FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 5)
Raspunsuri - Pagina 12
cora79 spune:
Va doresc sa reusiti
,meritati

Tin pumnii stransi tuturor fetelor care sunt in trataemnt sau asteapta rezultatul,optimism si la cat mai multe burtici

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Veverita72 spune:
Buna seara, fetelor!
Ma chinui de ceva vreme sa intru in dialog cu voi...cred ca e al 4 lea mesaj pe care il scriu...sper macar acum sa reusesc.
Am citit din luna noiembrie toate mesajele voastre cu sufletul la gura si acum, pt ca sunt in postura de pacienta cu FIV efectuat la d-na dr. Dracea, dar putin panicata, va cer o parere...
Pe 15/03/2010, am facut embriotransferul cu 2 embrioni de calitate f. buna, inca 4 i-am pus la pastrare.Pana sambata totul a mers bine, dar de aseara a inceput o hemoragie si crampe exact ca cele din prima zi de CM
. Analiza b-HCG trebuie sa o fac abia miercuri- joi, dar eu sunt destul de speriata de ceea ce se intampla acum.
Am citit si mesajul Ioanei112, care patise o situatie similara dar soldata cu rezultat pozitiv (fapt pt care o felicit
si ii multumesc ca ne-a impartasit experienta sa...in felul asta inca nu am disperat total
). Am inceput sa tot iau tb de No-spa, azi am stat numai pe langa pat...dar tot la fel e...Nu stiu ce sa fac...pana miercuri mai e atat de mult timp!
Este vreo una dintre voi care a facut embriotranfer a doua oara cu embrioni devitrificati si a avut rezultat bun? Eu deja ma gandesc si la aceasta varianta, desi stiu ca ar trebui sa fiu mai optimista sau macar mai rabdatoare...
.
Ma bucur din suflet pt toate fetele cu reusite, pt mamicile in devenire si pt cele deja cu bebei dolofani, va doresc multa sanatate, curaj,si succes mai departe!

onniex spune:
vanessa80,
Fetelor dragi,
Nu puteam sa va dezamagesc, nu? Prin urmare, b HCG de sambata, 20/03 este de 271,7. Azi, luni, repet din nou analiza.
Va multumesc mult pt incurajari si tin pumnii fetelor in focuri, amy2007, sper ca totul sa fie ok.
Va pup
pe toate, fete curajoase!
cristinici spune:
veverita ar tb sa suni la clinica. mi sa pare cam repede ca sa-ti vina CM.
Sunt reusite cu embrioni congelati. Totul e hazard, nu e o reteta sigura pt reusita, sau cel putin eu nu am descoperit-o.
onniex spune:
Veverita72,
In primul rand, incearca sa te linistesti. Nu rezolvi nimic.
In al doilea rand, ar trebui sa suni si la clinica. No spa ar trebui sa te ajute, dar trebuie si sa te linistesti
Nu este greu, dar trebuie sa fii si optimista, nu sa pui raul in fata.
Corpul reactioneaza diferit.
Iti tin pumnii si te sustinem 
cora79 spune:
Feluicitari Oniex,sarcina usoara si bebe sanatos

cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yarrina Cora tu cum mai esti? |

,te urmaresc sa stii pe la alte subiecte,da-mi vesti bune,da?
Eu nu mai fac nimic deocamdata,am lasat-o balta,face sotul un tratament naturist desi nu am mari sperante,dar am simtit nevoia de o pauza
anda82 spune:
ONNIEX

Eu cred ca sunt 2....
parca e mare valoarea nu..?Ce simptome ai avut? povesteste-ne...
Gabi, Amy sunt alaturi de voi!!! vreau sa fie si la voi bebe!!!
Veverita72,sper sa fie si la tine ca la Ioana
Onniex sa ne mai vizitezi si pe noi!!!
onniex spune:
anda82,
Mersi mult. Sunteti niste dragute
.
Referitor la simptome, chiar nu pot spune nimic special.
Mai simteam cateodata mici senzatii ca la CM, dar nu le-am acordat atentie. Cateodata, mici intepaturi. Iar in ultimele zile inainte de b HCG, m-au durut sanii - acum a mai trecut.
Va pup
pe toate, fete curajoase!