Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Neatza! Lavi, buna cafeaua de la tine, pt ca Matei a fost cam agitat azi-noapte, nu a dormit prea bine si deci..nici eu

pentru fulgusorii dulci care se sarbatoresc astazi: Maya Andreea - de Simina_kin, Dragos Mihai si Emil Gabriel - de Ariadna33, Sophia Ioana - de LauraB, Maria - de Lili_a la cat mai multe lunite si pt mamica AdinaMia sanatate si sa te bucuri de puiul tau!

floricik, petrecere frumoasa, sa fie bebe cumintel si vremea cat se poate de buna!

Cred ca o sa iau si eu un Stodal sa-l am in casa, just in case..

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ralu, te pup, sa speram ca la noapte poponitzul mic sa te lase sa dormi!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Lavi iau si eu o cafia(desi noaptea asta pot spune ca am dormit doua ore jumate legat) deci nu sunt obosita .
La multi ani fulgusorilor care azi implinesc mai multe lunite.
Ramona multa sanatate la amandoi. Sa treaca repede raceala.
Lauriciule vad ca Amalia e tare curtata si cum tu faci copii tare frumosi poate mai faci o fetita ca sa aiba si Danut pe cine peti(ca lui ii plac fetili mai mici).
Si noua ne-a placut la intalneala(apropo in poze singura grasa sunt io...) fetele sunt niste dulci(eu cu Ionela ne-am mai vazut si burtoase), ne pare rau ca nu au ajuns si celelalte iesence dar mai e timp ca acusi vine caldura. Copii au fost cuminti, Mihnea nu s-a uitat dupa Sabina(asta ca sa stie si Ramonica) iar Danut ca un mare cavaler in loc sa se uite dupa frumusetea cu ochi albastri(chiar daca e data putea si el sa fie galant) si-a mancat pumnii si a balosit hainele(ca tot era singurul fara suzeta).

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

La multi ani fulgusorilor

Maya Andree de mami Simina
Dragos Mihai si Emil Gabrie de mami Ariadna33
Sophia Ioana de mami LauraB
Maria de mami Lili_a

Ca sa luminam aceasta zi posomorata (in Bucuresti ninge) le dedic aceasta melodie frumusica.

Pup

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

of, ce fain, imi pare rau ca n-am putut merge si eu...
de Ionela stiu, insa si celelalte fete au fost fara soti? ca eu deocamdata nu ma descurc singura cu bebe, mai ales si cu atatea haine pe noi...
dar ma revansez la vara...

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ramonica si pe mine si pe Ancutza(cred) ne-au adus sotii cu masina asa ca te inteleg. Ionela a venit singura cu Mihnea in port bebe(am dat si eu comanda la sotz sa imi aduca unul din franta daca gaseste) si sincer e o idee super buna pt atunci cand trebuie sa iesi singura cu bebe. Noi iesim fara tati dar daca distanta e lunga e cam obositor. Vine vara insa si gasim noi o posibilitate sa ne vedem(cand eram burtoase a fost mai usor ce e drept).

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata si de la cluj!!! la noi a iesit soarele asa ca azi nu ne mai aerisim controlat ci dam piept cu primavara..

FELICITARI SARBATORITILOR DE AZI,MAYA DE SIMINA,DRAGOS SI EMIL DE ARIADNA,MARIA DE LILI,SOPHIA DE LAURA!! SA FITI SANATOSI SI VOIOSI!!!

[b] Floricik
sa aveti distractie faina si Ema sa fie de comitet!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

La multi ani si ptr. mamica noastra AdinaMia

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

LA MULTI ANI SI PT .MAMICA ADINA MIA!!

iesencelor,sa va fie de bine intalneala si mult bafta sa va intalniti data viitoare in formula largita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

in leg. cu schema postata de monis de la medlife, pt. cei alimentati la san, se introduce la 6 luni si o sapt. carne de pui si vita, nu e cam devreme pt. carne, ce parere aveti? sau e vorba numai de zeama de la carne, ca n-am inteles bine...

ionela - imi pare rau ca Mihnea a plans din cauza lui Ruxi, ce sa facem daca mami e cam fricoasa? socrela a fost de vina...

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput