Praline belgiene 43
Raspunsuri - Pagina 15
Bepii spune:
Fete, care-mi da si mie linku lui Miri sa-l vad si eu pe bebe Jeremy? Il aveam dar nu-l mai gasesc....
Miri, ce faci, cum te simti, ce face bebe? Sper ca sunteti bine amindoi.
Morgane, eu sunt in ro de pe 21 pe 30 aprilie. Ori intalniti-va fara mine ori amanati-o pe sapt care vine, depinde cum pot si fetele sa vina. Oricum nu renunta la ideea de a veni cu prietena ta mai ales ca de mult tot ne promiti. Zi-ne si noua cum fu in Venetia. Judecand dupa poze, se pare c-a fost bine.
Pup fetele toate.
anamana123 spune:
am vazut si eu pozele de enshpe ori pana acum; incredibil cum a mai aparut unu' mic pe langa bruno si sacha! seamana cu amandoi dar mai mult cu bruno, mi se pare mie; si are si cel putin una dintre gropitele lui....
maria i-a povestit ieri entuziasmata lui tati: "a nascut miri un baiat care il cheama remino!"
si azi imi spunea ca abia asteapta sa-l vada!hahaha! si ma intreba cati ani are. hahaha. i-am zis o zi... greseala mare, nu intelege decat in ani....asa ca m-a intrebat de 20 de ori la rand da' cati ani are...i-am raspuns in fel si chip ca doar o zi...intr-un final cica " are o zi ani???!"
despre noi...ne bucuram de vremea faina si stam afara pe la casuta. azi am adunat urzici, acum le pregatesc (dupa ce am intrebat-o pe mama cum se fac, ca e prima oara)si mirosul de urzici oparite mi-a trezit muuuuulte amintiri din copilarie!
chiar, lucica, cum fu?? pozele sunt f faine.
tania, iti las un off-line cu link la poze. sapt asta sunt inca in vacanta; nu vii la o cafea???
si despre belgica....o tara cu oameni ca peste tot; nu as putea sa generalizez in vreun fel... depinde peste cine dai. desi uneori mi se par un pic cam reci is oameni faini. eu n-as mai putea locui in bruxelles, de ex. prea cosmopolit pt gustul meu (cine stie cunoaste )
noapte buna tuturor!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
Bepii spune:
Ana, multam frumos pt link.
L-am vazut pe bebe Jeremy!!! Mai e un frumooooos! Si am impresia ca seamana mult cu Miri!
Miri, sa va traiasca mezinu alaturi de cei doi fratiori mai mari. Aveti trei flacai pe cinste. Chapeau! Stiu ca nu-ti va fi usor cu trei baieti dar si cand ii privesti si ii vezi cat sunt de frumosi si cata fericire iti ofera prezenta lor, uiti de toate greutatile.
Si am vazut poze cu casa noua! Am ramas fara cuvinte si m-a cuprins asa o gelozie privind peretii aia in culori pastelate, decorurile, casa in general, cred ca imaginatia ta e la mijloc. Abia astept sa vad pe viu ca sa ma inspir ca in curand ma bag si eu la renovat casa dar imi lipsesc ideile. Deci numai cuvinte de lauda pt super Miri.
Te imbratisez cu drag si sincer, sunt mandra ca suntem prietene.
Anuta, sa sti ca as trage o fuguta la tine dar saptamana asta o am tare aglomerata. Mai ales ca sapt viitoare plec in tara si trebuie sa pun la punct multe lucruri. In fiecare zi am ceva de facut. Dar asa de mult imi doresc sa te vad si mai ales pe Mariuca... Hai c-a fost draguta cu varsta in ani.
Imi ramane doar vineri dimineata libera dar nu promit nimic. Te anunt joi daca pot veni si desigur daca n-ai tu altceva in plan.
Fete va pup pe toate si va doresc numai bine.
carmita_baby spune:
Dragele mele pralinute, n-am mai scris de o gramada de timp, sper ca nu sunteti suparate pe mine am pierdut multe evenimente importante din pacate...
Scrisesem un ditamai mesajul de ziua Oanei, insa l-am pierdut si nu am apucat sa-l rescriu.
Am sa incerc sa rescriu, insa incep cu mamica zilei de ieri
Mikule felicitari!!!Bine ai venit pe lume bebe Jeremy! Sa ai o viata frumoasa, usoara si tot ce vei face sa fie incununat de succes! Am vazut si eu pozele, esti incredibila Mikule, asa cum bine a zis Lucica, cred ca numai tu poti face asta. Sa nasti si in acelasi timp sa tii sa ne tii up to date. Jeremy este un dulce si un frumusel! Si eu cred ca-ti seamana. You did it si de data asta, data viitoare asteptam o fetita si recuperare rapida!!!
Miha cu fff mare intarziere La Multi Ani Monicai! sa va traiasca micuta care intre timp a devenit o domnisoara in adevaratul sens al cuvantului! Cred ca te uiti la ea si nu-ti vine sa crezi pup-o mult din partea mea si spune-i ca mi-e dor de ea!
Oana Gelukkige Verjaardag cu intarziere insa mai bine mai tarziu, decat niciodata, nu? Sper ca ai avut parte de o zi de nastere de vis in Romania. am vrut sa te sun azi, insa m-am luat cu una cu alta si nu am facut-o
Taniuca you did it girl! Sunt mandra de tine! Felicitari pentru permisul nou nout, abia astept sa ma duci o data in Bruxel for the old times sake
Drum bun in Romania si distractie placuta!
