FIV268
Raspunsuri - Pagina 7
havin spune:
Buna fetelor!va citesc de multa vreme dar acum m am hotarat sa scriu.in martie am programare la gynera pentru a incepe primul FIV.sper ca ma primiti si pe mine alaturi de voi.
adria42 spune:
Crystyna, FELICITARI!
Sarcina usoara si fara probleme!
Mariadan, felicitari! Sa creasca mari mititeii!

cristal1995 spune:
Simonel: 
Crystyna: felicitari, sarcina usoara si bebei la termen. 
Havin: bine ai venit si sedere cat mai scurta la acest subiect. Sa te muti curand la gravidute! Spune-ne mai multe despre tine si scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare.
Veteranele nu prea mai scriu pe aici?! In afara de Ioana
si Catalina
nu am mai auzit noutati de la ele....
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
havin spune:
Multumesc de primire.problemele noastre ar fi:trompe infundate iar sotul din pacate cu azoospermie.ne dorim fff mult un bebe si am zis sa incercam macar un FIV pentru ca nu ne putem permite mai mult financiar.eu va doresc la toate sa va indepliniti visul de a fi mamici.
crystyna75 spune:
Ioana, am facut cum mi-ai spus tu si-mi apare pagina de inceput, nicidecum mesaj. ce nr vrei :vodafone sau orange?
Ioanatugs spune:
Crystyna75 daca apesi pe casuta cu PM de la mesajul meu doar, te directioneaza automat la mesaje private. Ai tras de cursor pina in josul paginii, ca sa vezi unde ai intrat? Trebuie sa-ti iasa, mai incearca o data. De preferat ar fi vodafone, dar daca nu reusesti nici asa, scrie-mi te rog un mesaj pe ioanatugs@yahoo.com
Ioanatugs spune:
Moniland saru'mana pentru urari!
Cristal1995 multa bafta sa se implineasca ce-ai scris la semnatura!
havin spune:
Imi puteti spune si mie va rog unde gasesc menopur mai ieftin?eu am gasit la 790 ron la sensiblu.va urez noapte buna.