Sa accepte sa vorbeasca la tel cu amanta sotului ?
Raspunsuri - Pagina 18
a_alinta spune:
subiectul asta mi se pare ca e deschis la oha.
dar ca fiu on topic imi dau si eu cu parerea: daca au trecut 3 ani ( asa a inceput povestea, acum aflam ca a aflat de curand... de fapt 3 ani trec foarte repede ) de cand o are pe amanta, sotie, sau nu mai stiu cum sa o denumesc , cat de greu poate fi sa vorbesti cu ea la telefon?
sa-i spuna tot ce vrea barbatul de langa ea, ca pentru sot exista alta definitie.
pierde ceva daca ii spune ca nu mai sta cu el in casa????
zau ca asa intrebare nu credeam ca poate sa existe si daca tot a aparut , raspunsul meu e Da.
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui batool67
Relatia lui nu e deschisa, e gresit sa credem ca intotdeauna femeii ii lipseste ceva, si sotul cauta in alta persoana ceea ce lipseste la sotie. Sotia lui este superba si nu ii lipseste nimic. Sotia a aflat intamplator despre amanta, nu ca a fost el sincer. Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
Mda, un adevarat domn, ce sa zic!
Atat de bine si-a ascuns relatia incat sotia a aflat si acuŽdaca tot a aflat ia sa il ajute, ce draq
Ma rog, Batool tu nu prea te implici deloc la acest subiect. Situatia prietenei tale mi se pare foarte grava, e genul de situatie care baga omul in pamant cu zile!
S-au dat o multime de raspunsuri aici, nici nu vad ce mai e de discutat dar repet, reactia ta extrem de retinuta este bizara, zau asa. Poate daca te-ai implica mai mult s-ar scrie aici niste lucruri pe care prietena ta, citindu-le, si-ar lua valul de pe ochi(vorbesc la figurat) si ar vedea ca viata inseamna mai mult decat a sta la mana unuia care-si bate joc de tine.
DarkBendis spune:
Deci omul a "investit" in relatia cu domnisoara respectiva si acum nu se poate desprinde...ca a "investit prea mult" . 3 lei sau 3 milioane de lei (noi), un apartament, masini, zilnic pranz la birt, un dulap cu bulendre sau o ditai caseta de bijuuri... nu mai are importanta. Relatia dateaza de 3 ani... oare cat ar considera domnul ca mai trebuie sa dureze ca sa-si recupereze investitia? Inca pe atat? Mai mult? Mai putin? Hai ca e de rasul curcilor... am amanta si nu o pot parasi/nu vreau sa o parasesc ca am cheltuit cu ea prea mult si trebuie dom'ne sa-mi recuperez investitia. Si nevasta faca bine sa fie intelegatoare si fata buna sa ma si ajute sa o pot insela in tihna, ca uite ca-mi face amanta figuri acum! Mare domn, mare caracter!!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
mimitete spune:
Cred ca s-a spus deja totul si nu cred ca religia are importanta. Situatie clasica de sotie inselata pe fata !! pt ca "ea nu are alternative". Ba are dar trebuie sa vrea sa o ia de la zero si sa se apuce sa munceasca, din greu. Nu ii ia nimeni copiii, ba o sa primeasca si pensie alimentara care totusi va fii mult mai putin fata de ce dispune probabil familia acum. Daca se complace in acest compromis de atitia ani, telefonul dat amantei e numai cireasa de pe tort si arata cum individul stie foarte bine ca o are la mina si ca poate face ce vrea din ea. Cit tupeu, care va fii cererea urmatoare, sa-i spele si rufele domnisoarei.
Numai faptul ca isi pune intrebarea daca sa sune sau nu cind este evident ca nu ii convine sa faca asta dovedeste ca ii este frica de consecinte. Care ar fii alea, o da afara din casa? Pai daca e asa, asta se poate intimpla oricum si ea ar trebui sa se apuce sa se gindeasca ce trebuie sa faca ca sa practice o meserie care sa-i permita sa devina independenta, cel putin emotional daca nu financiar.
Multa putere si intelepciune ii doresc.
Mik spune:
A trecut o saptamina de cind s-a deschis subiectul si n-am aflat daca prietena ta,batool, a vorbit sau nu cu amanta la telefon.
(ca aici fetele au spus un NU clar sau macar daca o face sa nu fie o momiie)
Off topic : cum se scoate o investitie dintr-o amanta ? e un detaliu economic care imi scapa.
Alt off topic : nu e problema de religie ca magari de felul asta sunt cam peste tot.
hannen spune:
Am io citeva idei de cum ai putea sa-ti scoti (ca sotie inselata)investitiile musiului dintr-o amanta,da`s cam sadice ashea,mi`e frica sa le spui
Chiar asa Batool,ce zice prietena ta?A vorbit cu amorezata ?Da` cu amorezatul de sot ?Nu l`a scarpinat inca cu coada maturii?Pacat.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
pitzinuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimitete Daca se complace in acest compromis de atitia ani, telefonul dat amantei e numai cireasa de pe tort si arata cum individul stie foarte bine ca o are la mina si ca poate face ce vrea din ea. |
eu cred ca telefonul dintre sotie si amanta va fi blatul de la tort, cireasa poate ajunge un lucru pe care inca nu il banuim: un copil cu amanta, vizita fratiorului cu mamica in casa sotiei la fratii mai mari, etc...
eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
batool67 spune:
citat din mesajul lui Mik A trecut o saptamina de cind s-a deschis subiectul si n-am aflat daca prietena ta,batool, a vorbit sau nu cu amanta la telefon. (ca aici fetele au spus un NU clar sau macar daca o face sa nu fie o momiie) Off topic : cum se scoate o investitie dintr-o amanta ? e un detaliu economic care imi scapa. Alt off topic : nu e problema de religie ca magari de felul asta sunt cam peste tot. Mik. |
Prietena mea nu a vorbit cu amanta la telefon si nici nu o va face. Intai a fost ca amanta o suna, apoi joi dl. sot i-a spus sa o sune ea pe amanta. A refuzat motivandu-i ca e o prostie ceea ce vrea el si ca oricum amanta se va prinde ca e mintita, ptr ca daca nu sta impreuna cu sotia atunci de ce nu-i raspunde la telefon? Investitiile financiare in amante trebuiesc trecute la capitolul pierderi masive si irecuperabile de capital , ca nu se mai amortizeaza vreodata, cred ca dl investitor ar trebui sa ceara sa i se scada din profit, impozit, taxa, etc suma investita. Unde nu-i cap, vai de recuperarea investitiei financiare....
batool67 spune:
citat din mesajul lui Adina Iulia Va rog frumos lamuriti-ma si pe mine, despre ce investitie vorbiti? |
Ma refer la banii cheltuiti cu amanta, care nu e o suma deloc neglijabila.
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui batool67
Ma refer la banii cheltuiti cu amanta, care nu e o suma deloc neglijabila. Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
Pai si de ce numesti investitzie banii astia?
astia sunt bani pierdutzi,care nu mai pot fi recuiperatzi!
Oricum o abordare total aiurea din punctul meu de vedere!
Dana