FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 5)
Raspunsuri - Pagina 18
onniex spune:
Veverita72,
Da un telefon la clinica, ca sa fii sigura.
Ziua ET este ziua 0 si de atunci se numerara.
Din ce stiu eu, ar trebui ca valoarea sa fie macar 50 pentru a fi sarcina.
Noi suntem alaturi de tine
Va pup
pe toate, fete curajoase!
+5
onniex spune:
vanessa80,
Mersi pentru raspuns.
Eu pe 1 aprilie am programarea la ecografie.
Pana atunci, am in continuare stare de somnolenta (la pranz merg acasa si dorm 1-2 ore), ma dor sanii. In rest, ma bucur de primavara si de senzatiile pe care le cunosc.
Va pup
+5
onniex spune:
Veverita72,
Citind inca o data mesajul tau, am vazut ca tu ai facut analiza mai devreme, in ziua 8 de la ET.
Cand ti-a spus dna dr sa o faci? Este posibil sa fie prematur...
Noi suntem alaturi de tine 
Va pup
+5
amy2007 spune:
Mie mi-a zis sa fac testul in ziua a 12-a. E posibil sa fi fost prea devreme intr-a 8.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER
anda82 spune:
Off Amy sa dea Dumnezeu sa fie bine. daca ti a zis sa o faci intr a 12 si tu ai facut o intra 8 sunt sperante sa fie bine.
Fetelor, deci progesteronul nu l-ati facut in ziua a 2,3 asa cum spune si Amy, nu?
Veverita72 spune:
Fetele, va
dulce pe toate,
Mie, d-na dr. mi-a zis sa o fac intre 25 - 26 martie. Eu am facut-o pe 24 ca sa nu ma intep azi ca este sarbatoare! Dar uitandu-ma din nou pe protocolul FIV care mi-a fost dat la inceput, acolo scrie ca trebuie facut la 14 zile dupa embriotransfer! Eu ET l-am facut pe 15 martie; 14 zile ar fi doar de la punctia de recoltare a ovocitelor(10 martie)!
Am sunat si la clinica, am trimis si copie dupa rezultat, urmeaza sa vorbesc cu d-na dr. in aceasta seara la telefon. Eu, inca mai sper...
.
Va pup 

din nou pe toate si va multumesc ca sunteti
alaturi de mine! Va doresc din tot sufletul meu ( chiar daca acum e un pic cam ratacit) multa sanatate, speranta si Doamne ajuta!
amy2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda82 Off Amy sa dea Dumnezeu sa fie bine. daca ti a zis sa o faci intr a 12 si tu ai facut o intra 8 sunt sperante sa fie bine. Fetelor, deci progesteronul nu l-ati facut in ziua a 2,3 asa cum spune si Amy, nu? |
Mesajul meu era pt veverita. a facut hcg-ul in ziua a 8-a, prea devreme.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER
catalina2307 spune:
Daca ET s-a facut cu blasto, analiza de sange se poate face in Z7 de la ET(ziua ET -ziua 0).
anda82 spune:
Am gresit Amy si al meu era pentru veverita, dar am incurcat numele.
Veverita, eu sper sa fie prea devreme si sa fie bine!
Onniex imi place iconita ta cu burtica
yarrina spune:
Ma bag si eu in seama.
Mie nu mi-a cerut si progesteron in Z2-3 in schimb mi l-a cerut acum...cu 2 zile inainte de punctie.
Multa bafta va doresc!