Praline belgiene 43

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

citez

"Bb jeremy, 3700, mancacios, 13.47"

bine ai venit, jeremy! sa cresti mare,sanatos, sa ai o viata frumoasa alaturi de parintii si fratii tai!

miri, felicitari! refacere rapida, acomodare asisderea! esti o curajoasa si jumatate!

edit: asteptam povestea cu sufletul la gura! si pozele!!!!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Syracuse, scuze, am uitat sa-ti urez si tie bun venit pe forumul pralinelor! Aveam de gand sa-ti scriu si eu cateva randuri despre cum vad eu Belgia dar am tot amanat din lipsa de timp.
Am s-o fac cat de curand. Acum chiar nu pot. Oricum, din partea mea numai de bine despre tara de adoptie.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ooops, intre timp a scris Ana cu vesti despre Miri!
Bun venit pe lume bebe Jeremy, sa cresti mare, sanatos, destept si frumos alaturi de cei doi frati ai tai si de parintii tai minunati.
Felicitari Miri, esti o mama de nota 10!!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Yuppieee,a sosit !Si eu,si eu tocmai ce-am primit mesaj,asteptam cu mare nerabdare vesti.

Bine ai venit pe lume,micutule Jérémy Noah!
Iti dorim din suflet sa fii sanatos ,sa fii norocos,sa ai parte de tot ce e mai bun in viata si sa te bucuri de multa fericire alaturi de parintii si fratiorii tai!
Multa fericire si bucurii cu minunea voastra va dorim ,dragi mami si tati,felicitari din tot sufletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

seara buna!
am trecut si prin asta... cu intarziere, cu prelungiri, cu peripetii... am sufletul usurat ca bb jeremy are doar 3700, 51 de cm si a facut pipi pe mine cand a scos nasul in lume! il doare in cot de toate cele:)) doarme ca valiza un gara dupa ce a supt intr-o veselie:) aveti poze pe contul meu. va iubesc! si deocamdata ata ca parca m-a lovit un tren:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 1 zi
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Azi e sarbatoare mareeeeeeeeeeee !

S-a nascut o minune, bine ai venit pe lume Jeremy Noah! Sa fii sanatos, papacios si dormicios! Sa va traiasca iubirea mica, Miri si Silvian, sa va bucurati si sa aveti o viata frumoasa toti 5! Recuperare rapida Mirikule

PS: Am vazut pozici, e o scumpete de bebe, frumusel foc

pup toate fetele

Sebastian, baietelul nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Miri , ohhh, refacere rapida si felicitari ptr bebe Jeremy.
Era cat pe ce sa scap un eveniment atat de important. Numai bine la tot familionul si mai ales celei care va fi cea mai rasfatata cu atatia baieti in jur

Fetelor noi le doresc bun venit la praline si sedere cat mai lunga....
Dia, pana iti vor raspunde fetele aici, poti intra si pe
http://www.rombel.com
Poate o vei gasi acolo raspunsuri la o parte din intrebarile tale.

Pupici la pralinele mele dragi,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Felicitari Miriiiiiiiiik!!!!!!!! Esti cea mai tare!!! JN, iti dorim o viata minunata si muuuuuulta sanatate!!! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Doamne miri, esti mama eroina.. ai reusit sa intri si sa ne scrii imediat dupa nastere, multumim mult ca te-ai gandit la noi ..

multe felicitari si tie si lui Silvian.. si de ce nu, fratiorilor mai mari ..
un bebe cuminte, sanatos si mancacios iti doresc

BB Jeremy .. bravo.. esti cel mai tare.

fete... un malade aici. ochi rosii. gat rosu. tuse de magar.. uf.. tocmai acum cand a iest soarele

pup pe toata l umea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Bine-ai venit pe lume, bebe Jeremy !!! Cu trei pui intr-un cuib super amenajat - e superlativ absolut, ce mai. Am admirat pozele cu gura cascaa la maxim. Numai tu, Miri, poti fi in stare de asa ceva. Ma intreb de unde ai atata energie, curaj si perseverenta.

Andeiasule, sa ai grija de tine, sa nu mai ai culori mepermise de semafor. Sau mai bine roaga-l pe Cristi sa te "amenajeze" putin.

Ma gandeam ca poate e cazul sa organizam un karaoke pe 23 aprilie. Tot incerc sa o aduc si pe prietena mea si atunci ar merge.

Pupici,

Mergi la inceput