Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
[
De asta trebuie facute pe aburi, puiule, apropos de babycook.

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

bine zici tu.. cat e "minunatia" asta de babycook...ca sigur esti mai documentata ca mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

buna ziua tuturor!
Slabuta miscarea pe aici, aveti program de week-end gagici? O cina romantica, shopping cu fetele, un film bun, d-astea sper, nu curatenie, gatit, sau impacat bbelush plingacios
Multumim pt urarile de
Fetele, eu sint constienta ca avem f putin timp, si nu reusim mereu sa ne intoarcem la pagina 1, asa incit eu vreau sa va zic ca eu nu tin sa ne spuneti lma la fiecare lunita. Nu vreau sa devina un stres, ca aoleo dc uit sa-i zic unui fulgusor si se supara mamica etc... Daca tineti minte oricum, multumim daca ne urati pe PM, daca nu, nu-i bai, Pina la 1 anisor cind dam mare bairam pe forum, eu "va scutesc" de obligatii. Si va pup si va mai multumesc o data. Si sper sa nu intelegeti gresit

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Lili nici eu nu tin neaparat la aceste urari. Asa ca ma bucur ca nu te superi daca "uitam". Nici io.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

si eu subscriu (am mai zis si in trecut ), dar cum toata lumea ura la toata lumea, am reinceput si eu sa urez, sa nu ma simt... ciudata

Dymomo - dar nu ai intrebat si tu de ce se fierbe carnea in asa hal? ce tre sa iasa din ea? si mai ales, ce ramane?
Ca in conditiile astea (daca e ceva ce trebuie musai sa iasa din ea) ma intreb daca e ok sa fie facuta la abur...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Monis de zaluda ce eram(ca nu mai stiam ce sa mai fac cu el) nu am intrebat. Eu am intrebat cum ii pregatesc mancarea si asistenta de la gastro m-a dus la bucataria dietetica la sefa de acolo(care imi explicase si la mucilagiu/apa de orez cum o fac) si ea mi-a aratat cum fac ele la bucatarie. Tot ce mi-a zis a fost sa fie carne de pui(piept) si cum sa o prepar. Mi-a zis sa nu ii dau zeama de la carne dar nu stiu daca pentru ca aceasta contine ceva ce nu e indicat(tinand cont ca puiul e din comert, ca nu are nimeni sa sacrifice 1-2 pui pe saptamana doar pentru piept) sau la 2.5 luni era el prea mic pentru ceea ce rezulta din fierberea carnii. Eu am mai zis ca sper sa ajung saptamana viitoare la medicul care se ocupa acum de el si am sa il intreb ce si cum. La copii mai mari stiu ca se dau si alte parti ale puiului nu numai pieptul asa ca la diversificare banuiesc ca vom putea apela la puii de tara(desi marea majoritate au gaini ca nu sacrifica omul puii ci doar gainile). Sau care nu avem de unde sa luam pui de tara(ca mine) ne vom axa mai mult pe peste. Pentru mine si ficatul e controversat pentru ca la fel e de la gaini crescute in ferme care papa doar concentrate si ficatul filtreaza tot si cred ca e cel mai plin de toxine.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna seara!

Am revenit si noi de prin plimbari...Rares este la fel de marait ca de obicei! Am impresia ca asa va fi mereu...ii trebuie numai in brate si multe povesti!

Cu privire la fierberea alimentelor si valorile nutritive ale acestora si eu am anumite semne de intrebare, dar o sa vad ce va fi cu babycook-ul ala.

Pana una alta, azi mi-am luat un blender si un storcator de fructe de la kaufland la oferta...

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
[
voi ce ati dat pt tuse la copii?oare e posibil sa se agraveze f tare pana luni cand mergem la craiova la un pediatru bun...? offff ce-mi lipseste cuscrella acum. Aveti vreuna nr ei de tel?

Eu i-am dat Stodal. ESte un remediu homeopat, deci 100% natural. Se gaseste in farmac ii si costa 17 lei. Trebuie sa ii dai de 3 ori pe zi cate 2,5ml adica o lingurita. Eu i-am dat cu seringa. De altfel, poti lua si tu. Trebuie sa iei 5 ml, adica o lingura. Pup sa treaca.

Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

si eu subscriu (am mai zis si in trecut ), dar cum toata lumea ura la toata lumea, am reinceput si eu sa urez, sa nu ma simt... ciudata
Dymomo - dar nu ai intrebat si tu de ce se fierbe carnea in asa hal? ce tre sa iasa din ea? si mai ales, ce ramane?
Ca in conditiile astea (daca e ceva ce trebuie musai sa iasa din ea) ma intreb daca e ok sa fie facuta la abur...

Pai asta si ziceam, ca e frumos sa urezi din placere, nu din obligatie. + ca atunci cind urezi "de pe lista", trebuie sa doresti chestii tuturor sarbatoritilor zilei resoective, iar eu pe multi nu-i cunosc pt. ca mamicile lor nu mai intra pe aici dinainte sa nasca
Am cautat si eu acum sa vad ce-i cu timpii astia de fierbere, am gasit 1000 de site-uri cu retete pt bebelusi in care iti explica ca sa introduci carnea in intervalul 7-9 luni, cum s-o faci piure, dar in toate iti zice ca s-o fierbi pina e moale, nu spun s-o tii cu orele. Si ca se cam scurg din nutrienti in apa, dar ca daca ii pui peste carnita supa din aia, s-ar putea sa aiba un gust prea pronuntat si sa n-o accepte bebe. Ideea e ca trebuie fragezita (batuta), gatita la temp inalta si sufiecient de mult si apoi maruntita ca sa poata fi digerata de stomacelul care nu e invatat decit cu lapte si citeva legume pina atunci. Daca o gatesti la steamer, sa pui carnea sus, legume la mijloc si zeama lor combinata se scurge in tavita de jos => combini din toate cite putin si gata masa. O idee de fragezire a carnii zicea un site ar fi s-o marinezi putin in suc de mar si sa o si fierbi in el, ca cica la bebei le place
De unde sa cumparam carnea, asta e mare enigma Eu si daca as creste gaini, tot mi-ar fi mila sa le tai Pe de alta parte, ma gindesc ca la ce cantitati minuscule maninca un bebelus, hormonii aia cu care sint indopati + stresul vietii nu ajung chiar asa in cantitate mare la copiii nostri. Oricum, n-avem de ales: ori ii facem vegetarieni si le facem supa de tofu, ori maninca si ei ce gasim, cit de bine gasim

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Pina la carnita, fi-mea maninca asta
si alte poze, pt cunoscatori...
Gata, plec ca si-asa vorbesc singura pe aici, fulgulime chiulangioaica ce sinteti

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!

Am intrat pe fuga sa va salut si sa ma laud cu baiatul meu cel cuminte am fost in mall si ne-am plimbat timp de 5 ore in care puiul meu a dormit.
Uram si noi la cat mai multe lunite: Maya Andreea de Simina_kin ,Dragos Mihai si Emil Gabriel de Ariadna ,Sophia Ioana de LauraB, Maria de Lili_a !!!

Va las acum. Astept sa inceapa Eurovisionul, selectia pe tara.

O sambata seara linistita va doresc!

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput