Praline belgiene 43
Raspunsuri - Pagina 16
Mihaela1171 spune:
Pralinutelor, imi dau singura shlapi la fund pentru absenta....si cenusa in cap....
Mirikut masa superba de trei baieti si mai superbi, bine ai revenit acasa, caci cred ca s-a produs nu? Subscriu la tot ceea ce au scris fetele despre tine, esti o super de super, nu mai fi modesta , caci stii ca asa este...ce iti pui in cap iti iese...bravo!!! MULTA SANATATE!!! si enjoy the new house !!!
Anamana citeam si radeam de intrebarile si raspunsurile Mariucai, super haioasa ; cum merge cu casa? Cred ca esti super nerabdatoare ...mai poate Vio?
Morgane si eu am vazut putintel din pozele de Venetia, se pare ca v-ati distrat de minune si sunt convinsa ca a venit exact la momentul potrivit ; cat despre KARA 23 Aprilie eu spun da, si pot si in alta zi, daca vreti sa o mutati sa fie si Bepii; chiar vroiam sa propun si eu sa ne vedem dupa ce se strane lumea dupa vacanta de Paste;
Carmita ne toooot uitam la pozele cu Lorena si ne minunam cat de frumoasa este si ce trasaturi superbe!!! Merci pentru urarile pentru Moni;ma bucur ca esti fericita, si desi nu este usor, stiu ca si satisfactia este enorma cand te uiti la asa un ingeras ;
Ardeiash multa sanatate! cum este la noul apartament?
Bepii pupici si drum bun in RO si sper sa ne vedem cat mai curand ;
Mady ce mai faceti, MULTUMESC mult pentru felicitarea de Paste, a fost o reala placere sa o primim! a fost singura primita, si singuri aici, cumintei acasa, fara planuri de iesit sau vizite (ceea ce nu ne este caracteristc), am simtit ca cineva se gandeste la noi!
Virginica BINE AI VENIT printre praline, si ne bucuram sa te avem printre noi
Restul fetelor VA PUP dulce pe toate !!!! SI va doresc un WE minunat!
Mihaela1171 spune:
Si am uitat sa mai spun cate ceva despre noi:
- greu saptamana asta cu Doru in spital pentru niste investigatii invazive (inima)....deh....m-am tot chinuit de 15 ani sa-i distrug inima...ntttt...n-am reusit....este buna...; glumesc evident.....; dar a fost greu, penduland intre spital ca translator si organizator, Moni singura acasa toaaaata ziulica pana seara tarziu pe motiv de vacanta....si jobu-ul cu cea mai criminala saptamana...evident... ; dar trecu, toata lumea este bine, eu la birou acum ca sa recuperez ; inima sotului buna, Moni plictisita dar incepe scoala si uita...
- Moni s-a tuns astazi si este feri....dar nu asta este ideaa, ci scopul tunsorii...va citez: " vreau sa ma tund, nu stiu cum, dar sa faca colegii waaaww luni cand ma duc la scoala"......pffffffffff ....cred ca Mirkutz, desteapta cum este ea, are dreaptate....incepem cu puseuri de adolescenta ; astazi am trimis-o de doua ori sa se schimbe...rochiile alese erau atat de scurte ca pareau...tricouri!!!! si stramte....si...de cand avea 6 ani...!!
- la mine la job schimbari de mari, reorganizari complete, ceva de genul dimineata cand veneai nu-ti mai gaseai nici biroul la locul lui..de sefi sa nu mai vorbim, schimbat complet directia dupa 12 ani, etc...si apoi ...BOMBA....m-au RUGAT sa preiau conducerea departamentului meu, adica io (!!! )sef peste vreo 5 belgieni aici si vreo 4 imprastiati prin lume, si in loc sa fiu responsabila doar pe 13 tari din WE voi avea vreo 80 in 60 de tari.....si va trebui sa vorbesc zilnic cu CEO....va spun sincer...m-au lovit cu ceva in cap...flatata....dar INSPAIMANTATA de asemenea...; inca mai sunt sub soc, si pana nu vad negru pe alb nu cred....nu este motiv de bucurie, caci stiu ce inseamna, dar Monicai ii este atat de bine aici, si nou ne place, incat ...nu prea am de ales....; cand le-am spus ca vrem sa stam pe aici si nu ma vad temporara, au rasuflat usurati (toti angajatorii au impresia ca esti chinuit departe de tara mama, si ca suferi, si VREI sa te intorci neaparat dupa cativa ani ) - si mi-au spus usurati...."great...we wouldn't let you to go anyhow".....
