serata fetelor OLANDEZE (1)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

yupii, am luat NT2-II din prima incercare. Gata, nu ma mai plang ca nu stiu olandeza, acum tre doar sa am curajul sa vorbesc .
Ati votat la alegerile locale ? noi am mers la vot dar nu prea avem idee de politica. Asa ca am mers numai pt experienta .

Monica, Eduard (05.04.04) si Theodor (22.08.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Felicitari!Da,am votat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui mobriq

yupii, am luat NT2-II din prima incercare. Gata, nu ma mai plang ca nu stiu olandeza, acum tre doar sa am curajul sa vorbesc .
Ati votat la alegerile locale ? noi am mers la vot dar nu prea avem idee de politica. Asa ca am mers numai pt experienta .

Monica, Eduard (05.04.04) si Theodor (22.08.08)

Gefeliciteerd!

cat cu politica asta ...pe cine ai alege ...e cam egal,toti promit marea cu sarea si cand se vad acolo sus ,se schimba situatia.
mai nou vad ca Wilders devine un personaj important ...e bun pt olandezi ,mai curata tara de criminali .

Mergi la inceput

unde santeti olandezelor? fecian, tu ne-ai abandonat de tot!

Mergi la inceput

o seara buna !

Mergi la inceput

Joi a fost cald,am stat afara,dar de atunci ploua nu se incurca!Azi se pare ca tot asa...Voi pe unde umblati?

Mergi la inceput

Mai ori ati plecat deja in tara ori faceti pregatiri din greu.Azi a plouat cu grindina,am inteles ca spre Arnhem a nins.Zici ca vine Craciunul nu Pastele!nu stiu daca mai intru,asa ca va urez de pe acum Paste fericit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jenn

Mai ori ati plecat deja in tara ori faceti pregatiri din greu.Azi a plouat cu grindina,am inteles ca spre Arnhem a nins.Zici ca vine Craciunul nu Pastele!nu stiu daca mai intru,asa ca va urez de pe acum Paste fericit!

si la noi e frig de numa´!azi dimineata era doar 1 grad!imi pusesem hainele de iarna in alt dulap ,am zis ca gata ,am trecut de iarna ,am scos balerinii ,tricourile ...dar de unde ,ieri la cumparaturi am fost cu geaca groasa si in cizme!

si eu va urez un paste fericit fetelor!
pacat ca nu e activ topicul!asta e!
sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Paste fericit!!!

Scuze de neparticipare, ultimul timp pentru mine a fost foarte stresant si nu am avut timp de absolut nimic...nu mai zic timp de forum...

Vad ca aici nu participa activ decat jenn si albertje (eu nu ma consider activ, ca umblu lelea prea mult timp ) asa ca va dau cate un si un buchet de sa nu va suparati pe mine.

La noi vremea e de kko, spiritul tot pe acolo, probabil generat de vremea asta urata, lipsa familiei, ce sa zic...am o stare numai de sarbatori nu..

Desi acu'2 zile abia asteptam sa vina Pastele, m-am pregatit cum se cuvine, insa cand ma uit ca masa e plina si eu nu am cui sa ii spun Hristos a inviat! parca imi piere cheful de orice.

Sarbatoarea e superba, insa cei cu care am petrecut ziua nu sunt crestini, si parca nu stiu, am impresia ca nu s-a apreciat la adevarata ei valoare.

Noi acu o saptamana am renovat toata casa, deci am fost intr-o continua vanzoleala.

Va pup si va invit la masa: incepeti cu o portie de pasca ROMANEASCA, un ou rosu ca sangele, o portie de friptura de iepure sau miel si va invit sa va clatiti gura cu o portie de vin rosu ca sangele. Apoi sa va mai indulciti nitzel va invit la o portie de tarta de cirese (sa mai bagam si nitzel de bucatarie olandeza pe aici)...

Paste Fericit dragelor!!!

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_

Fericirea e o alegere!

Mergi la inceput

Paste fericit!Dupa ce am gustat din pasca facuta de Fecian,pot sa declar ca e supercalifragilistica!Umplutura super si blatul imi aduce aminte de pasca mamei.Draga mea ,iti multumesc!

Mergi la inceput