FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

vanessa80,

Tu la cat timp ai facut prima ecografie?
Eu am facut punctia pe 6 martie si ET pe 11 - asta ar insemna ca sunt in saptamana 5, daca nu gresesc

Va pup pe toate, fete curajoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Pe 2 aprilie fac analiza de sange.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Pe 2 aprilie fac analiza de sange.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER
Amy,iti tin pumnii stransi sa fie bine,sa ne dai vesti superrrr buneeee

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Amy: Eu scot deja majoretele: Suntem alaturi de tine!!!
Cora: Voi nu faceti inca planuri?
Despre mine: s-au schimbat lucrurile, cred ca incepem din ziua 21 a CM- lui urmator, voi ajunge la consult pe 16.04, Doamne Ajuta!! Pe 23 am luat ultimul AC si astept CM-ul care sper sa nu-mi faca surprize!
O zi buna tuturor!!!

Mergi la inceput

Gabi Ducu: Ateptam rezultatul de la tine, de fapt vestile bune....nu trebuia sa faci testul ieri????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Buna dimineata fetele!AMY bafta multa multa si iti tin pumnii.MARIA sa incepi cu dreptul si sa termini .eu astept CM sa ma duc la HSG .va pup pe toate

Mergi la inceput

Havin: Multumesc!!! Tare mult as vrea ca acest FIV sa se termine cu , dar cine stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Maria08, sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Fetelor, sambata vreau sa fac analizele din ziua a 3 a. Ce analize ati facut in ziua 3 pe langa estradiol, fsh,lh, testosteron? Eu cand le am mai facut acum un an am facut si progesteronul, dar medicul endocrinolog mi a spus atunci ca nu este relevant in ziua 3...Dna dr Dracea va dat si progesteron in ziua a 3 a?Daca mai este ceva pe listuta din ziua a 3 a va rog sa mi spuneti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veverita72 spune:

Pt Anda82: Mai trebuie prolactina, nu progesteronul, in ziua 2-4 a CM.Succes mult, mai departe!

Ca sa fiu si mai confuza decat deja sunt, rezultatul de la analiza a iesit in coada de peste! Cred ca la laboratorul la care am facut eu, au alte valori de referinta! Mi-a iesit 1,28 mUI/ml;
Ei considera neinseminat la valori < 1 mUI/ml;
Apoi dau valori de referinta incepand cu saptamana a 3 a, iar eu la momentul luarii analizei eram in a 2 a sapatamana de la recoltarea ovocitelor si la 8 zile de la ET!Si spun asa:

3 sapt: 5,8 - 71,2;
4 sapt: 9,5 - 750; etc.

Nu stiu ce sa mai cred! Ma ustura creierul de cat nesomn si cate griji mi-am facut si imi fac si acum sunt mai confuza decat duminica!Cred ca ma duc si la farmacie sa-mi cumpar niste teste si ma mai intep odata, macar sa ma lamuresc cumva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ONNIEX eu am facut prima eco la 5 sapt si vreo 2 sau 3 zile. Sacul embrionar avea 10 mm si embrionul 3,4 mm. Multa bafta. Se vedea cum pulseaza inima, dar nu am auzit-o.

24+

Mergi la inceput