cat de des??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui baicualina

1. cat de des va certati cu partenerul de viatza?
2. si mai ales care sunt motivele?
3. poate un motiv cat de mic(de exemplu, am descoperit cadoul ce urma sa mi-l dea a doua zi) sa devina mobilul unei certe zdravene?

4. cat de departe( in timp...minute, ore, zile) mergeti cu supararea?

am scris toate aceste intrebari pentru ca eu nu le mai gasesc raspunsurile.....si vreau sa aud si alte opinii...
eu, ca si persoana sant cea care se intoarce prima si lasa,iarta...
el imi spune ca nu poate sa apese pe "Buton"!
eu in schimb sant cea care zic multe la nervi...el, in schimb, mai cerebral...le tine in el si cand le zice le zice rau de tot!

Astept raspunsuri!

Alina

"Fii atent daca faci femeia sa plinga, pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile. Femeia a fost facuta din coasta. Nu din picior, ca sa fie calcata, nu din cap ca sa fie superioara. Ci dintr-o parte, ca sa fie egala. Sub mina ca sa fie protejata si linga inima ca sa fie iubita"

Raspund in ordine:

1. Anul trecut, de ex. nu ne-am certat nici macar o singura data, crezi sau nu... Anul asta ne-am certat deja o data (sincer, nici nu-mi amintesc de ce...)
2. In general mici prostioare, de ex. ca am facut programare Victoriei la dr. intr-o joi si el nu putea sa-si ia joi liber, ci miercuri.
3. NU.
4. Vreo 10 minute, dupa care ne comportam de parca nici nu ne-am fi certat, eventual discutam daca e cazul despre motivele certii, in mod pasnic :)

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

Wow!
sant asa de bucuroasa ca v-ati gasit timp sa-mi lasati mesaj la mica marea mea problema!
Va multumesc tuturor!
Desiree2002si eu sant tot la fel...dupa 10 minute pot merge inainte ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!
dar el nu!si binenteles ca incerc sa vorbim si sa clarificam de ce nu a fost bine numai ca v-am mai spus, el e tipul de om mai retras si care nu se exteriorizeaza prea mult, care nu vorbeste prea mult si care nu uita foarte repede nici rele nici bune!
nu-i place sa apeleze pentru nimic la nimeni, asta e de admirat dar pana la un moment dat!pentru ca nu poti face totul de unul singur...in lumea asta!

Sibyllebinenteles ca nu asa a decurs discutia...
nici cu urlete sau tipete cum zicea cineva mai sus...

doar ca s-a suparat si nu a mai vorbit, a facut fata specifica si asta e toata imaginea!
ce e mai interesant este ca avem o fetita de 4 ani si jumatate care seamana leit cu el!!!
acum am invatat cum sa o cert....mai mult ii explic decat sa o cert pentru ca daca incerc sa o cert, sau mai grav,inainte tipam la ea, nu se mai opreste din plans...

Deus ; miria_cristina mi-am dat seama ca trebuie sa incerc sa ma schimb eu ca poate eu sunt problema...ca eu sant cea care e mai certareatza....desi la un moment dat in viatza trebuie sa fii si mai "certaretz"

escustii ca ai maaaaaaaaaaaaaare mare dreptate!
la asta nu m-am gandit!
Guestus as prefera asa ca s-ar termina imediat!dar nu am cu cine! glumesc! asa cum ati inteles de mai sus el e genul de barbat care ii place sa faca lucrurile dupa bunul plac si cu greu accepta schimbarile(asteptate sau neasteptate- descoperirea cadoului)
foarte greu!mai bine zis nu vrea sa le acccepte chiar daca acestea au avut loc..

acum ca am raspuns la mesaje sa va zic cum a continuat aseara, poate mai aveti completari...

binenteles ca stiam: vine tarziu acasa, nu va manca acasa, dar l-am asteptat am incercat sa vorbesc cu el( asta dupa ce am pus copila la nani)deci va dati seama ca a incercat sa fie o conversatie amiabila numai ca, asa cum banuiam, nu am avut cu cine!
eu eram vinovata de situatia in care suntem pentru ca fapta mea!
la intrebarea: si daca stam suparati si ne macinam nervii asa , rezolvam ceva in directia asta?se rezolva problema? raspunsul a fost promt: tu esti vinovata! intreaba-te pe tine!

asa ca decat sa dorm in jumatatea mea de pat am preferat sa-mi iau copilul in brate si sa-l las sa doarma singur!(dupa ce am mai incercat minute-n sir sa-l iau in brate)

oare ziua de azi cum va fi

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Cred ca depinde extrem de mult de cuplu si de temperamentul celor doi (daca sunt colerici sau, sau...)
In cazul cuplului meu, atunci cand nu ne-am mai certat deloc, a fost momentul cel mai rau din casnicie. Nu ne certam- perfect adevarat- dar nici nu comunicam. Era ca si cum am fi intrat in soc. Daca pentru unii e normal si benefic sa nu se certe deloc, sunt cazuri in care in cuplu trebuie sa existe cearta. In plus, ceea ce unii considera cearta, altii considera ''discutie'' (dupa cum am constatat chiar si aici pe forum, cica discutie in contradictoriu)
Si apoi oamenii evolueaza in timp (si sentimentele si punctele de vedere), un om de 40 nu mai gandeste ca la 19...Dar temperamentul nu se schimba din cate stiu.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Alina, ca i-ai gasit cadoul e una. Dar de ce i-ai spus ca l-ai gasit ? Trebuia sa te faci ca e surpriza din respect pt el.

Daca discutiile intre voi au loc pe un ton de repros, acolo trebuie sa lucrati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

scuza-ma ca iti spun, nu am nimic cu tine, dar eu dc aveam un sot ca al tau, ii dadeam una-n cap si cred ca deveneam urgent isterica.

1. nu pot intelege sub nicio forma motivul pt care el s-a suparat pe tine, te rog dc poti sa mi explici ca la prosti, pt ca eu sincer nu pricep.

2. atat cat am priceput: tu ai gasit cadoul si el din motive stiute doar de el, s-a ofticat, iti pot spune ca mie personal, fara sa vreau sa jignesc pe nimeni, mi s-ar parea un barbat idiot, psihopat care doreste sa ma terorizeze cu orice pret. nu zic ca asa e sotul tau, asa l-as percepe eu la faze din astea...

3. eu cand aud ca cineva ma declara pe mine vinovata de cava atat de absurd si insista pe tema chiar si DUPA ce vede ca eu iau masuri sa imbunatatesc situatia (ceea ce eu in locul tau NU as fi facut, pt ca eu dc cred ca am dreptate si n-am gresit cu nimic, nu ma convingi cu nimic ca e ca tine si nu e ca mine!), reactionez f urat, practic ma isterizez.

am avut un ex care tot asa, exagera orice situatie si punea niste boturi de oftica, de ziceai ca i-am dat in cap si asta de la lucruri minore. pur si simplu asta mi se pare teroare si abuz. eu asa o percep. nu pot sa dragalesc si sa iau in brate un om care are stari din astea. eu la asemenea atitudine devin isterica si cred ca-l trimiteam la origini in secunda 2. si dc o tinea tot asa si eu incercam sa-l iau in brate si el facea nazuri, cred ca trezeam tot blocul si cu riscul sa mi-o iau, ii ardeam si o palma-n cap. sincer spun asa.

eu de aia mi-ai si luat barbat calm si normal la cap, ca pe mine ma exaspereaza pretziosii astia care se joaca cu nervii mei.

viata asta nu e o puscarie, in care cineva mereu te declara vinovat de ceva si te trimite la carcera sa ispasesti o pedeapsa. eu personal, chiar nu tin sa fiu perfecta si fara vini, ci pacatoasa si plina de vini, insa complet relaxata si acceptata asa cum sunt. si slava domnului ca sunt!

si uite ca tot au fost sarbatorile acum, cadoul eu l-am transat cu sotul la telefon, eram undeva la cumparaturi si el m-a sunat sa ma intrebe ce fac si cand i-am zis ca mi cumpar o chestie, despre care stia ca mi place f mult, mi-a zis, ok, ia-o, ti-o fac eu cadou de martisor. apoi seara mi-a adus si niste flori si a luat un tort si gata cadoul.
si dc nu era asa, ii ziceam eu: uite vreau sa mi iei asta de ziua mea!
si dc mi lua el ceva si eu gaseam, dc mi placea, cred ca saream in sus de bucurie, el ar fi zis: hai mai sufletel, ai gasit cadoul...si apoi cam atat, evident intrebarea: iti place? etc..

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Alina, ca i-ai gasit cadoul e una. Dar de ce i-ai spus ca l-ai gasit ? Trebuia sa te faci ca e surpriza din respect pt el.

Daca discutiile intre voi au loc pe un ton de repros, acolo trebuie sa lucrati.

de ce sa te faci? ce respect mah?

bai ori sunt eu nebuna, ori voi aberati, de cand e lipsa de respect sa te bucuri de un cadou care e pt tine, doar pt ca l-ai gasit mai devreme? care e prb, s-a intamplat, data viitoare sa-l ascunda mai bine, dc atata tine mortis sa fie surpriza secolului! apropo, ai gasit cheile de la mercedes drep cadou? ce era asa valoros de trebuia atata fast in a ti-l oferi?

un om dc iti daruieste ceva,iti daruieste si basta, il bucura gestul facut si atat!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu nu vreau sa ma mai cert,pentru ca minunatul meu, azi ne-a intrebat :"iar va certati"?Am inceput sa rid,dar nu era risul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

Of, fetelor!

eram impreuna in aceeasi camera cand din impamplare am dat peste cadou...si nu am avut cum sa ma fac ca nu vad...ma vazuse ca l-am gasit!nu v-am spus, dar sa stiti ca in momentul ala, intr-o fractiune de secunda m-am gandit sa fac asta. dar era prea tarziu...

stiti ca in general cu un zambet pe buze se trece mult mai mult peste un moment mai putin placut... asaam facut si eu! am inceput sa zambesc, si cred ca asta l-a deranjat cel mai mult.....
desi in opinia mea, daca vroia putea sa treaca fooooooarte usor peste moment cu o gluma sau ceva....dar nu a vrut!

mai scriu!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mikaela_a spune:

Te-a mai intrebat cineva, esti sigura ca era cadoul pentru tine? Este ceva ce iti doreai, ceva potrivit tie, ceva despre care ati discutat in prealabil? Ca daca da, asta exclude posibilitatea ca nervii lui sa se fi declansat la gasirea de catre tine a cadoului pentru alta persoana.
Oricum, reactia lui este exagerata si urata. Si cred ca la asa reactie...te lipseai bine merci de cadou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui baicualina

Of, fetelor!

eram impreuna in aceeasi camera cand din impamplare am dat peste cadou...si nu am avut cum sa ma fac ca nu vad...ma vazuse ca l-am gasit!nu v-am spus, dar sa stiti ca in momentul ala, intr-o fractiune de secunda m-am gandit sa fac asta. dar era prea tarziu...

stiti ca in general cu un zambet pe buze se trece mult mai mult peste un moment mai putin placut... asaam facut si eu! am inceput sa zambesc, si cred ca asta l-a deranjat cel mai mult.....
desi in opinia mea, daca vroia putea sa treaca fooooooarte usor peste moment cu o gluma sau ceva....dar nu a vrut!

mai scriu!

Alina

"Fii atent daca faci femeia sa plinga, pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile. Femeia a fost facuta din coasta. Nu din picior, ca sa fie calcata, nu din cap ca sa fie superioara. Ci dintr-o parte, ca sa fie egala. Sub mina ca sa fie protejata si linga inima ca sa fie iubita"

tot sintem la in 1 sau in 2 ....daca nu era cadoul pt tine si d"aia domnul a explodat?
vine el mai tirziu acasa...se aranjeaza ceva mai mult ca inainte...ceva schimbari in comportament? tu trebuie sa fii cu un pas inaintea lui......sa anticipezi

Mergi la inceput