Praline belgiene 43
Raspunsuri - Pagina 6
Mihaela1171 spune:
LA MULTI ANI!!!! MARIUCAAAAA, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, norocoasa, si la fel de desteapta!!! Ana si Vio, sa va traisca scumpetea de fata si sa fiti mandri de ea!
Bepii spune:
Helloooo, azi e mare sarbatoare mare!!!
Mariuca va sufla in cele trei lumanari de la tort.
La multi ani copil scump si frumos, sa traiesti, sa fi sanatoasa, la fel de frumoasa si isteata cum te stim si te admiram si sa-i faci pe parintii tai mandri si fericiti.
Ana si Vio, sa va traiasca minunea de fata. La multi ani!!!
scumpi spune:
Hip hip hoera!!!!!!!! LA MULTI ANI printa Mariuca! Sa cresti mare, sanatoasa si sa-i faci mereu fericiti pe parintii tai!
Ana si Vio sa va traiasca mandretea de fetita, e o scumpa, o frumoasa, o isteata, multi, multi pupici de la noi!
Sebastian, baietelul nostru iubit
Bepii spune:
Dragi praline, am intrat sa va urez un weekend pe placul inimii voastre.
Eu, in sfarsit mi-a venit vremea sa ma ocup de gradinarit, am plantat lalele in gradina, am taiat tufele desi e cam tarziu c-au dat deja mugurii dar nah, cu vremea asta urata de pana acum n-am apucat, ce-o fi o fi!
Scumpi, deci mai ai putin si pleci sa vezi fetele cucuiete in Spania. Ce m-as fi urcat si eu in avion cu tine...dar pe 21 aprilie plec si eu spre Romania.
Fete va pup, aveti grija de voi.
miri_mik spune:
neatsa, una calda, una rece:))) de fapt sunt toate mai reci:)
morgane, tocma am primit scrisoare d ela tribunal, nu ma vor aia de traducator (dar le-a trebuit un an sa se hotarasca). nu-i bai, am alte cele pe cap:)
ano, cum e acasa cu bunica? dezmaaaaaaaaaaaats! si sarmale pt vio:))
bepii, de cate ori ma duc prin magazine pt casa (brico, hubo, alea alea) ma gandesc la tine si la gradinutsa ta. cand oi ajunge s ama ocup si eu de a mea??? mama ei de scara... tot raimondo-face-tot o s-o puna:)
gagici, va ^pumpizez. as vrea sa simt si io miros de primavara pana una alta... dar nah, un colt de soare aici, o ploaie mai incolo... sa bat in lemn ca copiii sunt sanatosi si-mi fac crize de buieci ce sunt sid e fund plin cu de toate si nu de disconfort:)
miha... in avans... la multi ani monicai! asta in cazul in care cu mainile in galetile de vopsea uit s amai dau pe aici. nu cred sa se intample totusi asta, dar mai stii...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 33 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Nora spune:
Dragelor,
Tot rad de una singura p-aici prin birou si nu am cu cine sa share-uiesc amuzamentul : http://www.catavencu.ro/concurs_romania_in_2020-12960.html
Rasul, plansul...
simonette spune:
Buna seara dragi fete!
Cam slabutza miscarea.......
Am vrut doar sa va salut si sa va
Urez cu intarziere La Multi Ani Mariuca!!! Sa cresti mare si sa fii iubita de oricine iti vei dori!!!Felicitari parintilor ptr asa frumusete de fata!
Mai am o vorba cu Madi ! Sa stii ca acusica trece saptamana Te astept......
de Luca Anthony , de Yannis-Cristian si de
Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
anamana123 spune:
multumesc mult pt urari! ce m-as face fara voi!!!!
e mama la mine si am reusit sa ma linistesc intr-o oarecare masura;am reluat si scoala si m-am si inscris la urmatorul nivel (sper sa trec examenul;)) )
pfffffff! nu-mi prea mai merge m-ul....
parca se intrevede si primavara ca nu mai am rabdare... vreau la casa mea si curtea mea...
revin cand o sa fiu mai in forma...
pupe tuturor
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
ninaM spune:
Buna ciocolatele !A venit primavara sau ma bucur prea devreme???Eu tot sper sa fie asta primavara mult asteptata!
Fete,eu sunt tare trista....tocmai am aflat ca e posibil sa ne intoarcem in Japonia in septembrie... si nu vreaaaauuuuu!!!!Ni s-au dat doua posibilitati si acum trebuie sa decidem noi cum facem...ori plecam in septembrie pt 3-4 ani si apoi ne intoarcem in europa(dar nu belgia),ori mai ramanem aici inca 3-4 ani si apoi ne intoarcem in jap pt totdeauna.Ce fac?Cum fac?Simt ca mor...nu pot lua nici o decizie acum...sunt confuza si nu pot gandi limpede!
gata,inchei ca ma apuca plansu`!
va pup pe toate si va tin la curent!
PS:Sa-mi tineti pumnii sambata si duminica...dau examenul pt instructor de zumba!(sa va spun sincer,nici nu ma mai trage ata....)