Gata, v-am pus la curent cu framantarile si statul nostru; imi este dor de voi, si sper ca soata mea sa-i mai revina moralul, caci de cand am venit din RO dupa vacanta de Craciun, nu ne-a mai trecut nimeni pragul, suntem ca la biserica...dar il inteleg, chiar nu se simte bine si tot facem investigatii, care mai de care mai dureroase si invazive, si tot nu gasesc nimic dar durearea este..acolo..zilnic..; om vedea .
Va pup si sper sa ne vedem cat mai curand !!!
miri_mik spune:
saliu saliu!
suntem acasa de joi. adica nah, ma plictiseam in spital;ùmi-a trebuit action cu banditii mei:))
azi ama vut prima vizita (bunica) si probabil ultima pentru o buna bucata de vreme. baietii au fost fericiti s-o vada dar s-a produs un feld e scurt-circuit la nivel general si la final am ajuns la tipete, palme, urlete, izolat copiii... jeremy ce era cuminte ca mananca si doarme, in rest eram un bulgare dintr-ala de curent care ne-a sucit pe toti pe dos. cu bunica sau fara baietii sunt nitel dificili, ceea ce e absolut de inteles, dar ne intind nervii in asa hal incat... si babysittera a zis ca bruno a incercat s-o loveasca...
azi am iesit la prima tura de cu^paraturi traditionala la cora, cu alapta prin magazin si mancat la vietnamezi:))))
maine vine moasa sa-mis coata firele si poate, daca ajungem, mergem sa vedem floricele la grand bigaard.
pusici si revenim cu vesti de pe "front":)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 1 zi
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Mihaela1171 spune:
Deci, Bine ai venit acasa Miri !!!...si deja cumparaturi..Cora....floricele....waaaww....esti ceva de necrezut....chapeau !Bafta cu linistirea spiritelor acasa, este normal ca Bruno si Sasha sa se simta ptin amenintati , dar sunt convinsa ca gasiti voi o cale sa-i impacati
ardeiash spune:
salutare praline,,
bai.. am fost bolnavi toti 3 pe rand.. uf.. ultima eu.. si inca nu-s gata pfui
virginica; bine-ai venit la praline.. o sa-ti palca aici, o sa vezi
miri; bine-ai venit acasa... doamne , femeie.. de unde ai atata energie? care e secretul tau ?
miha; 1000000 de felicitari... belgienii au ales pe cine trebuia .. chiar meritai dupa toate eforturile facute.. sunt mandra de tine! bravo! bravo!
noi inca mai avem cutii de despachetat, merci de intrebare.. insa ca o concluzie generala .. toata lumea care se muta des am inteles ca nu mai reuseste sa desfaca toate pachetele cu anii....
constat insa ca mi-am pus masa in fata ferestrei,, iar fereastra are un liliac in fata pe care abia astept sa-l vad inflorit. cristi zicea: cred ca e alb .. ieri , luam micul dejun si un porumbel alb-gri mare , gras , si stralucitor, parca, s-a asezat pe o creanga.. si am simtit cum o doaga de la butoiul capului mi-a mai pocnit .. apartamentul este luminos .. foarte luminos..cred ca la vara o sa murim de cald.. insa acum ne ajuta psihicul.. ca au ramas ceva sechele .. scara imobilului este infecta, insa.. cand l-am vizitat nu ni s-a aparut asa de rea.. acum fortam toate geamurile scarii sa stea deschise.. in fine..
suntem fericiti.. asta e important...
pup toata l umea
o saptamana usoara
Bepii spune:
Pana acum intram mereu pe forum sa vad daca s-a mai scris ceva, in ultima vreme a fost cam slaba micarea pe-aci, apoi a nascut Miri si s-a mai animat un pic forumu, insa in ultimele zile am fost atat de ocupata incat n-am mai avut timp sa intru sa citesc. Acu constat cu bucurie ca au mai aparut cateva postari.
Miri, desi e cu intarziere, "bine ai venit acasa"! Sper ca te simti bine si tu si bebe Jeremy iar fratiorii mai mari incep sa se acomodeze cu noul memebru al familiei.
Mihaela, ce veste super ne-ai dat! Meriti avansarea din plin la cat de mult muncesti, cata pasiune si efort depui acolo, felicitari din toata inima! Probabil ca volumul de munca se va mari dar sigur te vei descurca. Si ce ma bucura mult este faptul ca ve-ti ramane aici.
Imi pare rau sa aud ca Doru are probleme de sanatate. Sper ca necazurile sa se rezolve cat de curand si sa scape de dureri. E naspa cand e vorba de inima.... Ii doresc multa sanatate si vindecare rapida si definitiva. Iar Monica....hmmm, devine o adevarata domnisoara. Si una frumoasa si desteapta pe deasupra. E un copil bun Monica! O pup dulce.
