FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 5)
Raspunsuri - Pagina 13
havin spune:
Neata fetelor!Bravo Onniex ma bucur din suflet pt tine asta imi da si mie curaj.Va
si va doresc bafta in continuare la toate fetele
onniex spune:
havin,
De asta suntem si vom ramane pe aici, sa va incurajam si pe noi!
Stiu cum este cand gasesti vorbe bune de la persoane care au trecut prin aceeasi experienta.
Va pup si va tin pumnii!
CAMELIA28 spune:
Buna fetelor,
in primul rand , ma bucur pt vestile bune care au aparut in ultimul timp, tuturor sanatate, noroc si Dumnezeu sa aiba grija de noi toate.
Noi am pierdut sarcina la cateva zile dupa ce l-am vazut ecografic.Nu exista explicatie, s-a oprit din evolutie, riscul e de 30% sa pierzi sarcina in primele 3 luni, indiferent cum ramai insarcinata.
Nu exista cuvinte sa exprimi senzatia, pt noi existau 2 variante:
sa raman sau nu insarcinata, sa raman si sa pierd dupa ani de asteptari si o luna de stres, a fost cumplit.
Dar viata merge inainte, suntem tineri, vom strange bani si vom incerca din nou, tot la Gynera, bineinteles.
Noi am fost f multumiti, chiar daca rezultatul nu ar fi fost pozitiv, tot acolo ne-am fi dus si a 2-a oara,
Pe langa modul de lucru al doctorilor e nevoie si de mana lui Dumnezeu,daca el vrea, se intampla.
facem pauza cateva luni , ramanem la Branci, napraznic, vit si alte chestii, sport, slabit, etc.
era cineva suparata ca are foliculi mici, eu am avut 20 foliculi si doar 4 ovule, iar in final doar un blastocist de calitate I, fetelor eu am zis mereu: putin si bun.
Oniex, B 270 e cam mare, poate ai gemeni, doamne ajuta.
Sa va dea Dumnezeu multa putere!
yarrina spune:
Cora multumesc.
Eu sunt aia care ii cresc in ritm alert...1 mm pe zi!
Dr zice ca suntem pe drumul cel bun dar ne ducem cu stimulaea pana in Z13. Asta e...abia acum la 250 ui reactioneaza si ei...am 11 foliculi din care 4 peste 14mm. Astia daca ajung la 18 suntem boieri.![]()
yarrina spune:
Cora multumesc.
Eu sunt aia care ii cresc in ritm alert...1 mm pe zi!
Dr zice ca suntem pe drumul cel bun dar ne ducem cu stimulaea pana in Z13. Asta e...abia acum la 250 ui reactioneaza si ei...am 11 foliculi din care 4 peste 14mm. Astia daca ajung la 18 suntem boieri.![]()
vanessa80 spune:
ONNIEX FELICITARI!

Ma bucur enorm cand aud vesti bune. Acum ai grija de tine si sa nu faci eforturi mari.
23+ 
vanessa80 spune:
GABI_DUCU trebuie sa te relaxezi. Timpul va trece repede. Eu am facut ET la 5 zile( 2 blastocisti si s-a prins unul). Multa bafta. 
AMY te asteptam si pe tine cu vesti.
23+ 
onniex spune:
vanessa80,
Desigur, ma odihnesc in continuare.
Dorm dupa-amiaza cate o ora (incep sa ma obisnuiesc) si am activitati relaxante. Ma rog
in continuare sa fie totul bine.
Va pup