Praline belgiene 43

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fetelor, hai mai cu curaj, subscrieti la kara !!!
Miha, nici sa nu stai pe ganduri, take it! sau ai facut-o deja? Au vazut ei cu cine au de-a face si nu-ti mai dau drumul. Feliictari pt reusita si la mai mare. Te-am trecut pe lista kara.
Bepii, se pare ca se face cale libera sa poti pleca acasa. Stiu cum e cand iti propui ceva si nu iese. Calatorie placuta si sa te simti bine in sānul familiei.
Mady, esti ziek? Hai mah. Te felicit ca esti soferita deplina si ca ti-ai luat inima-n dinti. Esti o curajoasa si incet incet o sa-ti placa si traficul din BE. Iti trimit multi pupici ca sa te īnsanatasesti grabnic.
Miri, urmaresc evolutia pe FB si ma minunez cum de ai timp si chef sa postezi. Vei fi o rasfatata printre baietei.

Deci eu astept sa dati navala.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LA MULTI ANI ANDREI DE NORA!!! SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA RAMAI LA FEL DE MINUNAT CA SI PANA ACUM! NORA, SA VA TRAIASCA FECIORUL, AVETI BAIAT MARE DEJA, 11 ANI, OAU!

pup gasca

Sebastian, baietelul nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

minunat ii locul unde traiesti....l am vazut de 2 ori si mai vreau....
Bisou
cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Fete,suntem blocati in Japan si nu stiu sigur cand ajungem acasa....sunt cu nervii la pamant si abia astept sa ma intorc!
Va pup pe toate si sper sa reusesc sa mai intru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Nina,iubita,m-am gandit zilele astea asa de des la voi,ma intrebam cum va veti intoarce.Parea ca lucrurile intra in normal,si totusi nu e asa.Aveti grija de voi,Doamne-ajuta!

Anto,voi ce faceti?Sper ca sunteti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Imi cer scuze ca reusesc abia acum sa scriu

Miri, felicitari iar pentru bebe Jeremy tot ce este mai bun pe lume. L-am vazut in poze si este un dulcic si jumatate . Inca o data chapeau pt energia pe care o ai ca sa te descurci cu trei pitici

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptam primul Paste din viata printului

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Citat:
citat din mesajul lui scumpi

LA MULTI ANI ANDREI DE NORA!!! SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA RAMAI LA FEL DE MINUNAT CA SI PANA ACUM! NORA, SA VA TRAIASCA FECIORUL, AVETI BAIAT MARE DEJA, 11 ANI, OAU!

pup gasca

Sebastian, baietelul nostru iubit
Merci Scumpicel pentru urari, la fel va dorim si noi voua pentru galusca voastra .

Multumesc frumos si pentru mail-uri, mesaje si telefoane (hih, tehnica asta, de toate felurile).

Noi am sarbatorit linistit cu restaurant si tort si cantat La multi ani, Andruska se pastreaza pentru marea petrecere cu colegii de clasa, asta fiindca a cam intrat in faza in care prietenii si parerea lor sunt fooooooarte importante.

Anyway, are mama baiat mare si cu plete, frumos si rebel, tandru acasa si dur la scoala, plin de imaginatie si ingrijorari, ce mai, un mic adolescent in devenire.

Va pup pe toate mult si bun venit noilor fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Nina, imi pare rau ca ati ramas blocati departe...

Mady, asa e, tm vine de la Timisoara (...care ramane oras de suflet)

Vad ca sunt multe "floralii" prin Belgia; cred ca week-end-ul asta vizitam macar una...(desi d-soara mea cred ca prefera un parc cu loc de joaca)

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

PS: La MULTI Ani, Andrei!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

urmaresc pe eurosport cursa de biciclete liege baston liege
Aici e deja prea cald...

Mergi la inceput