Praline belgiene 43

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Dia_tm, nu am nascut in apa, nu aveam cum, am avut sarcini cu risc. Cel mai bine e sa te sfatuiesti cu dr ginecolog.
Ai gasit pediatra? Parca tu intrebai. A mea este din Kraainem, dar sa-ti spun cinstit nu stiu cat e de (ne) aglomerata.
Si vezi ca pe site-ul rombel e un ghid si in el e o lista cu dr romani.

Madi, sa-ti traiasca George si sa fiti sanatosi cu totii.

Mirik, masina o vom duce inapoi la vara, cand plecam in vacanta in Rom, probabil merge sotul solo si eu cu piticii cu avionul. Ce-ti fac muschetarii? V-am admirat in pozele de pe FB, e scumpic foc cel mai mic pui de Mirik.

Morgane, scuze de intrebare, ce inseamna C4?

pupici la cutiuta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Da, eu intrebam... pediatru am gasit; o d-na foarte draguta care sta foarte aproape de noi. Am fost joi la ea. A studiat-o pe Adri pe toate partile si a declarat ca totul e "magnifique" (pentru prima data cred am avut si o fetita care a stat foarte foarte cminte sa fie studiata).
Saptamana viitoare fac cunostinta si cu o d-na ginecolog recomandata cu multa caldura de o prietena. Sper sa ne intelegem ... oricum, mi-e mult mai teama de ce mi-ar putea spune (ca ar putea fi ceva neinregula) decat de altceva.
Pe aici mi-a fost mai greu sa obtin informatii despre medici, dar partea buna e ca pana acum cam toata lumea cu care am vorbit s-a declarat multumita de medicii cu care a avut de-a face .

Am fost week-end-ul asta sa vedem o multime de planete si flori :)
Si la "Foralies gantoaises", si prin serele regale ... dar sincer cel mai mult din tot week-end-ul mi-a placut plimbarea cu barcuta prin Bruges. Si-am avut un ghid pus pe bancuri de-am ras intr-una.
Oh...si-n bruges am datd e un soi de LunaPark unde fiica-mea a vrut sa se dea pe o aracatita, iar eu, stiind ca in copilarie adoram chestia asta, m-am dat cu ea...am imbatranit... in timp ce fiica-mea imi striga la urechi "mami, imi place la nebunie!"...eu am cam ametit...rau...

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 8+

Mergi la inceput

erata: plante si flori, desigur....
dar apropo de planete... exista prin Belgia vreun soi de Planetarium sau ceva similar?

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Anto, nu e Citröen ... ci formular de concediere ... :(

Pupici,

Mergi la inceput

Morgane, imi pare rau :( ... dar sa fie doar o oprtunitate sa gasesti in scurt timp ceva mai bun.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui morgane

Anto, nu e Citröen ... ci formular de concediere ... :(

Pupici,

Imi pare rau, draga mea. Dar cum zice Mirik, un sut in ... un pas inainte, dispui de toate atuurile sa gasesti ceva mai bun cat mai repede. Bafta multa si pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Fete,I`m back!In sfarsit acasica la mine....nu se mai termina odata vacanta asta!
Suntem bine,ne revenim dupa drum si copii deja au luat-o de coada cu scoala.
Am atatea sa va pove....poate ne vedem cumva(o cafea,un lunch,un kara...) ca de scris nu ma simt in stare.
Vreau sa urez si eu bun venit fetelor noi...o sa va placa aici la noi,suntem``de gaska``

Mirik,felicitari mama!Bun venit pe lume lui bb Jeremy,sa creasca mare si sa aibe noroc cu carul!
Gata tre sa va las ca am atatea de facut...geamantanele sunt inca la usa.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana super frumoasa!

PS:cateva pozne la albumul nostru comun

Mergi la inceput

Nina, bine (ca) ai venit! Of, ce de aventuri cu vulcanul acesta.

Mi-ar placea si mie sa ne vedem intr-o zi la cafea/pranz, eu sunt libera vineri pe 30 aprilie sau luni, 3 mai. Ce ziceti fetelor?

Danyelana, voi ce mai faceti? Ma gandeam zilele trecute ca te-am amenintat cu o vizita, sper sa ajung inainte sa faca bebe Arthur 1 an .

Pupici la fete,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

anto, vineri sunt si eu libera! da' doar dimineata!
as merge la o cafea pana la 11...dc nu e prea devreme pt voi...
doar sa nu trebiasca sa alerg iar dupa te miri ce...

cine se mai baga????

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Si eu as veni VINERI, unde va adunati?

Notati va rog in agenda si urmatoarele date:
- 18 iunie - seara româneasca, Kasteel Kruibeke (Anvers)
- 22 august - BBQ în Knokke.
Ambele activitati sunt organizate de Miorita si va asteptam cu mare drag. Daca veniti in nr mare incingem si un dans.

Pupici,

Mergi la inceput