serata fetelor OLANDEZE (1)
Raspunsuri - Pagina 3
desprecopii spune:
salutare fetelor - au fost totusi 2 zile glorioase cu soare, chiar daca a fost rece, Am vazut plin de ghiocei prin parcuri iar in gradina mea am plin de matisori.
va pup
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
albertje spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jenn Ti-am teleportat deja pestele prajit!A ajuns bine?Zwitsal? e plin de parabeni,altceva nu ai gasit? |
daa,lekker!ai uitat sa imi timiti si sosul !
ah ,ce nebuneala cu parabenii astia ! sa fiu sincera eu nu am auzit prea multa lume discutind de ei ,pe aici prin germania.in schimb aud discutii ,si numai in contra pe forumuri romanesti.
se pare ca mamicile romance sant foarte preocupate de acesti parabeni.
eu una nu sant ,una ca nu e nimic dovedit (inca ) stintific ca ar produce cancer si apoi sant convinsa ca exista niste norme aici ,nu se toarna in cantitati industriale ...asta e parabeni gasim in 90 % din produsele cosmetice ,de la sampon la ruj ...si ce sa fac acum sa nu le mai folosesc ? incet incet apar pe piata si cele fara dar pana atunci le folosesc pe cele obisnuite ca altfel ar trebui sa fac un studiu de chimie sa stiu ce inseamna aia si cealalta din lista de ingrediente .
nu le stiu inca ,dar m-am uitat pe zwitsal si nu era notat nici un paraben ...sau au si alte denumiri? tu ce altceva recomanzi? ce folosesti la copii tai de ex?
pupici olandezelor!
jenn spune:
Copii mei=1 bucata fetitaNivea baby,Bubchen,Weleda,mai sunt.
Inteleg daca ii merge bine cu o marca,vrei sa o folosesti tot pe aceea.Si Etos-ul are marca proprie fara parabeni.Daca e urgenta mare si nu poti ajunge,scrie -mi pm si- ti trimit ce vrei!
albertje spune:
citat din mesajul lui jenn Copii mei=1 bucata fetitaNivea baby,Bubchen,Weleda,mai sunt. Inteleg daca ii merge bine cu o marca,vrei sa o folosesti tot pe aceea.Si Etos-ul are marca proprie fara parabeni.Daca e urgenta mare si nu poti ajunge,scrie -mi pm si- ti trimit ce vrei! |
oooo,mami dulce ! sarumana de oferta !mai rar asa persoane !la mine cumparaturile sant un motiv de a ajunge in nl.adevarul e ca ultima oara am fost in septembrie,in maastricht.e doar 1 h de la noi cu masina ,dar mereu apare cate ceva ín weekend .acum iarna nici nu as merge ,caci nu e fain la shopping cu copii ,pe asa frig.
inca mai am ceva produse dar sant la limita .i-am luat sampon de aici de la Hipp acum (scrie pe el ca nu are parabeni).
de la bübchen a facut iritatie ,doar crema pt fundulet am olosit-o o perioada ,apoi m-am dat iar pe Hipp .nici cea de la zwitsal nu ii prieste ,se irita mai rau!
mie imi place la nebunie mirosul de la zwitsal .am folosit si la baiat acum 11 ani si e ca imi aminteste de anumite lucruri ,demult petrecute ,de fiecare data cand il folosesc .
weleda nu e asa renumita (la copii) pe la noi .liderul pe piata e hipp,urmata de penaten(la voi natusan)bübchen ,fisan apoi marci proprii ale diverselor drogerii.
jenn, in ce oras locuiesti?
fecian ,tu unde esti?ne lasi sa vorbim singure?
sa aveti o zi frumoasa!
jenn spune:
Da chiar,unde umbli fecian?Pt albertje -eu locuiesc in Zwolle.Tu unde ai stat?Week end placut!
fecian spune:
La apel, sa traiti!!!
Am avut ceva saptamana de kko sa zic asa. Nimic nu mi-a iesit cum am vrut, am fost intoarsa pe dos, fundul la doi metri in tavan!
Uof, nu stiu ce a fost, dar a fost si sper ca a trecut!
