Praline belgiene 43

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Dragi Praline, va doresc un 8 martie fericit, plin de bucurii, sanatate si impliniri.
La multi ani!!!
Va pup.

PS: Nora, aparatul de fotografiat e la Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR SI MAMICILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

la multi ani fete dragi, sa aveti o primavara frumoasa si sa fiti iubite.. o felicitare pt voi http://www.servimg.com/image_preview.php?i=116&u=13283402

imi pare rau ca nu am reusit sa va vad sambata... cristi a ajuns pe la 11 noaptea acasa... iar eu aveam picioarele umflate de la atata umblat si facut curatenie... in fine.. o sa treaca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

La multi ani tuturor femeilor de 8 martie! O primavara insorita si liniste sufleteasca va doresc din inima!!!

de Luca Anthony , de Yannis-Cristian si de
Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

La Multi Ani, frumoaselor!
Va doresc un 8 martie fericit si sa aveti o primavara insorita si plina de bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LA MULTI ANI PRALINUTE DRAGI! O PRIMAVARA FRUMOASA, SA FITI FERICITE SI IMPLINITE! Multi pupici

Sebastian, baietelul nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

La multi ani,dragelor,sa fiti fericite si iubite de cei pe care-i iubiti,sa aveti o primavara frumoasa si mult soare in suflet!

Danyeluta, mamica frumoasa,ce mai face scumpetea cea micuta?Nu am apucat sa-ti multumesc pentru dupa-amiaza superba pe care am petrecut-o la voi,ne-am simitit tare,tare bine si dupa cum ai vazut nu ne mai dadeam plecati.Arthur isi merita numele de printul zapezii,fara ghilimele.Este un frumos si un delicat,si era adorabil in costumasul alb tricotat de mamaie!Ne-am bucurat sa vedem cat sunteti de fericiti cu totii ,iar ferma ne-a ramas la suflet.Va pupam!

Miha,imi pare rau ca ai fost asa bolnava,sper ca acum e doar o amintire urata,pt ca dupa cum ai povestit nu a fost chiar de gluma.

La multi ani inca o data tuturor,o floricica de la Marie si de la mine pentru toate fetele,mari si mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Taniuca m-am simtit excelent la tine, esti o gazda minunata, iar sarmalutele si ardeii mi-au mers la suflet, multumesc mult

Anto, multumim mult pt. masinuta si pt. cioco, esti o draguta . Imi pare rau ca nu ai reusit sa vii la kara, dar e de inteles ca erai obosita dupa servici.

Miha iti multumesc pt cadou si pt. floricica si pt. ride to kara and back to Tania

Sanda si tie iti multumesc pt. floricica, iar Nicholas e un scump si un cuminte, sa va traiasca dulceata mica!

Ana cum te mai simti? Mai doare urechea? Si Mariuca cum mai e? Pupam

Danyela, chiar, ce mai faceti voi? V-ati acomodat, aveti un programel? Pupam dulce

Iar am facut-o lata la kara, a fost super, m-am distrat pe cinste, cred ca i-am speriat cand am intrat in priza pe melodia Anei, dar na, intelegeti, atata energie acumulata....treia sa iasa cumva

Si tanana, am cumparat biletul pt. Valencia. Pe 19 plec, ma-ntorc pe 22, de-abia astept sa o vad pe Lorena si pe mami ei .

Va pup pe toate si va doresc o sapt pe placul vostru, muaaaaah

Sebastian, baietelul nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Tania, nu sunt cuvinte sa descriu intalnirea de la tine, ne-am simtit ca la mama acasa. Multumim pt ca ne-ai dat aceasta zi !
Daca vrei sa-l admri pe Tijgertje, uita-te pe facebook. E vedeta.

Scumpilica, esti cu un picior in avion, ce mai :) Sa o bibilesti pe Lorena si din partea noastra si sa o pupi pe Cramita apasat, sa-i zici ca ne e dor de ea.

Fete, va doresc o saptamana buna, ce a mai ramas din ea si un weekend asa cum doriti.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

La Multi Ani, Maria!
Sa cresti mare, sa fii mereu sanatoasa si fericita.
Ana, sa-ti traiasca printesa si sa fiti sanatosi cu totii.

Carmita, bine ai venit acasa, ai poze cu Lorena?

Pupici la fete, o zi buna,

Mergi la inceput