Dovlecei de sept-oct 2009 *101* a venit primavara"
Raspunsuri - Pagina 18
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Bia, eu's aici..cu un copil marait pe bratul stang..nu vrea sa adoarma..citesc, dar greu raspund..tu scrie, ca eu citesc! nu pierd nimic! Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Imi pare rau ca e maraici pui frumos de Dana. sa treaca. Si al meu e marait dar in brate la bunicul. Asa ca ma bucur pentru cateva minute inainte sa trebuiasca sa-i salvez pe amandoi.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Am un si pentru Liliana noastra draga cu care sunt mai mereu in contratimp in ultima vreme.
_
biaz29 spune:
Si subscriu la toate cuvintele frumoase pe care le-a primit Raluk. Le meriti din plin!
_
biaz29 spune:
Gata! Mami to the rescue! V-am pupat!
_
carinablanca spune:
Monikus, ce bine ca ai reusit sa mai scrii. Mai bine dormea puiul noaptea si nu recuperai nimic. Cu papa sa stii ca ma bate gandul sa opresc cateva zile toata diversificarea. Doar ca vreau sa accepte laptele ca altfel suntem in greva foamei.
Spre sa nu fie nimic cu vomitatul ala. Oricum, cu somul multi au dereglari ocazionale.
Monique ce scumpe sunt fetitele tale.
Anamaria si pe puil celo scump.
Techila super cum povesteti tu de puii tai. Mi se pare chiar normal sa fie diferente de personalitate intre ei.
Sabina
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
liliac1 spune:
citat din mesajul lui biaz29 Eu astazi am prins o ocazie de zile mari. A venit si tata in vizita pentru week-end. Asa ca mama a gati, tata a stat cu baietii, iar eu am dormit o ora si jumatate la pranz. Alta viata! _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Eheee, Life !! Asa mai merge Pupam Mosorelu dar si pe Busici...ca e preferatu' meu
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
citat din mesajul lui biaz29 Am un si pentru Liliana noastra draga cu care sunt mai mereu in contratimp in ultima vreme. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Mai, dar chiar si-asa, tot imi esti draga de mor
Are sens sa mai spun ca suflu cuvintel cu cuvintel de-al tau?? Deja stii, dar eu tot o spun...ca o moara hodorogita
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
carinablanca Cum mai este Mariuca?? A inceput sa pape si ea mai binisor??
D'ale Andrei
Vremuri
anomis28 spune:
citat din mesajul lui raluk16 [brMi s-a oprit respiratia cu salutarile pentru mami meu, pentru ca azi e ziua ei de nastere . Multumim mult de tot Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Sa-ti traiasca mamica si sa fie sanatoasa!
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
La multi ani!
Emma Ioana
Alexandra Isabella
Alexandru
Sa fiti sanatosi si mereu voiosi!