LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**168**
Raspunsuri - Pagina 9
Floric spune:
Soarele de primavara sa va straluceasca in casa.
De astazi se deschide "oficial" sezonul serbarilor de ghiocei, nu-i asa? Dar cum ghioceii apar si prin ianuarie noi am fost mai harnicutze...serbam de prin decembrie.
Raresu se simte mai bine. Nu mai are muci dar mai tuseste. Oricum continuam cu ceai de ceapa si sirop de ceapa. Multumim Bogdana
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
zsuzsu spune:
noi suntem iara bolnavi
adica dani a inceput saptam trecuta cu tuse , muci- diagnostic sinuzita- decare sincer ma cam indoiesc
dar mai vedem azi
de ieri si Julia a inceput cu tusea si harait tare, si ea a facut si febra
asa ca azi iara mergem la dr- nu am fost demult- de joi
Dodo-pui spune:
Buna dragelor si ghiocei
Anca
M-monique,felicitari pentru baiatul elegant+trening(asa-i si la noi la gradi)
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Insanatosire grabnica tuturor puiutzilor bolnaviori!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgiana310 spune:
Citat: |
.... nu ma gandeam ca o sa fiu judecata pentru asta. diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunici la 10 luni cum am venit pe lume |
Si mie jucariile de la VTECH mi se pare suuuper ok! caut sa ii iau tot de acolo! Chicco si alte Fisher... mi se pare cam exagerate la pret.
Cat despre parintii care spun ca, oricum copiii lor nu se joaca cu jucarii ca au alte preocupari (exceptandu-i pe cei care merg) cred ca sunt ingrati!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
gigelica20 spune:
va dorim... o primavara insorita, plina de caldura, parfum de floricele, zumzet de albinute si ciripit de pasarele
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
georgiana310 spune:
O primavara minunata va doresc, mamici!
Bucurati-va de fiecare zi si mai ales, bucurati-va unii de altii! Si daca nu mai gasiti nimic, dar nimic care sa va bucure la cei de langa voi, bucurati-va de voi insiva!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009