Sa accepte sa vorbeasca la tel cu amanta sotului ?

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca

Citat:
citat din mesajul lui mimitete
Daca se complace in acest compromis de atitia ani, telefonul dat amantei e numai cireasa de pe tort si arata cum individul stie foarte bine ca o are la mina si ca poate face ce vrea din ea.

eu cred ca telefonul dintre sotie si amanta va fi blatul de la tort, cireasa poate ajunge un lucru pe care inca nu il banuim: un copil cu amanta, vizita fratiorului cu mamica in casa sotiei la fratii mai mari, etc...

eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Da, ai dreptate asa e, e blatul, nu cireasa.In niciun caz nu se va ajunge la fratiori sau o casatorie intre amanta si sot pentru ca el a mintit in legatura cu anul nasterii, nationalitate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

subiectul asta mi se pare ca e deschis la oha.
dar ca fiu on topic imi dau si eu cu parerea: daca au trecut 3 ani ( asa a inceput povestea, acum aflam ca a aflat de curand... de fapt 3 ani trec foarte repede ) de cand o are pe amanta, sotie, sau nu mai stiu cum sa o denumesc , cat de greu poate fi sa vorbesti cu ea la telefon?
sa-i spuna tot ce vrea barbatul de langa ea, ca pentru sot exista alta definitie.
pierde ceva daca ii spune ca nu mai sta cu el in casa????
zau ca asa intrebare nu credeam ca poate sa existe si daca tot a aparut , raspunsul meu e Da.

alina

Nu, draga mea, nu e deschis la oha, am postat pentru ca prietena mea sa primeasca sfaturi. Am ales acest site, ptr ca numai aici , datorita diversitatii usserilor, am considerat ca poate primi un sfat obiectiv, de la niste oameni maturi si realisti. Chiar i-au fost utile sfaturile, incurajarile voastre. In general s-a postat civilizat la acest topic, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Nici nu aveti idee cat conteaza un sfat in momente din astea aiurea, care uneori vin peste noi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui batool67

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Va rog frumos lamuriti-ma si pe mine, despre ce investitie vorbiti?

Da, asa e, e complet aiurea sa gandeasca un barbat astfel.
Pai si de ce numesti investitzie banii astia?
astia sunt bani pierdutzi,care nu mai pot fi recuiperatzi!

Oricum o abordare total aiurea din punctul meu de vedere!

Dana

Ma refer la banii cheltuiti cu amanta, care nu e o suma deloc neglijabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:

Esti ceea ce iti doresti sa fii....

pai si de ce vezi tu banii astia(ca tu spui ca-s o investitzie)ca pe o investitzie?E ceva ce-mi scapa mie?Obtzine el vreun profit material(altul decit cel carnal bineiuntzeles)de pe urma acestei"investitzii"?

sau faptul ca se fitzie cu primadona si e admirat de ce are la bratz e deja considerata ca inmvestitzie?

Eu nu intzeleg unde e investitzia,in virtutea gramezii d ebani...pierdute!

Dana

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

pai si de ce vezi tu banii astia(ca tu spui ca-s o investitzie)ca pe o investitzie?E ceva ce-mi scapa mie?Obtzine el vreun profit material(altul decit cel carnal bineiuntzeles)de pe urma acestei"investitzii"?

sau faptul ca se fitzie cu primadona si e admirat de ce are la bratz e deja considerata ca inmvestitzie?

Eu nu intzeleg unde e investitzia,in virtutea gramezii d ebani...pierdute!

Dana

Sotul ei o vede, nu eu.Investie cu ghilimele, asa trebuie inteles cuvantul. Investind bani in amanta, barbatii cred ca prelungesc relatia cat mai mult timp. Cred ca ai auzit de amante batute, omorate dupa ce ce relatia s-a terminat, pe motiv ca au cheltuit impreuna prea multi bani.Partajul intre fostii soti este adeseori o procedura care naste conflicte.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
Cred ca ai auzit de amante batute, omorate dupa ce ce relatia s-a terminat, pe motiv ca au cheltuit impreuna prea multi bani.Partajul intre fostii soti este adeseori o procedura care naste conflicte.....

Esti ceea ce iti doresti sa fii....

is grabita,dar eu cred ca tu amesteci niste lucruri!
N-AM AUZIT DE ASA ceva-nu inseamna ca nu exista insa,iar partajul dintre sotzi nu intzeleg ce are a face in treaba cu...investitzia!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
Cred ca ai auzit de amante batute, omorate dupa ce ce relatia s-a terminat, pe motiv ca au cheltuit impreuna prea multi bani.Partajul intre fostii soti este adeseori o procedura care naste conflicte.....

is grabita,dar eu cred ca tu amesteci niste lucruri!
N-AM AUZIT DE ASA ceva-nu inseamna ca nu exista insa,iar partajul dintre sotzi nu intzeleg ce are a face in treaba cu...investitzia!

Am vrut sa spun ca orice bani care au fost cheltuiti, investiti intr-un cuplu/ familie creeaza discutii dupa disolutia cuplului.Partajul a fost doar un exemplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Vai de mine, deci dupa ce ca inseala si are pretentii de sclavagism, il mai roade si problema banilor pe care i-a dat amantei.

D-aia cica n-o lasa? Poate intr-o zi se trezeste sa-i spuna si nevestei ´´auzi draga, cati bani am investit eu in curu tau, ia taci si fa ce-ti zic pana nu-ti trag doua scatoalce´´

Caracter zero barat.

Poate aia nici nu statea cu el daca nu se arata darnic financiar. Deci si-a recuperat investitia ´´in natura´´

>>>Continuare

Mergi la inceput