Praline belgiene 43
Raspunsuri - Pagina 4
miri_mik spune:
saliu!
tania, muuuuah! pentru generozitate si disponibilitate! stim cu toatele ca o reuniune de praline e epuizanta, dar mais tim ca tu ne faci intotdeauna sa ne simtim atat de bine la tine c anu ne-am mai da duse! muuuuuuuuuuuuuuuuah! inca o data. ca despre sarmale.... ui ui ui... greud e rezistat frate... absolut di-vi ne! si ardeiashii, nu cel absent, cei din farfurie...erau clar de "omor".
pup toate fetele pe car ele-am vazut, sncluysiv pe ana cea bolnava, si pe cele pe car enu leam vazut, si pana o fi sa ne reunim din nou la mine in casa nua - cand s-o gata partea artistica, va doresc sa va distrati la karaoke - eu zic pas din cu totul alt emotive decat cele evidente, si va doresc o primavara superba, ca ziua de azi care mi-a adus alminte ca belgia poate sa fgie frumoasa uneori:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
oanademunck spune:
Taniuuukkkkkk, io voiam sa vin da stabilmisem de mai de mult cu o fosta colega ....si ea a vrut shopping sis a vb ii era frica ca se vb numai romana ata ete (iar) n-am ajuns (iar) scuze..asa-i ca va saturati de mine?Pupe
Cand e karaokele ala ca sa stiu si eu? pupe
Bepii spune:
Oana, m-am gandit eu ca asta poate fi motivul. Alta data sa-i spui prietenei tale ca toate vorbim engleza si parte din noi nederlandeza. Si suntem foarte prietenoase, dar asta deja o sti. Imi pare rau ca n-ai venit dar poti sa compensezi diseara daca vi la karaoke pe la ora 22. Ce zici?
Deci diseara mare dans mare, se sarbatoreste 8 martie !!!
Atentie, va veni si Antwerpenul!!! Vor fi prezente: Mihaela, Nina + fratelo, eu, Scumpi, Ror, poate si Roxana, Oana si poate...Ardeiash, (mi-a zis ca incearca)si poate Anto (daca nu-i prea obosita dupa servici) si poate cine stie.....o surpriza n-ar strica, adica sa apara cineva neanuntat.
Gata, trec la treaba ca-s inca la birou.
Pup fetele toate fetele si va doresc un weekend placut
Antoanela23 spune:
Tania, a fost super ieri la tine, multumesc pentru ospitalitate, rasfat si papa extra-bun.
Fete dragi, ma bucur ca v-am vazut ieri si pe voi si pe puii vostrii, Scumpi ai o dulceata de baiat, frumos si cuminte, la fel si Simonette cu pui mic si cumintel, iar Maria lui Ana e frumoasa, delicata si desteapta foc.
Pupici, sper sa ajung disearam daca nu, distractie placuta,
simonette spune:
Sara buna dragi fete......;
Am intrat si eu tiptil sa nu va trezesc pe celel care mergeti in seara atsa la distractie..
Vreau su eu....(emoticon cu ros cu mine bagandu-mi unghia in gat)!!!
Multumesc din suflet ptr ziua de ieri atat lui +Bepii care este o gazda desavarsita si pe care o ador cat si lui Miri ca daca nu zicea ea hai nu cred ca va vedeam!!! Multumesc tuturor ca mi-ati facut ziua frumoasa! Multumesc ptr cadouri si ptr floricica!
Imi inoiesc invitatia ca sa stiti ca vorbesc serios.....va astept cu drag!
Distractie placuta diseara....
Cele pe care nu le-am vazut ieri.....poate reusiti sa veniti pe la mine...alegeti voi ziua
de Luca Anthony , de Yannis-Cristian si de
Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Bepii spune:
Dragi fete,
Tocmai am terminat de descarcat pe calculator pozele facute vineri la mine acasa cat si cele de la seara de dans de ieri. Le-am lucrat un pic.
Acum o sa le pun pe contul nostru.
Ma bucur foarte mult ca ieri am putut sa srabatorim ziua noastra, mai devreme ce e drept dar la urma urmei cred ca a fost doar un pretext ziua de 8 martie pt ca de fapt voiam sa dansam, nu?
Ca de obicei, a fost o seara nebuna, nebuna, am dansat la greu, am ras, atmosfera a fost ca niciodata super de super, lume buna, mult tineret, multi romani langa noi (de data asta prietenosi dar si frumosi)....pozele or sa zica totul. Si a fost aglomerat!!!
Toata lumea a plecat acasa cu zambetul pe buze si cu gandul ca trebuie sa mai repetam faza.
Pacat ca n-au putut veni unele fete, dar asta e, a intervenit neprevazutul !!!
Pup fetele toate si va doresc o saptamana ce vine excelenta.
Nora spune:
Nu stiu ce-i cu mine, am dormit vreo 2 ora de siesta si tot as mai dormi, m-ajunge oboseala...abia astept vacanta de Paste.
Taniuca, eu am uitat aparatul foto la tine, acu' m-am gandit sa caut in geanta si nu-i, deci o fi la tine. Vedem noi cum facem sa mi-l dai, nu-i urgenta, merci ca mi-ai spus!
Antoanela23 spune:
V-am admiratara in poze, sa va fie de bine distractia, sunteti frumoase toate si se vede ca v-ati simtit bine.
Cu ocazia asta am vazut si pozele de la Mady si cele cu Carmen, eram in urma rau de tot.
Chiar, mai aveti vesti de la Carmen, s-au intors acasa?
Nora, ce faceti in vacanta de Paste, mergeti in Rom? I-a placut lui Victor la party azi? Pt Victor al meu a fost prima data cand nu a stat lipit de ta-su la o aniversare de copii si cica s-a simtit f bine .
Pupici la fete si o seara buna,
carmita_baby spune:
Of of of pralinutele mele dragi, m-am topit toata cand am vazut mesajele voastre... Ma faceti sa ma simt tare iubita Va multumesc din inima pentru sustinere si aprecieri
Nasterea a fost oarecum dureroasa, adica contractiile, insa am luat pana la urma epidurala, chiar daca am ezitat ceva din teama de alte complicatii dupa. Dar cand mi-am vazut minunea mica am uitat instant de toate durerile La 1 min a avut apgar 6, iar la 5 minute apgar 10.
Lorena e un ingeras destul de cuminte, zic asta pt ca atunci cand ii e foame are un tignal de cred ca scoala tot blocul E sanatoasa fata Iar mie inca nu-mi vine a crede ca sunt mamica, am nspe mii de frici, insa incerc sa le tin sub control si noroc ca am prietene de nadejde care ma sustin ca probabil ca nu ar mai fi fost vorba de un control in lipsa lor In primul si primul rand ii multumesc Scumpiliciului care mi-a fost ghid prin toata sarcina si nu numai si tuturor celorlalte fete, nu vreau sa ma apuc sa enumar, va iubesc!
danyelana spune:
LA MULTI ANI!!!!!
Pt toate femeile, sa vi se implineasca toate dorintele si sa ramaneti mereu tinere si frumoase ca acum.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire