FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Amy27 iti doresc sa fie superr la punctie!

Onnyex, imi doresc din suflet sa scot majoretele de luni pentru tine!

Havin, sa iei tratamentul mie mi-au spus mai multi dr. ca hipotiroidia este cauza de sterilitate...

Vanessa80.

pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

AMY multa bafta la punctie.
ONNIEX mai e putin si faci testul. Ma bucur ca esti bine. Somn iti este de la Arefam. Si eu la inceput parca eram zombi. As fi dormit toata ziua.
Va pe toate si va doresc o zi buna.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Neata fetele!Am venit si eu de la Bucuresti dar nu am vesti bune delocla eco dr mi a spus ca s ar putea ca pe trompa stanga sa fie hidrosalpinx si a spus sa repet HSG de care mie imi e sila pt ca am mai facut o si ma durut f tare plus un chistulet pe ovarul tot stg.singuru lucru bun e ca TSH a scazut de la 3,10 la 2,14.acum astept menstruatia fas HSG si apoi in fctie de rez incep sau scot trompa deci ma voi intinde.....Eu va pup si va doresc sa fiti mult mai norocoase decat mine

Mergi la inceput

Havin, nu te intrista...poate la HSG o sa iasa bine. Oricum se vede mai bine decat la o simpla eco...Dar cand ai facut ultimil HSG de te pune sa l repeti?
Ce doza de eutyrox ei si in cat timp ti a scazut tsh de la 3 la 2? Te intreb, deoarece si eu il am 3 si iau eutyrox de 100 de 2 saptamani..o sa repet analiza pe 01.

Mergi la inceput

Anda curios este ca eu am facut HSG in octombrie 2008 si at a iesit hidrosalpinx apoi in iunie 2009 si nu a mai iesit apoi am facut laparoscopie in decembrie 2009 si dr a zis ca nu e hidro ci sunt infundate in portiunea intramurala.nu stiu ce sa mai cred m am saturat de toate.in legatura cu TSH eu nici nu stiam cu ce se mananca dr mia zis ca ecam mare iar eu l am repetat acum primul l am facut in iunie 2009 si a scazut de la sine fara sa iau nimic.sper ca ai inteles ceva din ce am scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

HAVIN multa bafta la HSG, sa iasa bine.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Fetelor voi pana v-ati facut testul ati vreun siptom de ciclu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Havin: Eu pot sa-ti spun ca HSG e cam relativa....sunt persoane carora le-a dat un rezultat, iar la laparo s-a dovedit ca e altceva.....si eu sunt ingrozita de aceasta investigatie, ca drept dovada am cerut anestezie generala ultima data si nu am simtit nimic. Daca ai posibilitatea sa faci la privat poti cere anestezie cu siguranta si preturile nu sunt chiar mari. Trimit pm!!!
Gabi: Despre simptome le las pe fetele cu burtik sa-ti spuna; tu tot cu dr. Dracea ai facut?
Onniex: Ce n-as da sa am si eu calmul tau....ce mult ajuta acest lucru!!! Sunt cu pumnii stransi!!!

Mergi la inceput

Sa dea Dumnezeu Vanessa pt ca pot incepe schema de tratament.Aici mia placut de d na dr ca nu a vrut sa se grabeasca ci sa fie sigura ca totul e ok.cam pe 31 -1 aprilie tre sa o fac.pana atunci sa mi caut un dr bun ca m am saturat de afi sau a nu fi.

Mergi la inceput

Havin, si eu sunt de acord cu Maria08 in privinta Hsg-ului...Insa oricum asculta medicul si fa ce iti spune!Pana la urma vom lupta cu infertilitatea si vom iesi invingatoare.

Cea mai grea parte pe care o percep eu acum, in ceea ce priveste fiv ul este asteptarea rezultatului...bineee si punctia.

Pup toate fetele

Mergi la inceput