FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Exact asa e, asteptarea e crunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Asa am sa facMaria ai pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Onniex:
Amy: Ce noutati ai?? Cand faci punctia??
Havin: Ai pm!
Dragele mele, stiti cumva in ce perioada lipseste dr. de Sfintele Paste?? Mie mi-a spus sa nu opresc AC in ziua 21 si sa tot iau pana pe 29 cand ar trebui sa facem un echo.... Nu stiu ce sa fac ,inca ma gandesc daca sa opresc sau nu....probabiul vrea sa-mi amane data CM-ului asa incat FIV sa se potriveasca cu programul clinicii....

Mergi la inceput

Neata fetele.va invit la o si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai frumos.multumesc mult Maria.De luni incep sa ma interesez si sper sa iasa cat mai bine.

Mergi la inceput

Maria de pasti au si ei liber nu stiu cat pt ca daca eu l am amanat nu am mai intrebat dar spunea ceva dr ca ar fi liberi,iar legat de anticonceptionale nu cred sa fie o problema daca le iei in continuare.nu stiu ce sa ti zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna seara, fetele.
Eu vineri am facut punctia. Din cei 4 foliculi au extras 3 ovocite.
Azi m-au sunat si mi-au zis ca s-au fertilizat 2, au cate 4 celule, dar sunt usor fragmentati. Maine seara la 17 are loc ET, daca o mai avea ce sa-mi transfere.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Buna seara, fetele.
Eu vineri am facut punctia. Din cei 4 foliculi au extras 3 ovocite.
Azi m-au sunat si mi-au zis ca s-au fertilizat 2, au cate 4 celule, dar sunt usor fragmentati. Maine seara la 17 are loc ET, daca o mai avea ce sa-mi transfere.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER
Amy,pastreaza-ti optimismul si increderea in Dzeu si in puii tai,trebuie sa fie bine

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

AMY multa bafta. Sa ne tii la curent cu informatiile.
GABI_DUCU eu inainte de a face beta HCG-ul aveam dureri ca si cum ar fi urmat sa vina rusii, sanii erau umflati si durerosi si am simtit in zona uterului ca un fel de "gherute" care ma zgariau.
ONNIEX te asteptam cu rezultatul pozitiv. Sa ai un beta mare.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Merci Vanessa, tot caut niste incurajari de aia va tot intreb. Asteptarea asta este tare grea. Chiar vorbeam acum cu sotul meu ca trebuie sa inventeze astia un test sa se poate face mai repede. Ca pana miercuri ma urc pe pereti.
Pe deasupra cumnata mea zice sa astept pana joi de bunavestire. Imi scrie in horoscopul din revista Protv Magazin o reusita in familie joi.
Voi cum ati reusit sa treceti peste zilele astea 14 ca sunt cele mai grele.

Vanessa tu cand ai facut embriotransferul, in ce zi ?

Pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi_ducu

Merci Vanessa, tot caut niste incurajari de aia va tot intreb. Asteptarea asta este tare grea. Chiar vorbeam acum cu sotul meu ca trebuie sa inventeze astia un test sa se poate face mai repede. Ca pana miercuri ma urc pe pereti.
Pe deasupra cumnata mea zice sa astept pana joi de bunavestire. Imi scrie in horoscopul din revista Protv Magazin o reusita in familie joi.
Voi cum ati reusit sa treceti peste zilele astea 14 ca sunt cele mai grele.

Vanessa tu cand ai facut embriotransferul, in ce zi ?

Pusi
gabi Ducu,gaseste-ti o ocupatie si timpul va trece mai usorimportant este sa te relaxezi si sa nu gandesti negativ

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput