cat de des??
Raspunsuri - Pagina 3
baicualina spune:
Buna dimineatza!
nu stiu ce sa zic...cadoul buclucas nu stiu daca era pentru mine sau pentru alta...desi nu prea pot crede asa ceva....pe de alta parte daca stau bine sa ma gandesc e barbat la urma urmei....
plus ca nu era impachetat!!!eu stiu ca atunci cand tu, ca barbat cumperi cadou pentru sotie sau nu numai.. il ceri impachetat frumos cu fundita si toate cele...daca era impachetat nici nu indrazneam sa il desfac ca ma gandeam ca e pentru cineva catre care are vreo obligatie!
dar asa am desfacut punga....fara sa stiu ce va urma...
am uitat sa precizez ca nu era vorba nici de cheile de la BMW si nici de la casa cea noua, ci era vorba de o pereche de sandale de vara cu toc inalt asa cum imi plac mie, si majoritatea femeilor...
si-acum stau eu si ma intreb ce si cum, intorcand situatia pe toate partile si incercand sa aflu adevarul...
Guestus
tot sintem la in 1 sau in 2 ....daca nu era cadoul pt tine si d"aia domnul a explodat?
vine el mai tirziu acasa...se aranjeaza ceva mai mult ca inainte...ceva schimbari in comportament? tu trebuie sa fii cu un pas inaintea lui......sa anticipezi
el mereu (nu doar acum ) merge la sala si se intretine!
eu fiind cea care ma ocup si de copila noastra in toate directiile, gradinita(dus si adus), masa, cumparaturi, educatie si pe de-asupra mai si lucrez part-time itzi dai seama ca nu am timp sa merg la sala si asta e o alta nemultumire a lui...
nu pot sa zic ca sunt grasa sau ma neglijez dar nu sunt "inca" pipitza!
mai scriu!
Alina
babyblue spune:
erau noi?
acuma zau, eu tot nu inteleg supararea lui, pana la urma pt niste sandale desc cu o zi inainte...ori supararea lui este mai adanca de atat si acum a rabufnit prin sandale, ori omul are ceva de ascuns, ori e el mai ciudat.
tu trebuie singura sa vezi ce frustrare are el vis a vis de tine, de are rabufniri din astea de nervi, sau poate ca asa e el si n are rost sa despicam firul in 10.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
Citat: |
el mereu (nu doar acum ) merge la sala si se intretine! eu fiind cea care ma ocup si de copila noastra in toate directiile, gradinita(dus si adus), masa, cumparaturi, educatie si pe de-asupra mai si lucrez part-time itzi dai seama ca nu am timp sa merg la sala si asta e o alta nemultumire a lui... nu pot sa zic ca sunt grasa sau ma neglijez dar nu sunt "inca" pipitza! |
el nu vrea sa se implice in alergaturile astea cu fata si in menajul casei?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
Iasmin08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baicualina nu pot sa zic ca sunt grasa sau ma neglijez dar nu sunt "inca" pipitza! Alina |
Poate stiu eu gresit dar pipitza inseamna altceva. Nu cred ca asta ai vrut sa spui, cred ca mai degraba ai vrut sa spui ''trasa prin inel" sau asa ceva...
A, uite ce zice aici in dictionar urban (ca in DEX nu am gasit termenul):
http://www.123urban.ro/def/pipi%C5%A3%C4%83
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Bee spune:
Una peste alta, pe tine nu te intereseaza neaparat cat de des si cum se cearta altii, cat faptul ca el a avut o reactie care ti-e nu ti s-a parut tocmai la locul ei. Da, deplasata reactia lui pentru un cadou gasit putin mai devreme. Asa e el, atent cu tine? Iti ia cadouri din timp?
Cat despre certuri, nu cred ca neaparat frecventa sau intensitatea lor e suficienta pentru a-ti da seama despre cum merg lucrurile intre doi oameni. Sunt oameni mai certareti si oameni mai calmi. Pentru un cuplu mai agitat, o perioada de liniste ar trebui sa le puna semne de intrebare.
Eu cu sotul meu ma cert cat de des vreau eu. Sau cat de rar. El are in general un comportament liniar, numai eu il percep diferit. De fapt ma incarc si ma incarc cu energie negativa, pana ceva imi umple paharul. Si ma supar, ma cert, ma impac. Da, singura, numai singura. E ca si cum m-ash certa cu mine. CAt rezist suparata, tine tot numai de mine. De fiecare data imi promit ca nu voi mai ceda si o sa stau imbufnata pt totdeauna. Si de fiecare data cedez- imi calc pe inima, ca nu-i cedez lui de vreme ce el nu a facut niciodata nici cel mai mic efort sa ma impace, sa-mi treaca supararea, sa.....orice. Sorry, am fost oarecum off-topic, dar ma macina si pe mine diverse.
Alta intrebare, ai mai primit sandale/pantofi? Mie mi se pare un cadou minunat mai ales cand nici primavara n-a venit. E ca si cum in luna august ai primi niste cizme superbe. Barbatii sunt niste fiinte practice si nu stiu cati ar face un asemenea cadou (fara sa le spui exact ce si cum).
www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2
Guestus spune:
mie sincer nu mi-ar place sa-mi cumpere cineva pantofi.
ce prostie mai este si asta....adica fara sa probezi...poate erau si alte modele mai frumoase..
sau poate ca domnul a zis ca noua moda de miine este cu sandale japoneze
http://www.ee0r.com/proj/images/geta000.jpg
liliana83 spune:
Dupa ce-am citit ce-ai scris mi-au venit in cap mai multe intrebari:
1) Sotul tau asa se comporta de obicei?Adica s-a mai suparat si alta data de la lucruri de genul acesta?
2) Stia el ca ti-ai dori o pereche de sandale?
3) Ti-a mai facut cadouri de genul acesta , adica incaltaminte sau imbracaminte care in general trebuie probate?
4)Sunt numarul tau sandalale?
Si mie mi se pare foarte deplasata reactia lui, e posibil sa fie dezamagit ca n-a mai putut sa-ti faca surpriza... dar chiar sa se supere la modul serios mi se pare prea de tot... doar daca .. asa cum s-a mai vehiculat , erau pentru altcineva(desi daca ar fi asa ma gandesc c-ar fi fost mai atent si nu le-ar fi lasat la indemana ta).
Daca afli motivul zi-ne si noua, ca pe mine cel putin m-ai facut tare curioasa
AdiS spune:
Poate ca nu le-a cumparat ci le-a primit in schimbul unui serviciu si inca nu se hotarase ce sa spuna despre ele. Asa ca s-a suparat ca l-ai prins pe picior, inca nu isi repetase speach-ul.
baicualina spune:
Mikaela_atu crezi ca eu am mai stat sa ma uit la ele
sa vad daca sunt nnumarul meu sau nu...
babyblueesti o scumpa.....dar nu-mi pot permite un astfel de comportament fata de el...
cat despre ce e legat de copila....eu ma ocup de tot, eu am vrout-o, mi-am dorit din tot sufletul un copil! cand s-a intamplat minunea(desi nu credeam...cu doi ani inainte ma operasem de chist ovariam de 10cm diametru!)
el a vrut sa scapam de sarcina si atunci m-am impus!nu omor copilul si punct!pe atunci era si mama mea in viata, si m-a ajutat mai mult decat putea sa ma ajute!
asa ca acum mereu trebuie sa "platesc"...dar nu-mi pare rau!stii cum e...oricat de bine ar face altul parca tot mai bine e cand faci tu insutzi!
am deviat de la subiect dar revin:
Iasmin08
"pipitza" e cuvantul folosit de noi pentru fetele frumoase, atunci cand vorbim intre noi si asa cum si-ar dori el sa fiu si eu(la infatisare ma refer!)
nu pot sa spun ca la cei 160cm ai mei la greutatea de 62kg sant grasa dar nici slaba...stiu ca ar fi bine sa mai dau vreo 5 kg jos dar mai imi trebuie un pic de curaj, sau un sut in fund, eventual de la voi!ca sa ma apuc si de dieta
Guestus
hai ca m-ai facut sa zambesc cu poza cu geta...n-as purta asa ceva nici daca m-ai ruga! am incercat odata si nu-mi mai trebuie!
si pentru tine si pentru liliana83ca ma intreba raspuns:
da, mergem impreuna la cumparaturi si da mi-a mai cumparat si cu alta ocazie incaltaminte,
acum nu stia ca vreau neaparat sa-mi cumpar dar cum se aporpie primavara si vara...cine stie ce o fi fost in capul lui....
si da!liliana83se supara foarte repede si din alte nimicuri!cand daca am vreo problema si incep sa ridic tonul de exemplu, sau daca nu ma cmport bine intr-o situatie sau alta...
dar ma gandesc ca asa e el...
AdiS
cum adica?ce ai vrut sa spui ca nu inteleg...?
cine sa itzi dea un cadou neimpachetat ca atare...
mai scriu!
Alina