FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 5)
Raspunsuri - Pagina 14
gabi_ducu spune:
Onniex care sunt la valorile la beta pentru a fi insarcinata. Miercuri fac testul.
Nu stiu cum ai reusit sa iti pastrezi calmul! Eu sunt cam stresata; nu prea dorm noaptea. Sa iti traiasca bebicul si felicitari.
Tu in ce zi ai facut ET?
Pusi
onniex spune:
gabi_ducu,
Este relativ simplu, cu toate ca, recunosc, prima data nu mi-a reusit (la primul meu fiv am fost muuuult mai stresata), cu toate ca si atunci m-am controlat destul de bine.
Incearca sa stai alaturi de persoane care iti induc o stare de liniste si calm. Convinge-te pe tine ca stresul iti face rau si nici nu te ajuta la nimic. Ocupa-ti timpul cu orice iti tine mintea ocupata - eu de exemplu am lucrat, am citit, m-am plimbat, etc
.
Eu am avut punctia pe 6 martie. Ziua ET-ului este considerata ziua 0 si de atunci incepe numaratoarea.
Iti tin pumnii!!!!
Veverita72 spune:
Va multumesc din suflet pt incurajari!

Am mai discutat si cu alte persoane si e adevarat ca nu suntem toate la fel. Cu asta ma mangai si eu pana miercuri cand trebuie sa fac b-HCG. Sper din tot sufletul sa nu fi fost toate eforturile, drumurile si sperantele noastre in zadar.
Ma rog sa fie bine la toate cate suntem aici surori in ale suferintei si sa ne ajute Dumnezeu sa ne implinim dorinta!
Gabi_ducu, cred ca suntem in aceeasi perioada cu evolutia FIV si cu determinarea b-HCG. Sper ca joi sa aducem amandoua vesti bune!
Va multumesc inca odata pt incurajari, si va tin la curent cu ce se intampla!
O zi frumoasa cu mult soare!

onniex spune:
gabi_ducu,
Referitor la valorile b HCG, la mine pe buletinul de analiza scrie ca saptamana 3 valoarea este intre 5,8 - 71,2, saptamana 4: 9.5 - 750, etc.
La primul meu fiv, nereusit, a scris sec "< 0,1".
Nu iti face griji de acum. Adopta tehnica pasilor mici: unul cate unul.
Noi iti uram noroc.
gabi_ducu spune:
Merci Onniex spui bine ce spui insa eu sunt la primul FIV si cred ca e normal sa simt atatea lucruri.
Tu cand ai facut embriotransferul in ziua 3 sau in ziua 5 ?
anda82 spune:
Camelia28, imi pare rau si mi se pare nedrept. Am vazut ca se intampla...Defapt cunosc eu 3 persoane cu fiv reusit soldat cu intrerupere din evolutie si avort...vei lupta in continuare si vei invinge
vanessa80 spune:
GABI_DUCU iti raspund eu. Si Onniex a facut ET in ziua 5. Mai ai putina rabdare si o sa vina vremea sa faci beta. Intre timp ai mare grija de voi.
23+ 
anda82 spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie ce analzie vi s-au dat pentru ziua a 3-a? Aceste analize se pot face si in ziua a 5-a?
Vreau sa fac luna asta analizele hormonale![]()

maria08 spune:
Onniex:[/red] Felicitari!!!!!
Ce bine ca sunt din ce in ce mai multe burtici!!!
Anda: Analizele de ziua 2 se pot face cel mult in ziua 3.....dai banutii aiurea, nu le vor considera relevante...nu poti decat sa astepti urmatorul CM; te duci la dr. doar cu ce ai si celelate le faci pe parcurs.
Veverita: Ai vorbit la clinica??? Eu zic ca e prea devreme sa fie CM, dar fiecrae organism are particularitatile lui....s-a oprit sangerarea??
[red]Amy: Ai facut ET? Suntem alaturi de tine!!