FIV268
Raspunsuri - Pagina 8
simonel68 spune:
Fetelor, m-ati coplesit! Cris_25, BuburuzaL, adria42, Cris1995, Ioanatugs, va multumesc tare mult. E induiosator sa simti ca cineva care nu te cunoaste si care a citit 100 de litere scrise de tine are intelegere fata de tine intr-un asemenea moment. Va multumesc 
Intre timp, a venit si CM.. si incep sa ma gandesc cand si de unde s-o iau de la capat. In definitiv, nu mi-am consumat decat primele 17% din sanse, nu? ![]()
Stiti dupa cat timp pot intra intr-o noua stimulare? Am auzit ca dupa cateva luni, dar acest "cateva" nu-l stiu.
Multumesc,
Simonel 68
havin spune:
Buna dimineata fetele ,va invit la o
si va doresc un week end placut.Ioana multumesc mult dar eu ma gandeam la helpnet sau alta alta farmacie pt ca eu nu sunt din Bucuresti.pentru toate fetele
mirela2 spune:
neata
multumim de cafeluta havin
legat de medicamente pt fiv le poti gasi la farmacia Tei, intri pe site ul lor si faci comanda, se face o reducere de 5% pt oricare dintre med folosite pt fiv.
bafta multa
BuburuzaL spune:
Neata fete dragi!
Havin bun venit si sa-ti implinesti cat mai repede visul! Cand incepi tratamentul?Sa stii ca pana nu acumulezi 10 mesaje scrise, mesajele nu-ti apar in timp real, asa ca hai repejor cu detalii. Numai bime.
Simonel bine faci draga mea, fii optimista. La urma urmei, este cel mai bun lucru pe care-l putem face!
------------------------------------
Un beta mare in primavara asta???

BuburuzaL spune:
Ei dragelor, maine e o zi mare. Maine incepem oficial fiv 3, primul pas, inhibarea. Sper ca de data asta sa iasa cu ochisori!!!
Acum, intrebarea mea: cu ceaiul de cretisoara se incepe odata cu inhibarea, sau doar in stimulare? Si cate cani pe zi ar trebui sa
? Va rog luminati-ma si pe mine!
Cata te rog frumos daca poti sa ma treci si pe mine pe listuta, ca n-am fost niciodata, si de data asta simt ca o sa-mi poarte noroc:
Clinica Leuven Gasthuisberg, dec. 2008 - problema congenitala la sot, sperma "goala"; febr. 2009 - TESE, cu rezultat bun; iun. - FIV1, nereusit; aug. - FET, nerealizat din lipsa embrioni; nov. - FIV2, nereusit; dec. - FET, nerealizat din lipsa embrioni. Acum urmeaza FIV3, norocosul!!!
Multi pupici din departare! si un weekend frumos!
------------------------------------
Un beta mare in primavara asta???

yarrina spune:
Fetelor am si eu o intrebare la voi, cvele care faceti protocolul lung. Stimularea tine cont de in ce zi de CM este sau este direct legata de perioada de la Diphereline? Eu am facut Diphe in Z21, astazi ar trebui sa-mi vina si de vineri, adik ziua Z de CM, sa incep stimularea. Daca nu imi vine astazi urmez aceeasi schema data de dr? Adik stimulare la 14 zile de la Duphe sau sa astept sa-mi vina si apoi il sun sa-mi schimne data stimularii?
Simonel eu la inseminari faceam pauza doar un CM, nu stiu daca la FIV tre sa faci o pauza mai mare.
Buburuza multa bafta !!! Eu sunt la primul dar tot il simt norocos.![]()
pisucmic spune:
Havin draga,
eu am luat Menopurul de la SensiBlu, dar de oriunde ai lua atentie sa fie din lotul cu expirare in 2012 (nu cumva din cel cu expirare in martie 2010)! Bafta multa multa!
Simonel 

,
N-ai putea incerca in strainatate? Intreb ptr ca si eu am facut primele 2 FIV-uri la prof RonEl la MNL; si mi s-a parut ca face lucrurile f profi, are embriolog bun, si e totul f civilizat (ceea ce s-ar putea sa nu gasesti la Giulesti din cate citesc pe aici) cu o singura exceptie: aceea ca vine si sta 3 zile, deci embrionii ti-i baga cand vine ziua plecarii, nu altfel, si toate trebuie sa ovulam pe ceas, etc. Daca strainatatea (Viena, Ungaria) e o optiune prea scumpa, poate dr Laura Dracea (aud multe bune de ea) sau grecii de la Biogenesys. Eu am lasat totdeauna macar 3-4 luni intre FIV-uri, dar am auzit ca se poate si vreo 2 luni. Iti mai spun fetele asta.
Va pup pe toate
Pisuc Mic
havin spune:
Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori Buburuzo si la tine si la toate fetele de pe forum.Eu am fost la prima consultatie iar pe 18 martie merg din nou sa mi fac dosarul pt fiv si probabil pe 21 martie incep tratamentul,deocamdata sa-l procur.Cam trebuie sa ma grabesc pt ca am un FSH de 8,14 si dr a zis ca ovarul drept s ar putea sa nu lucreze dupa cum arata la eco.M-am intins cam mult scuze
verga spune:
buburuza inseamna ca incepem in aceeasi zi eu tot FIV 3 si de maine protocol lung cu dipferelin.
Catalina
te rog sa ma treci si pe mine pe listuta de martie FIV 3 la Giulesti cu doc.Codreanu
Goggy
si noua luni de vis
Martie e luna mea!