Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(35)
Raspunsuri - Pagina 12
ionelamaria spune:
Mneata
Mihnea a dormit de la 22 la 6 fara pauza dar s-a trezit si a papat la 45 min-1 ora de atunci... si nu 5 minute ( cum facea el ci cate 25-30. Probabil ca recupereaza mesele de peste noapte
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika ionela - imi pare rau ca Mihnea a plans din cauza lui Ruxi, ce sa facem daca mami e cam fricoasa? socrela a fost de vina... Ramonika Ruxandra tati si Vladutz |
Soacra soacra.... o da el Mihnea la brazda . lasa ... ca la vara nu mai are scuza si vine el cu floricele la soacra si la Ruxi si gata
Noi stim de ce a nins!!!!!!! s-au intalnit 3 fulgusori si au pus de-un omat. D'aia!!!!!!!!!!!
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
miany75 spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Noi stim de ce a nins!!!!!!! s-au intalnit 3 fulgusori si au pus de-un omat. D'aia!!!!!!!!!!! Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
super tare concluzia!!!
eu va noi iesim la plimbarica...ne auzim mai pe seara...
Lalu_79 spune:
Neata
RamonaC, sper sa va reveniti cat mai repede din raceala.Bine ca a intrat Diana si ti-a raspuns la intrebari, sfaturile ei sunt tare pretioase.Pupam sa treaca .
Monica, ooof, te inteleg perfect.Ieri a fost singura zi cand nu am fost la spital, altfel ne intalneam sigur.Am fost in dimineata asta, nu e totul roz, acum pot doar sa sper ca nu va colecta din nou...daca totul e bine ma mai duc marti la pranz, daca simt ca zvacneste ma duc luni.Greu mai scapam de stafilococul asta nenorocit.
Daca simti nevoia sa te plangi, fa-o, de asta suntem aici.Pe mine m-a ajutat enorm sustinerea fetelor, ca sa nu mai spun de faptul ca am salvat lapticul datorita Dianei, careia nu-i pot multumi indeajuns.Si daca tot sunt la capitolul multumiri,iti trimit multi si multe pt ca mi l-ai recomandat pe dl dr si pt ca ai fost atat de draguta si m-ai incurajat!!!Si pt Monis multi pt vorbele care mi-au mers la suflet. Dar ce tot spun, toate fetele m-au sustinut si fiecare gand bun a contat, asa ca multi pt toate, fara exceptie!!!
Asa ca,draga Monica, curaj, va trece si asta!Nu te simti vinovata, acusica ii vei da printesei laptic.Pana la urma e o mare sansa ca am dat peste un medic care nu se grabeste sa faca ablactare,asa cum fac majoritatea.
Imi pare rau ca am ratat marea intalneala, la ora 13 dormeam si eu si printesa, avusesem o noapte grea...data viitoare sper din suflet sa nu mai intervina nimic.Oricum, cum se incalzeste sigur vom iesi la plimbare in parc si vom avea multe ocazii sa ne intalnim.Iar pe Ancutza si pe printesa Sabina, daca nu le vom vedea in Iasi poate le vom intalni in Piatra, ca tot averm in plan vizite la niste prieteni buni.
Mai citesc si revin, ca nu mai stiu ce vroim sa mai spun....
catalina2307 spune:
Regulament DC
16. Concursurile de pe alte site-uri
Mesajele care fac trimiteri directe la concursurile sustinute de alte site-uri - nu sunt acceptate pe acest forum. Va multumim pentru intelegere
monis5 spune:
sarbatorire frumoasa -usorilor de astazi!
Neatza
Frumoasa intalneala fetelor, felicitari , cam putine pozici though eu mai vroiam (Ramonika, si eu as fi trista rau in locul tau)
Legat de scheme de diversificare, varsati tot ce va da prin minte, ca le punem noi mai apoi cap la cap si ne dumirim pana la coada cum sa facem . Carne la 6 luni, in conditiile in care eu sper sa incep pe la 5 1/2 - 6 luni, no way. Plus ca trebuie sa rezolv si misterul de unde sa fac rost de o carne mancabila (ultima oara cand am fiert 2 pulpe de pui, le-am pus la gunoi asa de rau mirosea toata casa, iar ele erau ca o ciunga de aia proasta)
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
monica_80 spune:
lalu, esti o scumpa , eu ma duc luni la 13 la spital (pana la urma tot ne intalnim ).
de scump Maria 13.12.2009
dymomo77 spune:
Apropo de carne. Mie la Danut mi-a zis nutritionista de la spital sa ii fierb carnea 3 ore si sa arunc apa de cel putin 3 ori iar la final, dupa ce o dadeam la robot adaugam alta apa(fiarta si racita) ca sa se faca pasta. Nici gust de carne si nici miros nu mai avea. Carnea era din kaufland(pentru ca trebuia sa ii dau numai piept-si de unde atatea gaini de tara) unde am gasit niste caserole micute care aveau numai partea aia din interiorul pieptului de pui si era ca sa zic asa acceptabila.
mami fericit de Dan Mihail
miany75 spune:
mai,fetelor ..io una mi-s mai batuta in cap sau imi scapa ceva....unde e valoarea nutritiva la niste chestii fierte si rasfierte?!!...
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui miany75 mai,fetelor ..io una mi-s mai batuta in cap sau imi scapa ceva....unde e valoarea nutritiva la niste chestii fierte si rasfierte?!!... |
DORIS_71 spune:
Maya Andreea de Simina_kin
Dragos Mihai si Emil Gabriel de Ariadna
Sophia Ioana de LauraB
Maria de Lili_a
mamicii AdinaMia