Dovlecei de sept-oct 2009 *101* a venit primavara"
Raspunsuri - Pagina 16
raluk16 spune:
Selen multumim de urari!
Amandoua printesele sunt niste papusele, nici una nu mi se pare baietoasa 
techila apoi de aia e mai fortzos bebe cu falci! 

Va fi dur asa, ca nu au aceleasi preferinte culinare... Ioi ce tare, 43 de lingurite la zero ![]()
Uka 

esti bestiala! Pai nici nu mai trebuie sa-i cumperi, ii arati pozele astea cand va fi mare 
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
NelaM spune:
Vai, Raluka, ce ma bucur ca am nimerit-o! Multi ani inainte, sanatosi, mamei tale! Stii ca mie imi placea de dansa de cand eram graviduta, ca tot iti ziceam una, alta si tu imi ziceai ca mi-e mie dor de mama. 
Fraguta, multumim, mami, esti o draguta!
Asa mi-a placut rochita aceasta de la zara... am zis ca o am si de botez daca nu gasesc ceva mai frumos pana atunci.
Natalixul e o finuta, i se potriveste melodia aceea a lui Iglesias de minune... eu am ascultat-o impreuna cu Ana atunci si ii ziceam ca este dedicatie pentru o fetita draga mie. ![]()
Tinem pumnii cu scaunul ala, sa gasesti ceva fain si ieftin si sa mi dai si mie idei, ca eu inca nu stiu ce facem de scaun. Ana e din ce in ce mai pregatita sa stea in el, noi, insa, nu! ![]()
Poate ii aduce tatal ei din State, acum, in martie! Asa ma seaca americanii astia cu lucruri ieftine MADE IN CHINA!!! Sa vina Sorin cu ele, inapoi, cum s-ar zice, le aduce acasa, la mama lor...
Gata, acu' chiar ca ma duc!
Va pup.
Nela si
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
selen80 spune:
mda, Uka, tu ti-ai facut treaba, dar eu nu scap de Ebruska pt juma de ora daca-i pun doar poza intr-un jumperoo ![]()
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Raluk, la multi ani fericiti mamei tale!!!. Mi-a placut mult de tot ce ai scris despre soti...m-am regasit in multe randuri...dar nu in cele bune... Nela,pupam Mentosana si pe mamica ei ![]() Si ma tot tin sa-ti spun ca ma bucur ca am contribuit si eu cu ceva bun pt voi )Monikus,te pup si abia astept ziua in care o sa ne zici ca puiul e baiat de comitet ![]() Mely , implinita de Alexandru si RazvanPrimavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !" ![]() _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Multumim, multumim

Am scris si ceva de rau?
raluk16 spune:
Carina ma bucur ca Maria a papat mai mult laptic 
Nela sa stii ca si de aceea m-am emotionat, ca mi-am amintit perioada "burtii" cand tu ma citeai asa bine ca ma inteleg bine cu mami, si ma tot intrebai de ea
. De asta mi s-a parut tare de tot ca exact azi ai amintit-o
.
Selen
super cu poza intr-un jumperoo ![]()
raluk16 spune:
Selen e super tare antemergatorul vostru! Sa imi spui daca e si de calitate. Cum noi suntem in urma, pe cand voi avea nevoie sigur vei observa.
Alex mami, n-ai inteles nimic
. Eu cu postarea de ieri tocmai invers am zis, ca poti sa-ti scoti din cap asta ca tu agiti fata! Pentru ca eu sunt calma si Alex e marait, si tu esti agitata si printesa Alessia e o lady
. Deci macar stresul asta sa-l abandonezi! 
Vik iti doresc o zi usoara si scurta
! 
Vai, Luci, dar n-ai vazut ieri ca am zis ca ma apuc de diversificare doar cand e mai cuminte cupilu? Ca asa nu se poate
cu gatit si spalat atatea ustensile... Buuunnnn deci ar trebui sa-mi caut bouncer sa stea si piticul meu ca grasunelul tau in fotoliu
. Si de acolo nu vrea sa faca abdomene? 
anamaria1979 spune:
Techila super bebe falcos, adica 43 lingurite mi se pare o masa pe cinste. Acum nu stiu ce sa-i dai celuilalt. Poate nu e genul cu legume, o vrea o fripturica

Uka da dragute sunt costumasele fetitei. Mie mi-a placut cel mai mult melcul.
Nela ce dragut concediu o saptamana in Singapore. Cand citesc mesajele tale parca as vrea sa ma rup si eu de tara asta. Nu prea imi place.

liliac1 spune:
Ralukule La Multi Ani Fericiti pentru mama ta! Sa fie sanatoasa si sa-si pastreze tonusul la fel ca si pana acum! O imbratisare calda din partea noastra, mai ales ca este mama unei fapturi minunate...stii tu despre cine-i vb ![]()
uka esti MONDIALA, fata draga!! Chiar ca-i stau bine hainutele Carinoasei
Ma, si nici macar nu i-s mari...ca pe site scria 12-18 luni. Ii vin perfect 
Selenica Daca nici Ebru nu mai este finuta...apoi sa ma ierte toata lumea...da's smintiti aia de ii zic "el"!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
mary_07 spune:
Nu,nu Raluk
,nu ai scris de rau...eu ma refeream la partile "rele" ale sotilor...
Uka,mortale rau pozele

si thx pt ca mi-ai deschis ochii
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
selen80 spune:
Raluk iti zic, sigur ca da...oricum, e pt 9m+, deci mai e timp....sau cine stie, poate Alex o sa mearga mai devreme decat Ebru si n-o sa mai apuc ![]()
Liliac asta se intampla cand o vedeau imbracata, cu caciulita, cu blugi etc...probabil si pt ca eu n-am prea imbracat-o asa...delicat..de fetita...ca si pe mine ma enerveaza intrebarea " de baiat sau de fata?" in magazinele de hainutze....costumasul ala cu ursuletzi, de iarna, cica era pt baieti...de ce oare?? 
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta