Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(35)
Raspunsuri - Pagina 9
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Salut! m-ati dat disparuta vad... are Lalu nr meu de digi dar aci in varf de munte n-am semnal la ala. Acu am terminat de citit si am vazut ca are nevoie cuscrela de mine. La bebe ptr tuse de ori de care (uscata, productiva ) merge Stodal, Eurespalul e si antiinflamator pe tractul respirator si antitusiv, ptr tuse productiva ambroxol. Ramo mai ales ca are candida aia de care nu scapati nu i-as da antibioicul, ii scade bine febra vad si doar cu panadol/nurofen. Ptr candida incearca violet de gentiana solutie 1% in glicerina de 3 ori pe zi dat in gurita cu ea si da-l si la fundulet cu ea. Ar merge si un probiotic dar deocamdata incearca asa. Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) Filmulete |
draga de socrosenie, cum a intrat ea sa vada de noi. antibioticul il tin la rece deocamdata, macar pana luni sa vad ce zice si arabul ala. sper sa nu fie deloc nevoie de el si sa treaca tusea asta mai repede. mainee ii iau eurespal, daca e si antiinflamator.
cred ca in brate ca doi indragostiti o sa dormim in noaptea asta, ca daca incerc sa-l pun jos tuseste si plange.
Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
monica_80 spune:
am adaugat pozici noi aici http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Monica_8002#
noapte buna
de scump Maria 13.12.2009
lili_a spune:
Seara buna, nu ma astept sa mai bintuiti careva la ora asta pe aici...
Celor 3 fete curajoase care s-au intilnit la Iasi sa va fie de bine, sinteti foarte dragute si vesele la intilnire. (mie nu-mi merge sa las comentariu in picassa )
RamonaC vad ca ti-au dat fetele retetesi a intrat si mama soacra de pe skiuri Iti doresc multa sanatate si tie si soricelului
Monica80 of, sper sa rezolvi si tu cu nodulul ala
citat din mesajul lui many_bani Lili, ieri cand a fost sotul sa cumpere vasul de gatit la aburi, la Tehnomarket, fix la philipsuri s-a uitat, ceva de genul ce ai postat tu, cred dupa pret, unul argintiu din inox si altul negru din plastic(au ce o fi) si batea din picior ca-l vrea. Insa o apuca o sila sa incep sa citesc ce si cum face fiecare de numa'. Ce face micuta Maria? |
Pai ala din inox e,e destul de simplu de folosit, eu n-am citit nimic si m-am prins oarecum intuitiv
E tot miriita, acum doarme si eu pic de somn dar am mai bagat repede nasu pe la voi. Am fost azi la Ikea cu tot cu ea, si a cam urlat si pe acolo, noroc ca n-are voce cit ar vrea ea sa tipe. I-am luat cos de jucarii, ca nu mai stiam pe unde sa le pun
Floricik sper sa aveti parte de o ceremonie frumoasa la botez si de distractie placuta dupa aceea. Sa ne pui poze
Lumi_Richard unde umbli?
Noapte buna mamici de printzese si printzesi
mami de Mariuca
monica_80 spune:
nu ma pot abtine..e super tare concursul
http://www.220.ro/Ghd3A6aF7O/Concurs-Cu-Bebelusi
de scump Maria 13.12.2009
laviniablaga spune:
Neatza!
Off, RamoC ce vesti rele ne dai tu acolo!!!!Pupam mamica si pe broscoi sa se faca bine amandoi!
La multi ani sarbatoritilor de azi:
5 lunite:
Maya Andreea de Simina
4 lunite:
Dragos Mihai si Emil Gabriel de Ariadna33
Sophia Ioana de LauraB
Maria de Lili_a
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
laviniablaga spune:
Dau la toata lumea!!!
Raluci, bine ca sunteti bine si sa stii ca mi-a placut tare mult cantecelul!
Laurairina, DanaN, imediat va bag si pe voi la "Fulgusori Amorezati"
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
laviniablaga spune:
La multi ani mamicii AdinaMia!
laviniablaga spune:
mi-am facut testul cu maimutza...dar nu am una interioara!
ali762000 spune:
DRAGOS MIHAI SI EMIL GABRIEL
SOPHIA IAONA
MARIA
ADINAMIA
Fetelor Mihai si-a descoperit nasul si acum toata ziua se strange de nas. Suntem toata ziua si cu pumnii in gurita suntem mai moracanosi, oare sa il doara gingia? Ii ies oare dintisorii? Ca jos gingia e alba.
ALI
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui ali762000 Fetelor Mihai si-a descoperit nasul si acum toata ziua se strange de nas. Suntem toata ziua si cu pumnii in gurita suntem mai moracanosi, oare sa il doara gingia? Ii ies oare dintisorii? Ca jos gingia e alba. ALI |
E posibil...si la Rares ii este alba gingia si e inflamata. Eu i-am luat inel de dentitie. Medicul zice ca o sa ii apara dintisorii, la noi se observa mugurasii din partea de jos!Si vreau sa iti spun ca piciul meu ma termina cat e de agitat si de marait!