FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 5)
Raspunsuri - Pagina 16
Veverita72 spune:
Buna seara, fete dragi si curajoase!
Nu s-a oprit inca sangerarea, dar e mai linistita...am vorbit ieri la clinica direct cu doamna doctor, i-am povestit tot necazul inceput de sambata...dumneaiei m-a incurajat...
...mi-a spus ca au fost cazuri cu sangerari "in jet" si daca e sa se prinda, tot se prinde! Si d-na dr a spus ca e prea devreme sa fie vorba de CM si stiu si eu asta, dar am avut hemoragie f. abundenta si de-aia m-am speriat...Ramane sa fiu optimista, maine ma duc sa fac b-HCG, iar joi voi avea rezultatul...si atunci vom vedea ce mai e de facut...Eu ma
in continuare sa fie bine...Oricum nici nu va dati seama ce bine mi-a facut faptul ca am putut sta de vorba cu voi!
! Mi-a mai trecut din panica,si ma gandesc ca indiferent de rezultat "The show must go on"!
Adica, daca va fi cazul o vom lua de la capat!
Onniex, pt ca ai mentionat ca esti la al II lea FIV, pt acesta al II lea ai luat-o de la capat cu toate (adica, iar stimulare,punctie,ET) sau a fost doar re-ET cu embrioni de la primul FIV? Daca ai luat-o de la capat, cam la cat interval se poate face fata de primul?![]()
Te felicit pt b-HCG...eu cred ca sunt doi acolo la caldurica
...asa ca ai motive duble de bucurie si de atentie! Asteptam confirmarea echo!
Va
pe toate fetele curajoase si sufletiste care ne incurajati!
Pt Anda82: Eu am facut doar HSG; doar daca acesta nu e relevant se mai face histeroscopie. Asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi
!
Va doresc o seara linistita si sa auzim de bine despre toate fetele curajoase!
onniex spune:
vanessa80,
Pe 1 aprilie
am programarea pt prima eco, la dna dr.
Pana atunci, stau cumintica si 
Va pup
pe toate, fete curajoase!
onniex spune:
Veverita72,
Ma bucur mult ca te-ai mai linistit.
Este important sa nu iti faci griji degeaba.
Nici macar sa nu te gandesti de acum la urmatorul fiv!
Adopta principiul pasilor mici: unul cate unul. Acum trebuie sa stai calma, sa nu faci efort si sa astepti rezultatul. Dupa aceea, vei vedea!
Va pup
maria08 spune:
Anda: Histeroscopia nici eu nu am facut-o, de fapt nu mi-a cerut-o dr., cred ca nu e cazul daca nu ti-a fost recomandata aceasta investigatie.....desi trebuie sa recunosc ca pana la urma cred ca am s-o fac si eu, asta asa ca sa-mi mai calmez cate un " pitic" de la mansarda...![]()
Havin: In momentul acest achiar nu stiu cand vom incepe....deocamdata iau in continuare AC, nu le-am oprit in ziua 21, luni ( 29) ar trebui sa ajung la Bucuresti sa facem planuri....vom vedea daca nu intervine iar ceva....
anda82 spune:
Amy,Veverita sa dea Dumnezeu sa veniti cu o veste bunaaa!
Onniex, astept cu nerabdare sa ne aduci vesti de la eco...
Puppp toate fetele.
CAMELIA28 spune:
Felicitari Onniex,
vreau sa te intreb la cat timp dupa primul FIV l-ai inceput pe al doilea si ce analize ai repetat?
E adevarat ca se evita procedura FIV in lunile de vara?
sarcina usoara si la termen!
amy2007 spune:
Buna fetele si ms ca va ganditi si la mine.
Embrionasii mei erau fragmentati, dar trag sperante ca daca nu erau sanse nu mi-i implanta.
Cam a cata zi se nideaza, aveti idee? 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER
onniex spune:
CAMELIA28,
Depinde de organism, nu cred ca este o regula. Se recomanda cel putin 3 luni, dar in cazul meu au fost mai multe, cam jumatate de an. Este bine sa lasi organismul sa-si revina, cred eu.
Referitor la analize, depinde de fiecare caz in parte. Dar, evident ca trebuie facute din nou, este cel mai bine ![]()
Eu nu cred in acest lucru, cu "sezonalitatea". Poate doar in cazul sotilor cu probleme, se spune ca iarna, calitatea spermei ar fi mai buna, dar nu stiu daca s-au facut studii....![]()
Fiecare organism este diferit, nu exista o "reteta" valabila pentru toata lumea ![]()
Eu iti urez mult noroc.
Va pup

23+