Praline belgiene 43

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

corect

mucii -s emblema nationala in belgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare:)
mesaj informativ, maine intru in spital. luni s epetrece marele eveniment, cam pe la amiaza:)

va pup si va dau de stire intr-un fel sau altul (poate aici su sms-uri) cand s-a temrinat si cand ne-am dezmeticit.

voi stiti politica mea cu vizitele la spitale, si chiar daca sunteti niste comori bine intentionate... nu primesc pe nimeni in vizita. nu mi-o luati in nume de rau, dar nu merg la bal, merg la a treia taiere si trebuie s aprofit cat pot de liniste sa pot recupera oboseala din noptile de acum , ca rezerva pt ce ma asteapta.

va pumpizez si... pe saptamana viitoare:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 5 zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

miri: Doamne ajuta, sa fie usor si repede .... va tin pumnii... si va trimit unde pozitive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Miri, nastere usoara, refacere rapida, bebe sanatos, cuminte si mancacios!
O sa ma gandesc la tine si voi trimite ganduri pozitive.
Te pup apasat.
Fete, va doresc un weekend placut in continuare si va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

BUNA sunt noua pe acest forum si daca imi permiteti va adresez din suflet
BINE V AM GASIT!
Locuiesc in creta grecia dar inima mea e in Belgia...pe bune cred ca intr o viata anterioara am locuit unde sunteti voi acum.
Cam in fiecare am vin in BE (am o prietena care cinta la nai in HALLE)
Spuneti mi va rog unde este karaoke in bru??? ca mi ar fi facut placere sa va cunosc.
Par contre daca vreti sa calatoriti in creta va stau la dispozitie cu sfaturi ideiii etc(am creat un topic)
pe curind cu amicitie
va pup cm

Mergi la inceput

hei carma...bine-ai vewnit
putin a lipsit sa nu plecam si noi in creta de paste.. tocmai pt ca nu aveam toate informatiile (a se citi destui bani .. ca na... cu bani putini mai bine stai acasa(

asa ca eu te "abordez " cat de curand.. stai linistita , nu scapi..

cand vii in belgia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

TE ASTEPT.
Nu stiu cind apar;...eu as vrea mereu acolo....e ciudat cind parasesc BE pling.
De pasti au fost last minuturi 7 zile 350E....(am mincat ieri cu niste francezi care mi au zis asta)
bisou
carmen maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, mersi de incurajari. mi-e mintea goala si sufletul plin de de toate. sunt la spital, singura in salon si nu vreaus a ma gandesc la ale mele. astept sa vina sa-mi dea nush ce pt acid, pt una pt alta, sa fac dush sis a ma pun in pat. n-am tv, si doar acces limitat la internet. enervanta situatia dar poate ca e totusi mai bine , as ama obliga s astau linistita si sa-mi vad de ale mele. respectiv de odihna si sa dorm. bon, fara dafalgan nu pot, dar il mai cer de cateva ori...

am cerut sa scrie pe usa ca-s interzise vizitele, si le-am explicat si de ce. evident... reactia a fost: va inteleg, aveti sprijinul nostru, dar cand am trecut pe langa o baba de o seama cu soacra din cusca lor de veghe s-a uitat aia la mine ca la un rahat. sa mor daca-mi pasa... eu sunt pacienta si e dreptul meu sa-mi vad de ale mele.

bebeloi e bine, l-au ascultat, l-au masurat. e zdravan si imi da si contractii:))) maine pe la 12 sper sa revin deja in rezerva, i-am avertizat ca am facut o cadere de tensiune urata la sacha si ca vreau silvian cu mine la anestzie, sa vedem ce-or sa zica maine.

pana una alta... va las. ma duc sa-mic er dafalganul si solutia miracol portocalie:) sa ma dezinfectez de pe fata pamantului:))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 1 zi
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Dragi pralinute, bine v-am gasit!
Ma primit si pe mine in grupul vostru?

