Dovlecei de sept-oct 2009 *101* a venit primavara"
Raspunsuri - Pagina 17
raluk16 spune:
Maria ce-mi place cum ai povestit tu cu masajul ala! Abia astept sa ne dai detalii
Cristina ai fost tare cu diversificarea cu hamburger de la mac
Elle zici de recuperarile mele, dar uite ce repede ai terminat tu doua capitole, eu am notite de doua saptamani nescrise...
Clodute minunat de calde pozele cu familia voastra! Ii pupam inca o data pe Patrick si Karolina!
No, tre sa fug
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
biaz29 spune:
Vai, ce zumzait e pe forum cu mamicile mele dragi! Bine v-am gasit macar pentru o ochiada.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Eu astazi am prins o ocazie de zile mari. A venit si tata in vizita pentru week-end. Asa ca mama a gati, tata a stat cu baietii, iar eu am dormit o ora si jumatate la pranz. Alta viata!
_
biaz29 spune:
Nela, chiar voiam sa-ti spun ca m-am uitat o data la un filmulet in care o faceai pe Ana sa rada si mi-a placut tare mult vocea ta. Poate ca tu nu tu percepi ca pe o persoana blanda, dar vocea ta e tare calda si frumoasa.
_
biaz29 spune:
Chiar ca e adevarata treaba cu potarnichile [zbrrr zbrrr]. Ma simt ca un copoi.
_
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Eu astazi am prins o ocazie de zile mari. A venit si tata in vizita pentru week-end. Asa ca mama a gati, tata a stat cu baietii, iar eu am dormit o ora si jumatate la pranz. Alta viata! _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Cine are parinti, pe pamānt, nu īn gānd.....
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Dana15 spune:
Bia, eu's aici..cu un copil marait pe bratul stang..nu vrea sa adoarma..citesc, dar greu raspund..tu scrie, ca eu citesc! nu pierd nimic!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
biaz29 spune:
Hepilica, nu stiu cum s-a terminat concursul cu varsta ta, dar pot sa-ti spun ca indiferent ce declara buletinul, atunci cand citesc mesajele tale mi se pare ca se ascunde in tine o fetita nastrusnica si cu mult spirit care se amuza copios atunci cand da [send]. Si ASTA e varsta ta. Asa ca lasa pe alta in locul de bunicuta. Pe una care stie sa se planga in fiecare secunda ca a uitat sa rada.
_
biaz29 spune:
Stiti citatul acela celebru: Nu uitam sa radem pentru ca imbatranim ci imbatranim pentru ca am uitat sa radem.
_