Praline belgiene 43
Raspunsuri - Pagina 7
Bepii spune:
Ninush, draga mea, e complicat...nici una din variante nu-mi place! Cum adica sa pleci si sa nu te mai vad? Tu esti sufletul grupului, fara tine nu-i la fel, of ce veste rea!
In fine, voi ve-ti sti ce-i mai bine pt familia voastra. Sper sa luati decizia cea mai buna si sa fie toata lumea fericita.
Oricum, vreau sa-ti spun ca o sa-mi fie ingrozitor de dor de tine si de copilasi.
Te pup si nu uita ca familia e cel mai important lucru in viata. Prietenii sunt si ei importanti dar cu felul tau de-a fi sigur iti vei face altii noi oriunde te vei afla. Iar noi pralinele vom fi mereu aici si te vom astepta cu mare drag fie si peste ani ai ani.
Pup toate fetele.
morgane spune:
Miri, cum asa? Nu-mi vine a crede ... au explicat de ce ??? Ca ma izbesc regulat de "colegi" care leaga cu greu doo vorbe. Tja !
Nina, nu se poate... Numai vesti rele, ce se intampla?! Probabil ca este o decizie pripita de-a lui Rejii ... nu o hotarare. Timpul le rezolva pe toate. Iar Tania (inteleapta noastra pralina) are dreptate.
Va pup pe toate, fara diferentieri si va strang tare in brate,
Nora spune:
Ninusk,
stai aici inca 3-4 ani, 1 milion de lucruri se mai schimba intre timp!
Hai, curaj si ai grija de tine!
miri_mik spune:
ninette! e clar, pt mine, ca lumina zilei: ramanei 3-4 ani, si pe urma le ziceti ce ati hotarat! se intampla atatea lucruri intr-o zi! d-apoi in 4 ani!!!! curaj! si fa bine si aduna-te! trebe sa avem un instructor de zumba in gasca! de-as naste odata sa vin la curs!!!!!
morgane, au zis atat ca nu sunt admisa. punct. si-am primit scrisoarea de doua ori:) si recomandat si clasic, ca sa rasuceasca cutitu zdravan in rana. da-i incolo, o sa fiu ocupata mai mult decat o sa-mi doresc:))))
revin deseara cu vesti despre burta mea care nu se mai miceste! ma plang intr-una, ca o baba, dorm prost, nu dorm adica, mi se pare ca trec zilele pe langa mine, ma doare-n.... ambele la propriu... sa se termine odata:))) dar nu inainte sa ma mut:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 26 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Mihaela1171 spune:
La Multi Ani !!! Anaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!; sa ne traiesti , sa fii sanatoasa, si la fel de calda si de voiasa!!!! Obisnuiesc sa spun ca ziua de nastere este inceputul unai calatorii de 365 de zile in jurul Soarelui, asa ca iti doresc din tot sufletul "enjoy the trip"!!!!
ardeiash spune:
la multi ani cu sanatate Anushko, sa-ti dea Domnul tot ce doresti , sa fii iubita si iubita si iar iubita..
af fi vrut sa-ti spun mai multe la telefon, dar nu stiu cum se face ca atunci cand formez numarul imi zice ca nu mai e valabil;; si eu numa pe asta am vorbit cu tine;; mai am unul.. nu raspunde nimeni pe el::
daca l-ai shimbat;; voila:: sunt in urma rau
ninush esti ok?
ardeiash spune:
la multi ani domnisoarei Monica , sa creasca mare , frumoasa, sanatoasa , sa aiba parte numai de bucurii ,
Mihaela, si voi pe langa ea
Bepii spune:
Azi e ziua cea mai frumoasa de la inceputul anului, e soare, cald si.....doua fete frumoase isi sarbatoresc ziua de nastere.
Monica, fata frumoasa, desteapta, plina de energie si voie buna, iti doresc din toata inima sa fi sanatoasa, fericita si toate visele sa-ti devina realitate si sa-i faci mandri pe frumosii si bunii tai parinti. LA MULTI ANI !!!
Ana, alta fata frumoasa, si draga prietena, iti doresc multa sanatate, viata sa-ti ofere satisfactii pe toate planurile, sa fi fericita si implinita alaturi de minunata-ti familie. LA MULTI ANI !!!
Fete, bucurati-va de aceasta zi de primavara si fiti optimiste ca vor veni altele si mai frumoase.
Scumpi, gata bagajele? Cred ca esti foarte emotionata si cu inima la gat ca vei fi departe de Sebastian pt cateva zile.
Bucura-te de aceasta calatorie, pupa-le pe Carmen, Lorena si Kati, spune-le ca le iubesc si ca mi-e dor de ele si multe salutari fericitului tatic. Drum bun si abia astept sa ne povestesti despre Lorena.
Va doresc un weekend super!
Eu am "portile deschise" asa ca nu pot sa ma bucur de aceste zile.
Pupici la toata lumea.