Sa accepte sa vorbeasca la tel cu amanta sotului ?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Daca e asa cum spune Hannen, de ce mama lui mos craciun NU PLEACA FEMEIA AIA DE LANGA NESIMTITUL CARE O INSEALA?

N-are de e se teme ca ii ia copiii.
Va plati pensie alimentara asa cum se face.
Ea isi poate gasi de lucru, pardon, dar vorbim de Romania si ea e romanca!!!! Sau e mai confortabila viata fiind intretinuta de un sot care te inseala??? Daca e asa, cazul e clasat. Sa inghita la amante pana nu mai poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Citat:
citat din mesajul lui batool67

Citat:

Citat:
In al treilea rand nu vad nicio drama ptr ca femeile se imbraca decent si sunt acoperite

Asta mi se pare totusi o jignire. A te imbraca decent nu inseammna neaparat acoperita ca ninja. O femeie imbracata decent poate fi si una in costum ,coafata frumos , machiata frumoas , taior , camasa si o fustita decenta pina la genuchi.Asta nu e decent?Eu mare respect am pentru o astfel de femeie. Ador eleganta.Cu cit le vad pe musulmance mai acoperite cu atit imi vine mie sa ma imbrac mai indecent.Nu stiu, parca mi-e frica sa nu ajung ca ele.Nu vreau sa se simta nimeni jignit , dar asta simt..
Nu o sa vezi niciodata un japonez sa-i zica unei romance imbraca-te in kimono ca sa fii decenta si respectata.Sau fa-te shintoista sau budhista.

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Ce ti se pare asa de jignitor in fraza? Eu cred ca exagerezi afirmand asa ceva. Decenta e vazuta diferit de la cultura la cultura.

Da, dar aici esti pe un un forum majoritar crestin si ar trebui sa respecti legea moralitatii, a fost o isigna religioasa aceasta apreciere a ta.
Da, stiu , cind e vorba de ajutor, tot crestinii, ateii sunt buni.
Te-am vazut activa si pe forumurile islamice, de ce nu intrebi acolo? Pentru ca ei stiu cum e mai bine? Fii alaturi de prietena ta, indiferent ce se intimpla.

Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Despre ce lege a moralitatii vorbesti? Si scuze Desprecopii nu este un site crestin, sunt si evrei si musulmani, hindusi, budisti, atei pe site. Mai citeste odata regulamentul ca sa vezi care sunt termenii si conditiile acestui site. Nu a fost nicio insigna religioasa, tu faci din tantar armasar, asta e problema. Decenta este o norma culturala diferit inteleasa, dar spre deosebire de tine mie nu imi vine sa ma imbrac si mai mult cand ma intalnesc cu nemusulmane, nici nu ma revolta stilul lor vestimentar, nu ma supar nici macar pe cei din jungla Amazonului sau pe aborigeni ptr ca nu sunt imbracati ca mine. E dreptul lor de a fi diferiti, nu am nicio prejudecata vizavi de aceste diferente vestimentare. Nu masor seriozitatea in functie de scurtimea sau lungimea rochiei.Si las-o mai moale cu atacul la persoana si la competente, pe mine nu ma intereseaza pe ce forumuri activezi tu, ma monitorizezi cumva? De unde stii tu ca nu am pus deja aceasta intrebare pe forumrile islamice. Te sfatuiesc sa iti vezi de lungul nasului si sa nu mai fii asa de ,, mamoasa'' si de sfatoasa ca sunt adult, am un IQ peste medie, deci sunt capabila sa pricep si eu anumite lucruri. Daca vrei sa te centrezi stric pe subiect bine, daca nu, nu intra te rog, ca nu am initiat topicul ca sa isi verse unii intoleranta in el. Fara atacuri la persoana si la competente dna Amina Marina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui maru

off topic la off topic:
Amina, eu nu sunt acoperita, nu port batic, sunt ortodoxa, si totusi hannen vorbeste cu mine Ce rasism o fi aici? Ca nici culoarea ochilor nu mi-o stie, ci doar ce m-a citit pe acilea, si uite asa...o fi altceva la mijloc?

Vrei sa-ti povestesc pe pm? Sau nu. Intreab-o pe ea.

Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Amina, serios acum, asta ar fi un tzatzism de cea mai inalta clasa! Ce facem, param? ori ducem vorba? Eu am vrut doar ca tu sa ai un moment in care sa reflectezi la cum s-a destramat relatia voastra! Nu ma amesteca pe mine in "copilarii" de genul asta (nici hannen nu o face, poate din respect pentru mine si pentru tine?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Cred ca ar fi interesant de aflat si partea lui de adevar. Ce il face sa fie cu femeia asta de 3 ani, de ce investeste in ea, de ce n-o ia de nevasta? Cum vede el viitorul? Faptul ca isi tine relatia deschisa imi da impresia ca din punctul lui de vedere n-are nimic de ascuns, deci poate oricand discuta cu sotia despre asta. Batool ai ceva informatii in sensul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Daca e asa cum spune Hannen, de ce mama lui mos craciun NU PLEACA FEMEIA AIA DE LANGA NESIMTITUL CARE O INSEALA?

N-are de e se teme ca ii ia copiii.
Va plati pensie alimentara asa cum se face.
Ea isi poate gasi de lucru, pardon, dar vorbim de Romania si ea e romanca!!!! Sau e mai confortabila viata fiind intretinuta de un sot care te inseala??? Daca e asa, cazul e clasat. Sa inghita la amante pana nu mai poate.

QED
escu,care crezi tu ca ar fi partea lui de adevar?S-a intalnit cu aia la un club de literatura clasica araba s mintea ei ravisanta.inteligenta ei scliptoare l-au fermecat?Haida de.Cazul clasic de barbat,care nu-i mai ajunge femeia de acasa,cu copii,scoala,spalat,calcat si a vazut-o pe zana zanelor,fara obligatii,numai buna de mers prin cluburi,mereu ca scoasa din cutie!
Bleah!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Citat:
citat din mesajul lui escu

Cred ca ar fi interesant de aflat si partea lui de adevar. Ce il face sa fie cu femeia asta de 3 ani, de ce investeste in ea, de ce n-o ia de nevasta? Cum vede el viitorul? Faptul ca isi tine relatia deschisa imi da impresia ca din punctul lui de vedere n-are nimic de ascuns, deci poate oricand discuta cu sotia despre asta. Batool ai ceva informatii in sensul asta?

Relatia lui nu e deschisa, e gresit sa credem ca intotdeauna femeii ii lipseste ceva, si sotul cauta in alta persoana ceea ce lipseste la sotie. Sotia lui este superba si nu ii lipseste nimic. Sotia a aflat intamplator despre amanta, nu ca a fost el sincer.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Relatia lui nu e deschisa, e gresit sa credem ca intotdeauna femeii ii lipseste ceva, si sotul cauta in alta persoana ceea ce lipseste la sotie. Sotia lui este superba si nu ii lipseste nimic. Sotia a aflat intamplator despre amanta, nu ca a fost el sincer.

Esti ceea ce iti doresti sa fii....

Da, uite informatii noi. Si cand a aflat acum, sau acum 3 ani?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Citat:

escu,care crezi tu ca ar fi partea lui de adevar?S-a intalnit cu aia la un club de literatura clasica araba s mintea ei ravisanta.inteligenta ei scliptoare l-au fermecat?Haida de.Cazul clasic de barbat,care nu-i mai ajunge femeia de acasa,cu copii,scoala,spalat,calcat si a vazut-o pe zana zanelor,fara obligatii,numai buna de mers prin cluburi,mereu ca scoasa din cutie!
Bleah!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Hai sa incercam sa privim mai putin superficial lucrurile astea. Ele nu apar din senin si nu tin atat de mult timp fara motiv. Inteleg ca si investitia in femeia in cauza nu-i deloc neglijabila. De-asta avem nevoie de mai multe date..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Va rog frumos lamuriti-ma si pe mine, despre ce investitie vorbiti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Va rog frumos lamuriti-ma si pe mine, despre ce investitie vorbiti?

Uite aici ce ne zice batool. Ea iti poate da mai multe detalii daca doresti

Citat:
..... El a inceput relatia cu cealalta din dorinta de a face ceea ce nu a facut la 17 ani, la 20 de ani, intre amanta si el sunt 20 de ani diferenta, nu are nimic sa ii reproseze sotiei, eu cred ca a intrat in relatia asta din curiozitate, apoi amanta a devenit o investitie, a cheltuit cu ea o suma enorma in 3 ani, putea sa cumpere cel putin inca un apartament cu acei bani.

Mergi la inceput