Sa accepte sa vorbeasca la tel cu amanta sotului ?
Raspunsuri - Pagina 16
maru spune:
Amina Marina, sa mor daca am inteles ceva din ultimul mesaj! caragiale curat in exprimare
Amina_Marina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui batool67
Ce ti se pare asa de jignitor in fraza? Eu cred ca exagerezi afirmand asa ceva. Decenta e vazuta diferit de la cultura la cultura. Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
Da, dar aici esti pe un un forum majoritar crestin si ar trebui sa respecti legea moralitatii, a fost o isigna religioasa aceasta apreciere a ta.
Da, stiu , cind e vorba de ajutor, tot crestinii, ateii sunt buni.
Te-am vazut activa si pe forumurile islamice, de ce nu intrebi acolo? Pentru ca ei stiu cum e mai bine? Fii alaturi de prietena ta, indiferent ce se intimpla.
Amina_Marina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui hannen
Amina,amina,mai tii minte ca mai ti-ai fi pus si tu batic cind m-ai vazut prima data?Acum imi zici ca aratam ca o ninja?Si ca tu te-ai fi imbracat cu atit mai indecent?Asta simteai cind erai cu mine ,ca eu eram o ninja si iti venea sa-ti sfirteci hainele de pe tine? Asta numesc eu prefacatorie!Si sa nu te simti jignita,ca nici eu nu m-am simtit!Ma doare`n cot de ce simti tu vizavi de femeile musulmane care se acopera .Nu avem nevoie de respectul si aprecierea ta. BTW,spune-i prietenei tale ca ccc copii ei vor fi musulmani!Ea poate sa nege cit vrea,in Islam nu se face niciun ritual ca acel copil sa fie considerat musulman.Din contra,Islamul zice ca toti oamenii se nasc musulmani,parintii lor fiind cei care le schimba religia . Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas ISLAM DENOUNCES TERRORISM I want to tell the world... a Story Occupation 101: Voice of the Silenced Majority The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson |
Eu vorbeam de femile acoperite pina jos si-n negru.
hannen spune:
Legislatia islamica cu privire la copii,pensie alimentara etc..este la fel ca cea cu care va laudati voi .Faptul ca se intimpla abuzuri,mame care raman fara copii...asta este o nedreptate ,fapta a omului,nu a legilor islamice.Un abuz al legii care ignora invataturile islamice.
Eu am cumnat care nu divorteaza exact din cauza asta,pt. ca la divort copiii vor merge la mama.Asa avem in familie si destule femei divortate care si-au pastrat copii,pt. ca asa e legea.Iar tatal plateste pensie alimentara.
Amina,stai sa vezi ce lege noua baga japonezii in cazul cuplurilor mixte.S-a dus cu "in caz de divort imi iau copiii si plec".Intreaba-l pe al tau ca sa nu zici ca infloresc!Guvernul japonez s-a hotarit sa puna piciorul in prag dramelor in care unul din parintii straini isi ia copilul si pleaca in tara lui,privind parintele japonez la dreptul de a-si vedea/creste copilul.
cheers!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
Amina_Marina spune:
Hannen, tii minte cind mi-ai spus ca ai mare respect pentru o femeie total acoperita, e cum m-am simtit atunci? Asa cum te-ai simtit si tu acum.Tu apreciezi omul dupa imbracaminte si religie , si nu dupa calitatile morale.M-ai facut sa ma simt prost/jignit de multe ori prin amprenta religei.Vezi de asta mi s-a cam luat.Am realizat ca faci rasism relgios.Eu nu apreicea oamenii dupa religie si gradul relgios.Asta asa, ca de la mame. la mame.
A, si apropos, de japonia, cine are rezidenta si cetatenia drepturile sunt egale.Eu mi-am luat rezidenta, luna trecuta.
Scuzati-ma de offtopic.
maru spune:
off topic la off topic:
Amina, eu nu sunt acoperita, nu port batic, sunt ortodoxa, si totusi hannen vorbeste cu mine Ce rasism o fi aici? Ca nici culoarea ochilor nu mi-o stie, ci doar ce m-a citit pe acilea, si uite asa...o fi altceva la mijloc?
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amina_Marina Hannen, tii minte cind mi-ai spus ca ai mare respect pentru o femeie total acoperita, e cum m-am simtit atunci? Asa cum te-ai simtit si tu acum.Tu apreciezi omul dupa imbracaminte si religie , si nu dupa calitatile morale.M-ai facut sa ma simt prost/jignit de multe ori prin amprenta religei.Vezi de asta mi s-a cam luat.Am realizat ca faci rasism relgios.Eu nu apreicea oamenii dupa religie si gradul relgios.Asta asa, ca de la mame. la mame. A, si apropos, de japonia, cine are rezidenta si cetatenia drepturile sunt egale.Eu mi-am luat rezidenta, luna trecuta. Scuzati-ma de offtopic. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
Mai,eu ti-am zis ca am respect pt. o femeie acoperita atunci cind mi-ai dat tu exemplu o musulmanca pe toc cui cu fusta mini si batic in cap!Si mi-ai zis ca ai apreciat-o!Si ca ti-a parut fericita ca alerga barbat`su dupa copchii pe colo,colo,batind niste apropo-uri...
Atunci eu ti-am zis ca eu nu admir o muslima cu tocuri cui si fuste mini ci una acoperita!In acest context am discutat!
Adica vrei sa zici ca eu o desconsider pe mama???Care nu poarta batic si nici abaya??Inainte sa te avinti in replici jignitoare sau sa tragi concluzii pripite,stai putin,trage aer in piept,incearca sa intelegi ce vrea sa-ti zica interlocutorul.
In plus,fata in fata niciodata nu am discutat despre baticele altora sau fustele mini ale unora. Niciodata nu ti-am zis ca eu admir o femeie cu batic si ca desconsider una cu fusta deasupra genunchiului!Am folosit comparatia in cazul a doua femei musulmane,una cu abaya si una cu batic si fusta mini.Si ce daca avea colanti negri si nu i se vedea pielea,si cizme deasupra genunchiului?La ce mai avea batic pe cap?Despre cazurile astea ti-am explicat ca tu insistai cit de mult ai placut-o pe tipa.Nu cumva era cazul sa ma simt eu jignita?Ca uite ,te conversezi cu mine si imi zici ca o apreciezi pe aia cu mini si cu batic.Adica ar trebui sa-mi pun si eu mini ca sa ma apreciezi tu,nu-i asa?
Cit despre rezidenta ta,asta cred nu va schimba faptul ca nu vei putea sa pleci cu copiii din japonia.Asta vrea guvernul sa impiedice,ca parintele strain sa plece cu copiii in defavoarea parintelui japonez.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
Adela99 spune:
batool m-am tot gandit la situatia prietenei tale.
ea a acceptat situatia trei ani. am inteles ca a acceptat situatia si nu amanta. dar totusi i-a lasat impresia sotului ca e ok din partea ei ca el sa cheltuie banii cu o amanta (ca spuneai ca-i sponsor), ca e ok sa-si petreaca timpul cu ea, amanta, doar sa respecte niste reguli: nu sunat acasa, nu mai mult de nush cate minute pe zi, samd. el are probleme acum cu amanta pe care a mintit-o ca e separat. si cine sa-l scoata din incurcatura decat sotia intelegatoare? pe care mai ca ar obliga-o sa minta si ea ca el sa poate continua s-o "sponsorizeze" pe amanta.
io zic, ca sotia sa ii spuna tipului (ca nici nu-mi vine sa-l numesc sot) cum se simte ea, ce sentimente si resentimente are ea fata de el, de situatia data. sa nu zica el mai apoi, ca n-a stiut, ca a crezut ca ea de fapt ii fericita. si sa-i spuna ca ea n-o suna pe amanta, dar daca vrea poate s-o sune amanta pe ea. si ca ea, sotia, nu va minti.
cum poate omu' ala sa traiasca cu el insusi?
Amina_Marina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru off topic la off topic: Amina, eu nu sunt acoperita, nu port batic, sunt ortodoxa, si totusi hannen vorbeste cu mine Ce rasism o fi aici? Ca nici culoarea ochilor nu mi-o stie, ci doar ce m-a citit pe acilea, si uite asa...o fi altceva la mijloc? Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Vrei sa-ti povestesc pe pm? Sau nu. Intreab-o pe ea.
delphin spune:
Tot citesc pe aici, iar dupa ultimele mesaje nu pot sa spun de cat ca "sunteti obositoare, amina si hannen cu discutia asta de acoperite, admiratie etc"
Subiectul era altul!Femeia asta chiar are o problema, chiar daca pt. unele ar fii usor sa-si ia copii si sa se duca! Femeia asta il iubeste! Cel putin asa vad eu si tare si l-ar fii vrut doar pt. ea. Ar fii acceptat poate o a doua nevasta, desi spera sa nu i se intample...dar faptul ca are o amanta si ca sotul investeste in ea, o doare!
Si eu as fii plecat de mult..sau ce stiu eu, as fii facut scandal, as fii sunat la parintii fetei aleia de 22 de ani sa-i intreb daca stiu ce face fiica lor de la 19 ani.
Batool, asta nu poti face pt. prietena ta? E doar o idee, sa aduceti la cunostinta parintilor! Poate ca nu ar schimba mare lucru, dar cine stie?!