu l-as putea practica. Un cardio eficient se face la o intensitate de pana la 85% din pulsul maxim. Ori mie, guitzatul lui Gutza imi creste tensiunea nepermis de mult peste aia 85%. Deci inca o data sorry, da' nu-i de mine.

Edit. Imi creste tensiunea adica imi ridica pulsul, asta ca sa nu-mi dai iar in cap ca amestec notiunile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Conchita, vad ca Viviana si Nelia au exprimat ceea ce incercasem si eu sa spun. Cu ele insa ai purtat un dialog decent in timp ce mie mi-ai dat cu rigla peste palma si m-ai trimis la loc cu nota 2.

Acum explicatii pot fi doua. Una ca am probleme de comunicare si nu reusesc sa ma fac inteleasa (ar fi interesant de stiut daca ceilalti au priceput) iar cealalta ca prietenia mea cu Denizel ma incadreaza automat in categoria dusmani de clasa pe care-i toleram si-i iubim de la distanta.

Cu raspunsul acela si confirmarile de dupa ca nu-s eu chioara cand scrie negru pe alb, (deci sa fac bine sa nu mai caut sensuri ascunse unde nu-s) mi-ai pierdut admiratia pe care ti-o purtam. Si ca sa te citez, no hard feelings, ok?

Si ca sa fiu ontopic, evident ca pierdutul stimei n-are nicio legatura cu cele tzashpe manele din programul tau de cardio.

Apropo de cardio pe manele, mai am un motiv pentru care nu l-as putea practica. Un cardio eficient se face la o intensitate de pana la 85% din pulsul maxim. Ori mie, guitzatul lui Gutza imi creste tensiunea nepermis de mult peste aia 85%. Deci inca o data sorry, da' nu-i de mine.

www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see

anca, daca tu arunci admiratiile pe fereastra asumand inainte sa clarifici, concluzionand inainte sa intrebi, hotarand inainte sa intelegi, ramane sa te intreb care admiratie?! te mai intereseaza rezonul sau deja ai decis ca ala e motivul - ofensandu-ma gratuit a doua oara, desi nu ti-am gresit cu nimic. tu chiar crezi ca ala e motivul? pe cravata ta de pionier? daca ala e motivul, de ce nu a fost tot ala intre noi de ani de zile de cand ne admiram reciproc? sau poate ala o fi motivul, doar ca unilateral. din partea mea nu vei auzi niciodata ca trebuie sa alegi sau sa-ti denigrez prietenii pe care nu-i agreez. asa cum nici Sabina nu a auzit. tu cum te-ai simti daca eu as insinua macar ca tu ti-ai schimbat tonul si modul de adresare obisnuit, catre mine, influentata de prietenii tai?

tu mi te-ai adresat acuzator, aducand ca argument un detaliu personal si insinuand ca nu-s capabila sa inteleg lucrurile, la distanta fiind. Viviana si Nelia nu s-au referit la mine ca persoana nici o secunda, altfel decat cu respect. si au pastrat discutia la nivelul argumentelor. iar daca recitesc, nici tie nu ti-am raspuns nepoliticos, doar ti-am atras atentia ca ma simt jignita. putea urma o clarificare, nu inca o acuzatie, cea de-acum. care program cardio? asta ar fi a treia. dansul e considerat cardio, iar dansatul meu pe manele a fost intamplator, cauzat de discutia asta si de linkurile oferite. ca sa fie un program, e nevoie de ceva mai mult.

nu, faptul ca eu nu-mi retrag admiratia in ce te priveste nu are legatura cu faptul ca tu ti-o retragi sau cu parerile tale despre distantele, programele sau manelele mele. ramane intacta. no hard feelings, desigur.

Tonnia, good point. cardio ne-cardio, am dansat pe manelele de la Mindy si alte cateva gasite. mai mult de 10 minute, deci multumesc ca le redusesi la 10, insa adevarul e altul! :-))

-----------
la unele am ras cu lacrimi, la ala cu as da zile am cantat chiar, m-am prostit si m-am scalambait, pur si simplu m-am distrat pe cinste. asta e, sarbatoare mare acuma ca eu insami am oferit dovezi privind inferioritatea-mi. whatever, incepe sa ma plictiseasca discutia asta la persoana. discutia, nu persoana, nota bene.

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Deni, prietena mea cea mai buna, cea din copilarie, are gusturi muzicale diferite de mine. Cred ca a ascultat si manele ocazional (cam asa, ca Conchita, pe care o suspectez ca dupa cateva auditii de chestii asa exotice o sa se plictiseasca de ele , mai ales ca nu cred ca Soniei o sa-i placa )

Dar prietena f buna, e medic, m-a pisat la cap toata perioada asta gri prin care trec, m-a fortat practic sa trec prin toate investigatiile cand eu eram deprimata si vroiam sa renunt si altele asemenea.

E adevarat insa ca prietenii din copilarie sunt ceva special si legaturile sunt altele, firele invizibile care ne leaga nu pot fi explicate.

E adevrat si ce spui cu prietenia adevarata, dar concluziile tale se potrivesc (pentru mine) la prietenii veniti un pic mai tarziu in viata noastra.

orice societate se refuleaza in muzici de genul asta, e o manifestare a necazului, saraciei, lipsei de educatie...Noi avem tendinta de a respinge mai degraba muzica ce apartine spatiului nostru si a accepta hip hop sau latino. Temperamentul care a generat hip hop e insa unul care are la baza revolta, cel latino " hai sa uitam de necazuri si sa dansam", iar cel romanesc e "hai sa ne mai vaicarim nitel"

Dpdv muzical e aceeasi simplitate si plicticosenie peste tot:))

Pt cine nu intelege de ce trebuie sa asculte muzica clasica si cu ce te face muzica mai bun, am scris mai demult un articol pe blog, ideea e ca la muzica clasica structurile sunt intelgente, complexe, samd, pe cand la muzica de orice alt timp sunt extrem de simple si redundanta e maxima.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

doar ce am fost abordata pe mess, de catre o prietena din RO, ca are acasa in sifonier un CD cu manele. ma intrebat daca, acum afland asta voi divorta de prietenia noastra!
prietenia noastra nu sta in acel CD cu manele, ascuns in sifonierul ei si nici nu-i scade valoarea ei ca om. bine ca stiu de acum inainte ce cadou pot sa-i fac
valoarea unei prietenii sta in caracterul fiecaruia dintre prieteni. nu te face valoros muzica, cartile si scolile pe care le-ai frecventat.

si inca n-am trimis nici un test nimanui! cred ca o sa incep cu guestus. Guestus, da incoa adresa de mail!

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

karigold...acum o cotesti aici ca la ploiesti. pina acum bateai toba ca jos manelele ...acum ca nu te intereseaza ce asculta unul si altul.
cum e curentul....10 postari cu "jos manele" mai ca-ti vine sa scrii si tu "jos etc ...te furnica.

apare subiectul cu "toleranta"...cei mai intoleranti sint asi si acolo...nu se poate sa lipseasca.

Mergi la inceput