Praline belgiene 43
Raspunsuri - Pagina 20
miri_mik spune:
mah, unde e cafeaua, ca venim si noi! adica io si jeremy:) daca e vreme frumoasa. si daca ploo dar atunci ne gandim un pic cu ce ne imbracam:))))
repede, organizaaaaaaaaaaaaaaaarea!
morgane, notat! venim!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
morgane spune:
Mey, daca vine si Miri cu bebe Jeremy e rost de chef serios, zic eu.
Cine se mai inscrie?
Unde si la ce ora se tine?
Glasuiti ,praline de Bruxelles, ca voi cunoasteti imprejurimile !!!
Miri, asa fata mea, sa fim in nr cat mai mare la ambele activitati.
Pupici,
miri_mik spune:
morgane, miri vine ca se plictiseste sa alapteze doar acasa:)))) mai un ^pic si in deplasare.
aruncati un ochi aici: http://www.wittamer.com/documents/fr/cafe/Wittamer_cafe_cartesalons_fr.pdf
e lista de greturi de la o cafene ape sablon. nush de cand tot vreau sa merg p-acolo, dar nu-mi iese pasienta.:) e si pierre macollini acolo. drept sa va spun... nush daca el are cafenea, dar stiu ca are o cioco... de invocat zeitatile:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
morgane spune:
Miri, check! Ea e! nici nu mai cautam mai departe, nu fete? Dar vad ca o cola e 4 euro, cine o imparte cu mine ? :)
La ce ora?
Pupici,
Antoanela23 spune:
Eu as fi propus clasicul Woluve Shoping ca-l stie toata lumea, se ajunge si se parcheaza usor, dar daca vreti voi, mergem si la Wittamer sau oriunde. Aveti idee cum e cu parcarea in zona Sablon? Eu nu prea cunosc, nu am condus niciodata pe acolo. Daca Ana are treaba de la 11 incolo ne putem vedea pe la 9:30, daca e ok pt toata lumea. imi pace la Wittamer ca servesc micul dejun pana la 12, ador locurile astea .
pupici
morgane spune:
Habar n-am de parcare, dar pe Google map apar vreo 4 in imprejurimi. Nici eu nu am mai fost, dar am chef sa caut.
Deci, avem LOCATIA, avem ORA. E bine pt toata lumea?
Scumpilica vii? ca cu piciul tau se poate merge si la Bucuresti si inapoi, asa e de cuminte.
Pupici,
scumpi spune:
Lucicule, din pacate nu putem veni, de-abia ne revenim dupa boala, a facut micu' o gastroenterocolita de toata frumusetea... imi pare rau, maybe next time...
pupici la fete cucuiete
Sebastian, baietelul nostru iubit
ninaM spune:
Euuuuu....si eu vin!Mirik tot tu.... pana ajung io sa scriu,trece baba cu colacii!
De acord si cu locatia si cu ora...cu parcarea vedem noi cum facem!
Hai ca deja salivez cand ma gandesc la ciocolata aia....
miri_mik spune:
deci wittamer cafe. un pont, langa gara centrala e o parcare subterana. de acolo nu mai e mult pana in sablon - sper s anu zic prostii, merg maine poate in recunoastere si va dau de stire. drept, e scump dar nah. singura chestie car ene poate chiar impiedica e circulatia d edimineata din bruxel.... va spun ca e crima. ca sa ajungem la 9juma e de plecat.... ingrozitor de devreme.
asa, p-orma lucica pleaca la 6 dimineata de-acasa nu prinda file.
zic, ca tot cum zice antonela e cel mai bine si o lasam cu wittamer pe vacanta, cand om fi multe si bezmetice si cu timp mai mult liber la dispozitie, ce ziceti?
nu vreaus a ziceti ca-s bandit, dar practica ne omoara. cum ziceam, bruxelul e moarte d eom pana la 10 dimineata cel putin... mai ales pe langa centru, gara centrala sid e nord...
uf, ziceti daca ramane woluwe la 9juma, sau insistati pe wittamer
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
anamana123 spune:
LA MULTI ANI, MIRI! sa ai multa sanatate si tot ce-ti doresti!
in leg cu maine...mie-mi pica bine woluwe; e mai aproape de mine si as putea sa profit de voi mai mult. din centrul brux ar trebui sa plec la 11 fara ceva. fac o ora pana acasa.... dupa-amiaza avem uitnodiging la scoala; au avut copiii saptamanile astea tema arta asa ca tre sa mergem la vernisaj...o sa fiu in delir cu "mazgaliturile" lor si nu pot rata!!!!
deci, io votez woluwe, wittamer mi-e peste mana!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei