FIV268
Raspunsuri - Pagina 6
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariadan Buna fetelor. Eu nu prea scriu, dar am intrat sa va spun ca voi avea gemeni. va pup pe toate, in primul rand pe Catalina ![]() |
Si eu te pup fata draga. Sa ai o sarcina usoara si la termen.
Cris_25 spune:
| citat din mesajul lui simonel68 Si inca ceva: sunt in ziua 18 de la punctie si inca nu mi-a venit ciclul. I s-a mai intamplat cuiva? Simonel 68 |
Simonel, imi pare rau

CM poate intarzia daca ai luat utrogestan... sau ceva de genul asta ... Si la mine a venit cu o saptamana mai tarziu decat trebuia.
moshulik spune:
| citat din mesajul lui mariadan Buna fetelor. Eu nu prea scriu, dar am intrat sa va spun ca voi avea gemeni. va pup pe toate, in primul rand pe Catalina ![]() |
felicitari!
BB-ii din burtik!Moshulik
+5
BuburuzaL spune:
Mariadan felicitari din suflet!!! Sa ai grija de burtica ta si sa te bucuri de o sarcina frumoasa, fara probleme! 
------------------------------------
Un beta mare in primavara asta???

BuburuzaL spune:
Simonel imi pare rau...Stiu ca nu e usor, dar nu te da batuta! Sper ca iti vei recapata forta si determinarea cat mai repede si o vei lua de la capat!
------------------------------------
Un beta mare in primavara asta???

Ioanatugs spune:
Cristyna75 atunci da-mi tu un PM mie cu nr. tau de tel. si te sun eu. E bine asa?
Cris_25 
Simonel i-mi pare rau!
mariadan felicitari pentru gemenasi, sarcina usoara!
draghiluiza spune:
| citat din mesajul lui pisucmic Dragelor, va scriu si aici intrebarea mea: pentru progesteron injectabil postET ne-a recomandat pe primul loc Prontogest (dar nu se gaseste in Austria, ci in Italia) - stie cineva daca se gaseste in Romania? Sau vine cineva din Italia care ar putea aduce? Daca nu, voi lua de aici Proluton (dar el spunea ca e preferabil Prontogest). Va doresc la toate multa bafta Si ma bucur atat de tare de cate ori citesc succese! ![]() ![]() Pisuc Mic |
internationale-apotheke@aon.at
Aceasta este o adresa a unei farmacii din Austria. Eu am incercat si pe chemistdirect pentru gestone, dar nu au fost seriosi.
Cel din Austria este serios, mi-am luat vitamine de la ei si au si Prontogest.
Ioanatugs spune:
Crystyna75 deasupra mesajului meu e o casuta pe care scrie cu rosu PM, iar tu apesi acolo si se deschide mesajul pe care vrei sa mi-l trimiti doar mie. astept mesajul tau