cat de des??
Raspunsuri - Pagina 4
Madi25 spune:
Fara suparare, dar sotul tau este un mare egoist. Egoistul prin excelenta. Cum adica sa platesti pentru ca i-ai daruit un copil?? Asa ceva este inacceptabil si strigator la cer. Acel copil poarta jumatate din adn-ul tatalul sau, este singurul sprijin pe care sotul tau il va avea la batranete. Daca acest copil realizeaza in timp ca nu este dorit de tata, si ca mama sa a platit toata viata din cauza ca i-a dat nastere, va avea de indurat o suferinta crancena. Si de obicei copiii realizeaza aceste lucruri mai devreme sau mai tarziu. Aceasta situatie este absurda. Este ca si cum copilul si-ar face tatal sa "plateasca" pentru ca mama lui este X si nu Y - ceea ce e la fel de absurd. Scuze, dar sotul tau se poarta ca un monstru de egoism.
Eu am intalnit persoane - barbati- care sub nicio forma nu accepta sa isi petreaca viata alaturi de o femeie care este egoista. Nu inteleg de ce femeile ar accepta sa isi petreaca viata alaturi de un barbat egoist.
Laura25 spune:
Privit din exterior si doar pe baza a ce povesteti tu, relatia voastra e cam defecta rau si sotul tau nu se prea comporta ca un sotz si mai ales ca un tata. Se pare ca ai 2 copii in casa de fapt. Pacat sa ajungi la 25-30 de ani sa cresti 'un copil' de varsta ta.
Si eu am vreo 62 kg la 1.60 si aseara cand povesteam cum stau cu dieta, al meu mi-a zis ca el foarte sincer nu intelege de ce ma agit, ca arat foarte bine si lui ii place exact asa cum sunt. Cand se ajunge la reprosuri legate de aspectul exterior, probabil ca ceva nu e tocmai ok 'la interior'. Una e sa tragi un semnal de alarma cand celalalt a luat mult prea mult in greutate, si alta e sa reprosezi ca celalalt nu se duce la sala si nu tine diete. Mai ales ca tu te ocupi de tot ce inseamna casa si copil, plus job.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
baicualina spune:
Laura25 Madi25aveti mare dreptate fetelor!!!
si eu am cam obosit....
poate ca la inceput a fost gresala mea ca l-am "alintat" -ne cunoastem de 13 ani si santem impreuna de atunci, deci primii 8 ani au fost perfecti!chiar daca am intampinat tot felul de alte piedici am mers impreuna inainte!insa de cand a venit copilul.....incet incet s-a schimbat situatia!si se pare ca desi incerc eu sa ma mint se va ajunge la despartire!
pentru ca el vrea altceva de la viatza si vede altfel viatza!
cred ca discutia asta cu voi aici m-a trezit un pic si m-a facut sa-mi dau seama mai bine de situatia reala!
chiar daca doare rau rau!
Alina
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babyblue
de ce sa te faci? ce respect mah? bai ori sunt eu nebuna, ori voi aberati, de cand e lipsa de respect sa te bucuri de un cadou care e pt tine, doar pt ca l-ai gasit mai devreme? care e prb, s-a intamplat, data viitoare sa-l ascunda mai bine, dc atata tine mortis sa fie surpriza secolului! apropo, ai gasit cheile de la mercedes drep cadou? ce era asa valoros de trebuia atata fast in a ti-l oferi? un om dc iti daruieste ceva,iti daruieste si basta, il bucura gestul facut si atat! _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
Nuuuu, nu esti nebuna; sau daca esti, atunci suntem amandoua. Si eu mi-am gasit cadoul de ziua mea cu o zi inainte. In masina. Din greseala. Si stii ce mi-au auzit urechile? "Acu', daca l-ai vazut, macar adu-l in casa, nu mai are sens sa-l impachetez".
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 ... Una e sa tragi un semnal de alarma cand celalalt a luat mult prea mult in greutate, si alta e sa reprosezi ca celalalt nu se duce la sala si nu tine diete. Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
_
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baicualina Laura25 Madi25aveti mare dreptate fetelor!!! si eu am cam obosit.... poate ca la inceput a fost gresala mea ca l-am "alintat" -ne cunoastem de 13 ani si santem impreuna de atunci, deci primii 8 ani au fost perfecti!chiar daca am intampinat tot felul de alte piedici am mers impreuna inainte!insa de cand a venit copilul.....incet incet s-a schimbat situatia!si se pare ca desi incerc eu sa ma mint se va ajunge la despartire! pentru ca el vrea altceva de la viatza si vede altfel viatza! cred ca discutia asta cu voi aici m-a trezit un pic si m-a facut sa-mi dau seama mai bine de situatia reala! chiar daca doare rau rau! Alina |
Noi suntem impreuna de 7 (azi-maine) si relatia noastra s-a imbunatatit 2000% de cand a venit copilutza noastra.
_
babyblue spune:
el iti creeaza un conflict de identitate care te va frustra. tu esti si te vrei si te percepi o doamna, adica o femeie casatorita, o mama. el te vrea o pipita, adica o femeie care are drept preocupare aspectul fizic, in ideea de a atrage barbatii, o femeie relativ fara obligatii si responsabilitati, o femeie de o noapte, eventual putin vulgara in ideea de provocatoare.
tu nu poti fi amandoua femeile. poti fi o doamna, sexi, eleganta si aranjata, dar niciodata o pipita, ca dc erai o pipita, nu stiu dc te maritai si sa faci copil si sa alinti barbati.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
baicualina spune:
Desiree2002ce super barbat ai!bravo lui!
babybluecata dreptate ai.....
si eu ce fac mai departe????
Iasmin08 spune:
Baicualina, mai departe trebuie sa incerci (tot tu...evidament...ca el n-o s-o faca) sa vezi plusuri si minusuri in relatie si ce anume s-a schimbat de la aia primi 8 ani superbi.
Cat despre greutate: nu la toata lumea ii sta bine silfida. Sotul meu e invers- eu am 1.65m si 56 kg (cateodata si 54, depinde). Ei, sotul meu zice mai in gluma mai in serios ca arat ca o adolescenta si ca lui i-ar place sa fiu mai la 60 kg, cu sanii un pic mai mari. De gustibus.... Cu sotii nostri, cateodata oricum ai da-o nu-i bine: daca esti slaba nu-i bine (il complexezi), daca esti mai plina nu-i bine... Eu zic ca atata vreme cat suntem sanatoase, sa ne simtim bine in pielea noastra
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
baicualina spune:
Am revenit!cu forte noi!
in primul rand "La multi ani!" tuturor fetelor de pe forum si un caluros "La multi ani!" pentru mamele lor, pentru cele norocoase dintre noi, printre care eu nu ma mai numar..:(
Desiree2002ma bucur pentru tine!Sa ti-l tina Dumnezeu si de acum incolo...
Iasmin08
mersic de sfaturi si sa stii ca m-ai pus la treaba!
am realizat ca doar in noi sta puterea de a rezolva situatia!numai ca e asa de greu uneori...tocmai pentru ca santem atat de diferiti...
diferiti in ceea ce priveste copila!
se pare ca orice motiv poate deveni subiect de cearta si orice cearta motiv de acuze si trimiteri la copil...situatie pe care el nu o accepta inca!desi stam impreuna cu copilul!
oricum....acum vorbim, si mancam impreuna!ca mi-a fost mie rau si a trebuit sa mergem sa mancam pe undeva...
mai scriu!
Alina