Albertje, de ce nu iei sudocrem(e si hipoalergen) pentru fundulet? Noi chiar nu avem nici un fel de problema, daca e iritat la fundulet, dam cu crema in juma'de ora nu mai are nimic. Poate te intereseaza. Cea de la Zwistal mi s-a parut tare ciudata si nu l-am dat cu ea niciodata. Produse bune de la ei: samponul si gelul de dus. Cam asta folosesc la matza. Pentru funduletz: sudocrem.
jenn cum mai esti dark vader? Ti-ai revenit? Ca daca da, sa stii ca la mine a venit continuarea: dark vader, reborn
Matzul e bine, totusi in ultimul timp foarte foarte obosit, ceea ce e cam suspect..el de obicei cand doarme mult incepe sa aiba o raceala serioasa..Sper sa ma insel
In rest, cam marait, fara chef de joaca..
Mandru nevoie mare cand il trimit cu tati la cumparaturi...parca zici ca a gasit Sfantul graal. Se infoiae ca un cucos, e cuminte pana la Dumnezeu cand il imbrac(de obicei e invers) si pleaca cu tati tzantzos la cumparaturi.
Vine, imi tranteste mancarea in mijlocul sufrageriei: "Mananca, femeie! " (asta traducerea stilului)..e barbat, nu?
In rest, mai nimic. Mergem si noi saptamana asta in ospetie... sa speram ca totul va fi bine cu trenurile astea...uuff
De curand am descoperit o alunitza ca ma cam doare, ma cam seaca ea, desi pana acum nu avea nimic. In fine, merg la un dermatolog sa o scoata, ca vad ca a inceput sa creasca dupa n-spe ani de inactivitate, si nu am chef de complicatii. Plus e la umar, pe linia sutienului, si e deranjant.Mai bine scap de o problema minora acum decat o posibila problema majora in viitor.
Va doresc un weekend superb cu mult soare
Iar prezentza e mititica...Hai ca la capitolul 2 o sa facem si listuta...sa fim si noi in rand cu oamenii...dar pana atunci sa ajungem la capitolul 2
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
fecian spune:
Aaaaa , ma laud si eu: un ghiocel mititel...ma mir ca nu a murit ..rezistent, puiul lui mami
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
mobriq spune:
Hello si de la mine. Da' din pacate nu sunt prea vorbareata asa ca nu va asteptati sa spun prea multe . Parca mai ieri va ceream informatii despre Olanda si acum sunt deja aici de 3 ani jumate... ce mai trece timpul asta. Hihi, si tre sa-mi caut de munca.
Aveti ceva tipuri cum sa-mi inbunatatesc olandeza ? Ca de 10 ani ma tot chinui ( in hopuri, nu continuu). E drept ca la job vb in majoritate engleza si acasa romana asa ca olandeza e pe locul 3. Fac acum un curs la nivel C1 , da mi se pare cam greu. In fine, ideea e ca inteleg destul de bine, dar cand e sa ma exprim nu-mi vin cuvintele ... nu mai zic de corectitudinea gramaticala.
Si altceva, de curand am auzit despre diviziunea scolilor in wit en zwart . Edi merge la een zwarte school ... ca asa e cartierul. Ma intreb olandezii get-beget unde-si trimit totusi copii ... anyway, deocamdata nu avem planuri sa ne mutam.
Monica, Eduard (05.04.04) si Theodor (22.08.08)
albertje spune:
citat din mesajul lui jenn Da chiar,unde umbli fecian?Pt albertje -eu locuiesc in Zwolle.Tu unde ai stat?Week end placut! |
am locuit in bergen aan zee (nh)la 10 km de alkmaar.in zwolle avem si noi ceva neamuri.eu inca nu am ajuns in acest oras .
fecian ,cat are ,,barbatul,,tau?fetita mea face 18 luni .
cat despre crema de popo ,acum ramanem pe hipp ,e ok asta.am folosit si de la avene si tot nu a fost ok ,in ciuda reclamei calitatii produsului!
si multa sanatate ,sper sa fii ok!
cum e treaba cu capitolul 2?
la noi azi a fost un pic mai caldut .m-am apucat de sters geamurile la dormitoare ,de facut curatenie generala ,am pus si niste narcise si lalele prin camere sa para mai primavaratic caci efectul ajax cu miros de lacramioare dispare repede.
un weekend fain va doresc si eu .eu intru zilnic pe aici ,dar cand vad ca nu e nimeni ,parca nici mie nu imi vine a tasta ..e ca si cum as vorbi singura!