FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Fetelor, in ziua 14 ce analize ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Anda: Ai putea sa faci celelalte analize care nu necesita o zi anume si le poti face oricand: Hepatita B si C, HIV, VDRL,( pentru ambii parteneri), Rubeola Ig G, sumar urina, urocultura.......recomandate pentru ziua 14 ( in preajma ovulatiei) sunt analizele pentru culturi de col uterin ( Chlamydia,Mycoplasme ) si un PAP si poate si un examen de secretie vaginala. Tu nu le-ai cerut baremul de investigatii cand ai fost la ei?

Mergi la inceput

Maria08, multumesc de raspuns. Am facut acele analize pe care le ai enumerat, insa doream sa repet analizele astea hormonale din ziua a 2 a ...pe acre eu acum 8 luni le am facut in ziua a 5 a asa mi a spus medicul ca pot sa le fac ...Insa ce nu am facut niciodata au fost analizele astea din ziua 14 si 21. Eu inca nu am fost am programare pe 21 mai si as fi dorit sa merg cu analizele facute. Mi a dat mariadan o lista, insa la astea homonale nu am scris in ce zile se fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Anda: Tocmai pe 21 mai ai programarea, cand ai facut-o? Asta se intampla la prima vizita dupa care beneficiezi de alte intervale intre programari....
Amy: Am citit la un alt subiect ca ai facut deja ET...sa stii ca sunt mai multe persoane care au avut reusite chiar si cu embrioni cu fragmentatii; fii optimista!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ONNIEX ai rezultatul de la al 2-lea beta hcg?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Buna fetele!Eu am vb astazi si cred ca in jur de 1 aprilie fac HSG.AMY mult noroc si tie sa dea Domnu sa vii si tu cu o veste buna.eu va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

vanessa80,

Valoarea b HCG de luni este 469,4. Nu este chiar dubla, dar este ok, fiindca a crescut

Amy2007, iti tinem pumnii! Ai grija de tine si fii relaxata.

Va pup pe toate, fete curajoase!

Mergi la inceput

onniex bine ca este in crestere.Iti doresc bebel sanatos la termen

Amy sper sa ne bucuram si pentru tine.

Havin, iti doresc un HSG fara durere.Unde il faci?

vanessa, graviduta noastra draga

maria08 si pe tine cu drag. Da..am o luna de cand am facut programarea ...atunci am fost programata...asta e ...incerc sa mai fac analize...luna asta o sa le fac...Si sa vedem am un hsg facut in august 2008..cred ca o sa trebuiasca sa l repet..ufff nu am avut dureri cand l-am facut dar a fos trumatizanta pentru mine procedura. Histeroscopia este data la toate fetele inainte de FIV?

toate fetele care ne citesc..stiu eu ca sunteti multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ONNIEX FELICITARI! Cand mergi la eco?( sunt curioasa daca ai gemeni)
ANDA poti sa trimiti email la Gynera si sa ceri sa iti trimita baremul de investigatii.Eu am facut doar HSG, nu si histeroscopie. Multa bafta.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

ANDA la mine in galati fac HSG si mie imi e groaza pt ca m a durut f tare dar asta e.MARIA cand incepi FIV ul?

Mergi la inceput