Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(35)
Raspunsuri - Pagina 11
simina_kin spune:
Neata fetele
FACEM CINSTE
AM FACUT 5 LUNITE!!!
Multumim pentru urari Lavi, Ralu,Many-bany, Miany
Mai tarziu punem si poze cu sarbatorita ranjita
fericita de ranjita delicioasa [b] Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
La multi ani fulgusorilor
Dragos Mihai si Emil Gabrie de mami Ariadna33 (care i-am cunoscut la biserica, si preotii i-au tot incurcat )
Sophia Ioana de mami LauraB
Maria de mami Lili_a(poate ajungem sa ne cunoastem)
si pentru mamici
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
laviniablaga spune:
Fetili, la noi e o zapada imensa pe afara...in curte stratul are 10cm! Parca vine iarna inapoi!
SImina, multzam fain de cinste!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
laviniablaga spune:
Simina, te-am votat!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
ralu_seby spune:
Simina, nu ma lasa, spune ca am mai votat in ultimele 24h..
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
ralu_seby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika in leg. cu schema postata de monis de la medlife, pt. cei alimentati la san, se introduce la 6 luni si o sapt. carne de pui si vita, nu e cam devreme pt. carne, ce parere aveti? sau e vorba numai de zeama de la carne, ca n-am inteles bine... ionela - imi pare rau ca Mihnea a plans din cauza lui Ruxi, ce sa facem daca mami e cam fricoasa? socrela a fost de vina... Ramonika Ruxandra tati si Vladutz |
Ai dreptate, mi-am aruncat si eu un ochi evaziv si cam asa scrie. Mie mi se pare cam devreme..
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_seby Simina, nu ma lasa, spune ca am mai votat in ultimele 24h.. pozici botez 07.02.2010 poponitzu' meu Matei-Andrei Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |
nu-i o problema, votezi mai pe seara
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
raluci_b spune:
Neata fulgime
na ca a revenit vremea fulgilor, frumos mai ninge Floricik nu fi supi din cauza vremii, fulgusorul Ema nu putea avea o asa zi frumoasa, fara fulgii de zapada , sa va distrati
LMA sa traiasca fulgimea sarbatorita azi, in frunte cu gagica lui Bubu
Simina ce ziceai ca ai pregatit de cinste ?
Poze BUBU
asa creste Bubu