Vad ca aveti un grup destul de maricel si foarte activ; multe mamicute si mamicute in devenire
Miri-mik, nastere usoara!si o recuperare rapida, intr-un mediu prietenos, relaxant, lipsit de vizite si alte evenimente obositoare!

Noi suntem mai noi pe plaiuri belgiene; am venit in octombrie anul trecut aici - in trei: eu, sotul, si Adriana (4 ani) si inca incercam sa ne acomodam.
S-ar putea ca nu peste prea multa vreme sa fim 4 ... nu era hiar planificat, dar m-as bucura mult sa fie asa.
Am facut un test de sarcina acasa, a iesit pozitiv...si-acum vine partea omplicata: sa gasesc pe aici un ginecolog... am avut cateva recomandari de la colege, dar fe nu mai primesc paciente noi, fie nu fac programare decat peste 2-3 luni; in final am gasit o d-na dr. care ma primeste in 4 mai ...mi se pare o vesnicie pana atunci.

Ati putea sa ma ajutati cu ceva informatii/recomandari? Aveti vreun ginecolog bun, sau vreo recomandare legata de criterii de alegere a unuia? Si legat de maternitati, care ar fi ok? sunt diferente mari intre ele?
Ideal ar fi in zona de est a Bruxelles-ului, pentru ca noi stam in Kraainem...
Ma simt foarte pierduta in spatiu aici; in Romania stiam cum sa aflu rapid informatii despre orice doctor/spital ... aici sunt atatea informatii si atat de vagi... am mai cautat forumuri despre bebelusi cu mamici din Belgia; sunt mamici care spun ca dr. lor e ok si ca le-a fost bine...dar nu gasesc mai multe pareri despre aceeasi persoana, doar informatii surte de acest gen despre zeci de medici...si mi se pare tare complicat.

In aceeasi ordine de idei, aveti vreun pediatru ok, pe care il puteti recomanda fara retineri? - preferabil tot prin partea de Est a Bruxelles-ului; am fost anuntatati ca pana in 30 aprilie copiii trebuie sa aiba carnetele de sanatate la zi, la gradinita ... fetita noastra a facut controlul medical pentru gradinita in noiembrie, la cabinetul lor, si de atunci am tot amanat inscrierea la un pediatru ... acum ma intreb daca gasim rapid un pediatru, ce sanse avem sa ne primeasca inainte de sfarsitul lunii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Miri, astept cu mare nerabdare vesti de la tine!
Sper ca totul a descurs bine, ca bebe e sanatos, tu la fel si ca acum il ti pe Jeremy-Noah in brate!
Pupici la proaspata mamica si lu bebe JN
Carmaw, bun venit pe forum si printre praline
Cand o sa vi iarasi in Belgia anunta-ne si poate organizam un karaoke ca sa ne cunoastem personal. Pana una alta vom comunica prin intermediul DC ca sa aflam cate ceva despre tine.
Oanaaaa, cum fu acasa in Ro? Hai zi-ne si noua cateva cuvinte. Sigur te-ai distrat pe cinste pe-acolo.
Carmen, tu te-ai dat de tot la fund. Nici pe forum nici pe FB... ce faci, ce face Lorena si cum e viata voastra in general de cand a venit pe lume minunea mica?
Morgane, ne esti datoare cu poze si povesti din Venetia. Sper sa nu ma faci sa astept prea mult ca altfel urc in tren si ajung personal la Brugge.
Mihaela, inainte erai activa pe forum dar in ultima vreme nu mai dai pe-aci. Ce faci, esti bine? Ai fost plecata sau inca esti in starea aia naspa...? Hai ca mai e putin si vine Ninush acasa si poate o punem de-un kara sa ne mai scoata din astenia de primavara. E valabil pt toate pralinele!
Am intrebari pt toata lumea dar sunt la birou si am multe de facut asa ca ma opresc aci dar mi-e dor de voi toate si va pup apasat.

Mergi la inceput