FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Crudiutalida: Bine ai venit printre noi, iti doresc sa pleci cat mai repede la odisee!!!!
Onniex: Am scos deja majoretele, mai e putin!!!!!!
Amy: Pe cand punctia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

maria08,
Fetelor dragi,

Sunteti niste dragute
Luni voi face testul.

Va pup pe toate, fete curajoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ONNIEX cum te simti? Ce tratament iei acum?
AMY cand va fi punctia?
CRUDIUTALIDA multa bafta si tie.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Buna fetele!Astazi mi am repetat TSH la ora 6 imi da rezultatul si maine la Bucuresti.sper sa fie bine si sa nu mi amane FIV ul.vasi va doresc numai bine la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

HAVIN multa bafta! Sa ne tii la curent cu rezultatele.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

offf HAvin tsh-ul asta imi da si mie bataie de cap acum o luna jumatate era 1,22 acum e 3...e cam greu de tinut sub control. Sper din tot sufletul sa ti iasa bine. Tie cat ti a spus dr ca trebuie sa fie ca sa poti face fiv ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

ANDA al meu TSH era 3,10 vara trecuta iar val de referinta este pana in 5 eu nici n am stiut cu ce se mananca.dr mi a zis doar ca e cam mare si ar trebui sa l mai repet atat.dar maine cand ma duc am sa aprofundez.rezultatul nu l lam luat ca nu am avut timp .asa ca l iau dim si la 12 plec la capitala.si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna seara fetele. Sa zicem ca am vesti bunicele: pe dreapta 1 folicul de 18 si unul de 14, pe stanga 1 de 19 si 1 de 16,5. In seara asta doar 3 fiole menopur, dimineata la 5 Ovitrelle si vineri la 16 punctia. Sa vedem ce o fi.
VA pup si ies ca sunt suparata, au mutat subiectul meu de suflet ,,Senioare..." la Discutii. Hmmm.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

vanessa80,
Fetelor dragi,

Eu sunt ok, calma, , dorm destul de mult .
Fac plimbari si ma bucur ca vine primavara

Ca tratament de sustinere, am arefam (cate 3 pastile de 200mg), acid folic si aspenter.

Va pup pe toate, fete curajoase.

Amy2007,iti tinem pumnii la punctie sa fie totul ok. Incearca sa nu iti faci prea multe griji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Buna fetelor,

Onniex tu cand trebuie sa faci testul beta? Eu miercuri si sunt tare nerabdatoare, tot astept un semn si numic.

Pusi si suces tuturor

Mergi la inceput