Ardeiash, insanatosire grabnica, va doresc sa fiti fericiti in noul apartament si sper sa reusim sa ne vedem odata ca tare mult a trecut de cand ne ne-am mai vazut. Poate sa revizuiesti lista pralinelor de la cap 1. Au aparut noi bebei de praline si fete noi.
Mai fete, eu miercuri trebuie sa plec catre Romania dar nu mai stiu daca vor zbura avioanele pana atunci! Apoi ma gandesc; daca totusi plec si intre timp vulcanu ala erupe si mai tare si nu mai pot sa ma intorc? Nici nu stiu ce sa fac....Sunt ingrijorata.
Fetele noi: Vdrag si Dia_tm, va urez bun venit pe forumul pralinelor, sper sa ramaneti aci cat de mult pt ca multe fete au dat buna ziua apoi au disparut nu se stie din ce motiv.
Gata, va pup si va doresc o saptamana super.
miri_mik spune:
cou cou!
pupici d ela casa cu pitici. ne adaptam. maine ne incepe adevarata viata; declaram legal ultimul kabouter plop:) il ducem la pediatru si continuam sa ne minunam de cat poa sa fie de scump si cuminte! de-ar tine minunea! ajungem la 3700 (fara 10 grame) si am ramas fara buric:)
asa, vroiam sa va spun ca bruno are in sfarsit bicicleta:))s titi voi, cea primita anul trecut de ziua lui:)))) azi a montat-o tati! delir;) tipete, plansete, bataie pe ea cu sacha. putem doar sa speram ca n-o sa-si scoata ochii pe ea:))))
in rest, azi am iesit la floralies din grand bigaard si fu frumos. va qugerez sa faceti o vizita daca aveti chef de culoare:)
bun vneit noilor fete si sa nu va speriati de noi. ne stim d emulta vreme, sic ercul pare inchis dar suntem mereu bucuroase de oaspeti!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 1 zi
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ardeiash spune:
fete .. flori la gent http://www.floralien.be/gen.php?reqNr=1&lang=FR
miha; sanatate multa la doru
MadyG spune:
Bine-ati venit acasa,mami Miri si bebe Jérémy !Am vazut si eu pozele ,sunt superbe,nu ca e vreo surpriza,dar puiutul este intr-adevar incantator,il mananci cu fulgi cu tot. Iar cu casa ,m-ai dat pe spate,de la A la Z totul nickel ,si in plus ai avut sansa sa o poti aranja dupa placul inimii si exact cum ti-ai dorit.Felicitari si sa va bucurati din plin de tot ce ati realizat !
Taniuca ,ma gandeam la tine zilele astea,stiu ca ai planuit sa pleci in tara,iti doresc sa fie totul bine, sa nu ai nicio neplacere din cauza traficului aerian,sa ajungi acasa si sa-i gasesti bine sanatosi pe ai tai,sa te simti bine si sa te intorci cu bateriile incarcate !
Miha,felicitari ,esti o mandrie pentru tarisoara noastra ,bravo tie,fata draga !Imi pare rau sa aud ca Doru are probleme cu inima,sper sa nu fie totusi nimic grav .Transmite-i te rog din partea noastra multa sanatate.Pupici frumoasei tale domnisoare !
Ardeiash,va doresc sanatate si sa va fie bine in noul apartament –si pe toate planurile dealtfel!
Salut ,dia_tm ( tm vine cumva de la Timisoara ?) si vdrag ,si fiti binevenite !
Eu ma simt de cateva zile cam rau ,am tras o criza de fiere cu migrena infioratoare,joi seara am mers la spital la Erasme, am fost intai aici la noi si nu exista Urgente decat in Aalst,la erasme dupa 3 ore mi-au facut in sfarsit ceva,apoi cu perfuzie mi-am mai venit in simtiri si spre miezul noptii ne facuseram comozi ,fata dormea dusa langa mine pe pat,sa nu ne mai dam plecati…
La casa nu am mai facut nimic pentru ca George a fost ocupat in ultima vreme cu serviciul si cate 15 ore pe zi(ceea ce e fff bine din anumite pcte de vedere).Am plantat totusi niste floricele si niste pomi.Mai avem ataaaaaaaaaaat de mult de munca la casa,ce sa zic…le-om face incet –incet.
Imi doresc enorm sa mergem in tara,macar o saptamana-doua.Nu stiu daca ni se arata.
Toate cele bune tuturor !