Ninuca ai devenit instructor de zumba, ti se potriveste ca o manusa! Felicitari! Distractie placuta in Japan si fa abstractie de soacra acra
Scumpiliciul meu drag nici nu-mi vine sa cred ca ai fost aici, parca a fost un vis. Mai bine ma tineam eu de cuvant si te sechestram. Iti multumesc mult ca-mi esti prietena, o prietenie cu suisuri si coborasuri. M-ai ajutat enorm si iti multumesc din inima pentru asta! Si eu te ube mult
Ardeiash uite ca scriu si aici nu stiu de unde sa incep. traiesc o experienta frumoasa! Nu este pe atat de usor pe cat credeam, insa se merita!!! Am o puiuta mica si draga, este cumintica, singura problema ar fi ca atunci cand era mama la noi am cam invatat-o in brate si acum nu-i convine cand o punem in patut, insa invatul are si dezavat
Lucica am vizionat pozele din Venetia, sunt super si se vede ca te-ai simtit bine ma bucur mult, deoarece chiar aveai nevoie sa mai iesi un pic de acolo
Pralinutele mele dragi va iubesc, nici habar nu aveti voi cat de dor imi este de voi!
carmita_baby spune:
Anuco Maria e super super super dulce! Pup-o mult din partea mea! Abia astept sa vad noua voastra casuta, oricum in principiu cam peste 2 luni am de gand sa vin prin Belgica, deci poate atunci
syracuse spune:
Vroiam doar sa va spun multumesc pentru recomandarea rombel.com
Cred ca ma voi duce acolo sa imi continui cercetarea. Multumesc inca o data si salutari la toata lumea din SUA, o tara pe care o sper in continuare suficient de "unica" incat sa nu fi afectat si Belgia sau alte tari din Europa atat de tare incat acestea sa nu se mai distinga deloc de Mama Globalizarii - mama noastra, a tuturora.
simonette spune:
Felicitari Miri!!!!!!! BB Jeremy, bine ai venit pe lume!!! Iti doresc tot binele din lume si o viatza frumoasa asa cum doresc copiilor mei!!! Am vazut si eu pozele si mi-au dat lacrimile de frumosi ce sunteti toti! Bravo!!! Sunteti o familie grozava!
Pupam toate fetele dulci!!!
Noi suntem bine.........................aglomerati!
de Luca Anthony , de Yannis-Cristian si de
Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
miri_mik spune:
hello!
sa va scriu repede doua vorbe pana nu vin astia cu mancarea lor de plastic:)))
multumim de felicitari si aprecieri! nu ca as fi eu modesta- stiti voi vorba mea cu sa fie modest cine are de ce - dar nah, nu ma vad nici mama eroina nici megamiri. accept ca am pus suflet la casa, si ca e intr-adevar ceva ce am visat, si ca bb jeremy e un frumos - acu mai putin ca e plin de bubitse saracu dar tot frumos e, zice mama care-si lauda puiul de cioara- dar in rest sunt un om normal:))) - discutabil, dar pana la proba contrarie...- si deci le fac cum vin si cum ma gandesc eu ca ar fi bine:)
am trecut cu bine de noaptea nr2. fatalista noapte nr2. cu plansete si foieli si supt la 5 minute, cu contractii pôst-natale infernale, cu injurat printre dinti de dureri. a trecut greu vremea pana s-a implinit intervalul dintre calmante. la 1 noaptea ma plimbam pe coridor si ma frecam in spate ca mamicile in plin travaliu... a trecut, asta conteaza.
jeremy e micut in comparatie cu fratii lui. si eu zic ca seamana mai mult cu brunod ecat cu sacha, mai mult cu mine decat cu tati,d ar depinde de zi, de lumina si de mutrite:))) si tre sa-l studiez de gropita. oricum e minuscul comparativ cu sunchiulosul de sacha. azi are 3.400. laptele e dupa colt deci speram intr-o revenire spectaculoasa:) am facut prima baie azi:) de cand s-a produs, somnoreala:) e ca un fel de bursuc care-si suge degetele incontinuu si isi baga degetele in ochi:))) tac'su e deja topit de topit. numa cu el in brate ar defila:))))
eu m-am saturat de spital. la cati imi bat ushile intr-o zi... kinezist, asistente, pediatru, gine, fotograf, kind en gezien, femeie de servici, femeie cu masa, imi vine sa le trantesc usa in nas la toti. dar nah... sunt in sejur medical. nici pana acu n-au pus pe usa semnul cu " nu deranjati". asadar, daca totul e ok, pe vineri vreaus a fiu acasa. de dimineata, nu la mijloc de zi. dar tre sa vedem c abebeloi ia in greutate, altfel nu plec:))
va pumpizez! v-am citit, dar deocamdata va scriu despre noi, mesajele personale mai incolo:)))
muuuuuah!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 1 zi
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
dia_tm spune:
Miri, s-ajungeti maine cu bine acasa - si cat mai devreme
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 8+
vdrag spune:
Buna ziua si bine v-am gasit! Ma primiti si pe mine in randul vostru, al pralinelor belgiene? Locuiesc in Belgia-Limburg, intr-un orasel mic din 2006, an in care m-am si casatorit. In 2008 am nascut in Genk o fetita care este comoara mea, printesa inimii mele. Nu lucrez dar stand acasa imi dedic aproape tot timpul fetitei mele. Va admir si imi place foarte mult grupul vostru la care sper sa ader si eu.
Cu drag
Virginica
mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008)