Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(35)
Raspunsuri - Pagina 8
RamonaCopot spune:
andre, pm inapoi.
Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
miany75 spune:
Ramo imi pare rau ca sunteti bolnaviori amandoi ...eu,cand am dureri de gat folosesc propolis (tinctura pe un cub de zahar sau granule ,pe care le mestec)-e considerat un antibiotic natural ..la mine functioneaza garantat...in ceea ce il priveste pe Dominic ,nu stiu ce sa zic....noua pentru tuse ne-a recomandat Eurespal (sirop)...multa sanatate
ralu_seby spune:
Buna seara, am prins cateva minute ca sa scriu si eu un mesaj.
fulgusorilor sarbatoriti astazi: Rares-Mihai - de Krelia, Matei Gabriel - de Zodie de foc si Emma Valeria - de Cosmynik sa fiti voiosi si sanatosi!!!!
Simina, votat!
Ramona, muuulta sanatate!!! Parca DianaR e la schi..,scria azi cineva pe forumel
Monica_80, sa dea DD sa treci cu bine peste operatie si ca bebe sa pape san duminica!
A_driana, sper ca nu gresesc, LA MULTI ANI SOTULUI!!! (nu am putut vedea poza, imi zicea ca nu e nimic acolo)
Alinus, nici pozele tale cele noi nu am putut sa le vad, imi dadea aceeasi eroare, cum ca nu exista nimic la linkul respectiv...
Katyuscha, vazut poze cu bebelina si fratiorul ei sunt 2 scumpici, sa va traiasca!
Lavi, multumim pt cele 4 modele de scheme de diversificare. Mi se par un pic prea incarcate, cam grele pt stomacelul lui bebe. Oricum sunt intr-o mare vceata si eu ca majoritatea in aceasta problema. Nu ma incanta ideea de a ma mulge pt a combina cu cereale, plus ca Matei nu e slabut deloc..vedem
Monis, cea mai ok mi se pare schema Medlife, cu precizarile facute de voi (ex. iaurtelul Danone). O sa dezbat schema asta mai pe larg cu pediatra, mai ales ca prichindelul e inscris la Medlife la med. de familie.
Sa va mai spun ca la 5 luni, copilul unei tipe manca cate 8 Danonino pe zi?!? Si ea era taaare mandra.. copilul e un buflei ce-i drept..dar asta nu inseamna ca exista vreun motiv de a-l trece pe asa ceva.
Kiss u all!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Katyuscha21 spune:
Ralu da ce poze o my god ft frumoase sa va traiasca baietelul sa fie mare si sanatos si sa aibe spor la fete multe
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu surpriza din burtica
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
ionelamaria spune:
Buna seara
Repede repede, inainte de nani, sa scriu si eu cate ceva.
Noua ne-a priit "marea ieseala" poze a pus ancutza aici.
Ca o soacra ce sunt, tin sa precizez ca Mihnea a dormit o bucata de vreme, apoi, cand s-a trezit, dezamagit ca Domnita Ruxandra nu e, a inceput sa planga, sa mararie si chiar sa tipe... Sabinuta e o frumoasa dar daca nu era Ruxi a lui nu i-a mai priit ieseala... Suspect e ca i-a atras atentia Danut la un moment dat... dar cred ca se uita la el si isi spunea ca e bun de prieten de impartit jucarii si iesit la bere mai tarziu
Fetele sunt niste mamici frumoase si sa stiti ca sunt si mai de treaba in realitate, niste scumpe. Imi pare tare rau ca nu au reusit sa ajunga si celelalt iesence: Lumi, Mihamora, Lalu, Monica, Strumphy. Am fi fost o trupa de soc acolo 8 mamici si 8 pitici ( sper din suflet ca nu am uitat pe nimeni)
Monica nu stiu cat mai sta ancutza dar sigur ne vedem ,iesencele, cat mai curand, imediat ce vine vremea buna
laurairina si Mihnea baleste cu spor cand stau la masa, dar nu cred eu ca el realizeaza ca e papica... mai mult cred ca vede mancarea noastra ca pe o jucarie de rontait
Simina votat! dai o tura cu fiatul?
Ramona C Imi pare rau ca e bebe bolnav. Nu stiu ce sa spun, dar antibiotic peste candida eu stiu ca nu e bine. Poate e antimicotic... atunci... parca e altceva. Sanatate multa amandurora!
Cam atat am putut produce.
Noapte buna tuturor
Pupaceala mare fara exceptie ( da nu pe bulanase)
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
DianaR spune:
Salut! m-ati dat disparuta vad...
are Lalu nr meu de digi dar aci in varf de munte n-am semnal la ala. Acu am terminat de citit si am vazut ca are nevoie cuscrela de mine.
La bebe ptr tuse de ori de care (uscata, productiva ) merge Stodal, Eurespalul e si antiinflamator pe tractul respirator si antitusiv, ptr tuse productiva ambroxol.
Ramo mai ales ca are candida aia de care nu scapati nu i-as da antibioicul, ii scade bine febra vad si doar cu panadol/nurofen.
Ptr candida incearca violet de gentiana solutie 1% in glicerina de 3 ori pe zi dat in gurita cu ea si da-l si la fundulet cu ea. Ar merge si un probiotic dar deocamdata incearca asa.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
DianaR spune:
merg sa ma culc ca sunt cam zomi de pe drum. Am ajuns la 8 seara aici, e zapada din belsug, dar bineinteles ca n-am apucat azi sa schiem, sper maine sa apuc si eu macar 2-3 ture. Teo a fost cumintica pe masina, desi am facut 6 ore pana aici cu opririle de rigoare...
De diversificare vb cand ma intorc. Pupilici!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
Ancutza_Bro spune:
Ramonik stai linistita ca stiu foarte bine cum e sa iti faci programul dupa printesa...mai stau doar maine dar deja planurile sunt facute...o sa mai vin in Iasi cu siguranta si poate o sa fie mai cald, bebeii mai marisori , poate o sa vina si Monica si Lalu si Lumi si Mihamora si Strumphy
Ionela, dymomo pup fetele ca au stat la un suculet cu noi ...baietii sunt niste adevarati cavaleri, frumosi foc!...v-a povestit mai bine Ionela ca in baza mea.... Ione multumesc pt link-ul de poze
Diana mi-am amintit ca ma intrebasei de alaptat, imi cer scuze ca abia acum iti raspund, inca ii mai dau un bibe de LP completare inainte de culcare pt ca am incercat sa nu ii mai dau deloc LP si s-a trezit noaptea din ora in ora...asa o stiu sigur ca e satula si dormim linistiti
Lavi ai aflat deja ca ne-am intalnit, eu abia la ora asta am ajuns la laptop Raresul sa faca nani in noaptea asta
RamoC sanatate multa
am scris pe fuga, va pup pe toate si va doresc noapte buna!
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
floricik spune:
Salutare. Imi cer scuze ca nu am mai intrat de ceva timp pe forum dar absentele mele sunt motivate. Ema iar confunda ziua cu noaptea. Se culca pe la 6 , chiar 8 dimineata si doarme pana pe la 1 -2 ziua. Ma da peste cap programul asta al ei. Cand se trezeste nu stiu cum sa-i dau repede sa manance sa iesim la plimbare. Ies ca zuza la plimbare , la ore tarzii.
Maine avem botezul si am muulte emotii. Mai ales cu vremea asta. Parintii mei vin din provincie si sper sa ajunga la timp.
Va pup pe toate. Sper dupa botez sa se mai regleze cu somnul si mami sa intre mai des pe forum.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3