Praline belgiene 43

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

carmaw, nu uita de floralies gantoises! e cea mai superba expozitie de flori ever! se tine o data la 5 ani! nu o rata! eu am vazut-o pe cea de acum 5 ani si sunt si acum impresionata.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

o s o trimit pe prietena mea de la halle ca pina ajung eu din creta....De obicei prin iarna debarc in BE (doamne ce ador aceasta tara)
Am locuit ani buni in lille in FR primul meu sot era juma francez juma belge si mereu am visat sa locuim in BE
Actualul( belgian )este mort dupa creta deci eu nu contez...dar mi am promis sa nu mor pe pamint nici grecesc nici romanesc....acum cine mai stie? Cel de sus poate;
Da apropos cit tine sarba&toarea florala?
A+
CM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Saliu, fetele,

Azi am ajuns si noi, a trebuit s avenim cu masina, noroc ca am putut s-o luam pe a socrilor. Am facut trei zilie pe drum, dar am razbit si sunt happy ca sunt acasa. A fost primul drum asa de lung cu masina cu piticii si pot spune ca se putea si mai rau.

Mirik, felicitari si bun venit lui bebe Jeremy, ti-am vazut semnatura ca nu am apucat sa citesc nimic din urma.

Ana, mersi ca m-ai sunat, ai fost o draguta.

Nina, bafta multa si nervi tari.

Pupic fetele, ma duc sa citesc din urma,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Bine ati venit acasa, fete, care cum ati putut. Acum doar Nina sa se adune de pe drumuri. Succes japonezilor!

Miha, ce facem, ca nu se mai inscrie nimeni? Mergem numai noi la kara sau o lasam pe alta data ???

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Antoanela bine ati revenit, si ma bucur ca ati ajuns cu bine!!!

Morgane nici nu stiu ce sa zic....decat ce only 3 of us....nu ma prea simt confortabil...; am fost odata cu Bepii si Nina, dar ne-au cam deranjat unii...; poate mai bine o lasam pe alta data, cand revin si fetele iar cele acu au ajuns deja isi mai trag rasuflarea?
Cum zici si tu...

Pup gasca, M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Miha, felicitari pt propunerea de promovare, pana la urma cum a ramas? Si multa sanatate lui Doru, sper sa gasiti cauza problemelor si solutia, bineinteles.

Bun venit noilor praline si nu va sfiiti sa scritei cat mai des.

Carmita, vroiam sa-ti cer prietenia pe Facebook, dar nu am gasit optiunea asta, ai idee de ce? Cum vad si eu niste poze cu minunea mica Lorena?

Nora, sa-ti traiasca Andrei! La Multi Ani si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti, cel putin ca pana acum.

Fetele, eu sunt cam obosita inca, pt Karaoke, iar we urmator lucrez, deci tot naspa pica. Asa ca faceti cum e mai bine pt voi si daca pot ma lipesc si eu dupa aceea.

Tania, ai plecat in Romania? Pupici si vacanta frumoasa si fara evenimente.

pup toata cutiuta de bomboane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Miha si fete, o lasam pe alta data, sa ne strangem mai multe ca e mai cosy.

Miha, nu rata ocazia sa dai ordine belgienilor lol !!! In circumstantele economice actuale, este o recunoastere de valoare. Tine-ne la curent.
Eu mi-am primit C4-ul, macar stiu o treaba. Nu pica deloc bine, dar tin capul sus.

Pupici,

Mergi la inceput

morgane, un sut in fund un pas inainte! curaj, esti desteapta, esti frumoasa, esti bubblicious! trebuie doar sa stii ce vrei sa faci de acum inainte si o sa-ti fie lumea la picioare! curaj! mirika e aici cu sustinerea!

anto, welkom thuis:))) in sfarsit. dar cum duceti mashina inapoi????

oana, ashea, bun, ai aterizat! erea si cazul!!!!!

madi, reactionez tarziu dar parta cu spitalul nu mi-a placut. pune mana si mergeti in tara. trebuie lucrat la psihic putin, sa va faceti o placere inainte de alte prapastii!!!

anoo, da stranger mai esti de cand a dat soarele....

plec, se plange la mine.... ultimul din 3:))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

fetelor, e vreuna din voi care a nascut in apa? am inteles ca e un centru dragut pe malul marii, si pana-acum am citit doar de bine despre el....suna tentant...

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 8+

Mergi la inceput

madi, sa-ti traiasca George, de sfantul lui! sa aiba putere cat trei zmei sa termine tot ce si-a pus in gand si sa va rasfete cum meritati!

dia_tm, n-am nascut in apa. dar drept si cu mana pe inima iti spun ,nu m-a tentat experienta. mi-a ajus sa vad ce inseamna contractii in jacuzzi din spital:d dar ai destula vreme inaintea ta ca sa te documentezi si sa faci alegerea cea mai potrivita.

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput