FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata!
VEVERITA ai vb cu d-na dr?
ONNIEX sunt normale simptomele tale. Si eu in primele 2 luni eram rupta de oboseala. Puteam sa dorm la pranz si 2-3 ore. Bucura-te de odihna si de vremea de afara. Se apropie week-end-ul.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veverita72 spune:

Buna dimineata!

Da, am vorbit aseara tarziu, si dat fiind ca vestea nu e buna, nu am mai avut puterea sa mai scriu aseara.... Asta e...nu stiu cand voi avea puterea sa o iau de la capat...incerc sa gasesc o explicatie...sa vad care au fost cauzele ca sa nu repet greseala la urmatoarea incercare...Oricum dupa Pasti trebuie sa ajung la Bucuresti sa vedem ce si cum e de facut ceva...

Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine, chiar nu stiu ce as fi facut saptamana asta fara dialogurile cu voi...

Sa nu va suparati daca o perioada nu am sa dialoghez...incerc cumva sa-mi revin si sa-mi regasesc linistea sufleteasca...vine si Pastele...dar sunt cu gandul la fiecare dintre voi si sincer ma bucur pt fiecare dintre reusite. Asta imi da speranta ca nici pt mine nu e totul pierdut...

Va urez multa sanatate, sa aveti grija de voi si de bebei, sa aveti parte de un Paste linistit si luminos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

vanessa80,

In schimb, nu am pofte si nici greturi (inca...).

Amy2007,
Ne gindim la tine... din proprie experienta, stiu cum este. Vei trece peste aceasta etapa. Este greu, dar nu iti pierde speranta. Este cel mai important. De aceea cred ca noi suntrm toate fete curajoase, ca am trecut prin aceste incercari.

Fetelor,
Va urez un sfarsit de saptamana cu soare

Va pup pe toate, fete curajoase!
+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Veverita, imi pare rau. Realitatea este ca noi ne punem multe, multe sperante, insa procentul de reusite e undeva de 25-30%. Bucura te de familia ta, de ce ai...si incepe incet , incet sa te pregatesti de o noua incercare...trebuie sa luptam...Uite, din cate stiu Onniex a reusit din a 2 a incercare si nu numai ea...

Yarrina si succes!

toate fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

VEVERITA imi pare rau. Incearca sa te linistesti. Nu e vina ta. Nu ai gresit cu nimic.
ONNIEX eu nici acum nu am pofte. Greturile si varsaturile la mine au inceput de pe la 8 sapt. Poate tu ai noroc si scapi fara ele.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Veverita: Imi pare rau.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Mi-as fi dorit sa vin cu vesti bune de data asta, dar se pare ca Dumnezeu are alte planuri pt mine.Am facut si FIV2 tot la GYNERA si cu acelasi rezultateste ,motivele sunt necunoscute.Sunt dezorientata si imi va lua si de data asta mult timp sa- mi revin si poate... sa o iau de la capat, dar numai dupa ce voi face alte investigatii decat cele recomandate de clinica.Am sperat de data asta ca si data trecuta ca macar un blastocist din cei trei F BUNI va ramane cu mine.Am avut aproape aceleasi rez ca la FIV1 ,14 ovocite, 9 embrioni si 3 blastocisti.
Ma bucur pt reusitele fetelor si va doresc din suflet sarbatori fericite !!!

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ancutza2009: Off, te imbratisez...e tare greu....se pare ca unii reusesc de prima data si pentru altii reusita se obtine dupa lupte indelungi...Iti doresc sa depasesti repede aceasta perioada si sa faci cat de curand planuri de viitor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutza2009

Mi-as fi dorit sa vin cu vesti bune de data asta, dar se pare ca Dumnezeu are alte planuri pt mine.Am facut si FIV2 tot la GYNERA si cu acelasi rezultateste ,motivele sunt necunoscute.Sunt dezorientata si imi va lua si de data asta mult timp sa- mi revin si poate... sa o iau de la capat, dar numai dupa ce voi face alte investigatii decat cele recomandate de clinica.Am sperat de data asta ca si data trecuta ca macar un blastocist din cei trei F BUNI va ramane cu mine.Am avut aproape aceleasi rez ca la FIV1 ,14 ovocite, 9 embrioni si 3 blastocisti.
Ma bucur pt reusitele fetelor si va doresc din suflet sarbatori fericite !!!

Anca
Ancutzasi ce sa mai zic,imi pare fffff rau,speram sa reusesti

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Ancuta, imi pare sincer rau...dar sper ca Dumnezeu sa faca o minune!!!

Mergi la inceput