LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**168**
Raspunsuri - Pagina 8
pisigri spune:
O primavara frumoasa tuturor !
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
cativ13 spune:
Sa aveti o primavara insorita, linistita si plina de surprize de la ghioceii vostri mami de Silvia Ioana
anca_nicolae spune:
Un 1 martie frumos!
Noi aseara am pregatit martisoarele de la dodo-pui sa le duca azi v+t la scoala, a fost foarte frumos cum si-au impartit libelulele si fluturasii pe jumate, si m-am simtit foarte bucuroasa ca avem martisoare forumiste. Ba chiar v+t au zis ca o azi o sa le dea martisoarele profelor spunandu-le ca sunt facute manual de o prietena din Navodari!
Mi s-a parut chiar viu acest forum, mai mult decat o lume virtuala!
Si pentru ca de obicei Ayla ne pregatea canitze si surprize, hai acum sa-i oferim noi ceva!
_
__
__
__
_
__
__
_
_
_
_
_
_
_
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 9 luni
m_monique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodica2008 INTREBARE voi ce incaltaminte cumparati puilor vostrii? Eu nu stiu ce sa ii i-au , ajutati-ma va rog.(Sa fie ok pt piciorus). |
eu am gasit incaltaminte buna si la un pret rezonabil de la firma hokide. astia vin cam la targuri, dar mai sunt si magazine care au produsele lor.
incaltamintea pt incepatori tb sa fie cu piele in interior, talonet, sa tina si glezna. talpa sa nu fie foarte rigida, dar nici moale.
iti recomand incaltamintea cu arici, nu cu sireturi, ca se incalta mai usor.
lui andrei i-am mai cumparat incaltaminte si de la firma baby avus (tot asa raportul calitate/ pret bun). dar nu am mai gasit. baby avus am mai vazut la miniblu, dar astia practica preturi nesimtite.
ieri am fost la baby expo si i-am cumparat ioanei pantofi de la hokide cu 85 ron.
chatonel spune:
O primavara superba va doresc, sa infloreasca in suflete florile fericirii si in minti sa rasara (sa creasca) mladitele intelepciunii
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
m_monique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Mie imi pare rau ca n-am ajuns la Baby expo doar din cauza incaltarilor. E o firma din Oradea, cred, Hokide sau asa ceva, de la care i-am luat piticului cizmulite. De piele, talpa groasa si cu santuri, ca sa nu alunece, cu talonet, imblanite, inalte, cu arici... 90 lei. Adica preturi superdecente si calitate buna. Si acum tropaie cu ele p-afara. Dar in curand ii raman mici Apropo, mai e vreun ghiocel care sa tropaie? Al meu bate pasul pe loc tropa-tropa ca manzucul. Gata pauza, ne auzim la buhhuhu. Sper totusi sa ma culc mai devreme, ca azi am adormit pe la 4. E-adevarat ca de la 12 la 1, dupa ce a aprins soatza lumina, am motait si eu langa gagiu, da' parca vreau si eu un program normal. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
vezi ca hokide va veni si la kidex, ca i-am intrebat. mi-au spus ca acolo vor aduce mai multe sandale.
Bianca2503 spune:
Sa va pun si eu ultimele poze din februarie
http://picasaweb.google.com/theodorvladimir/Februarie2010#5440272198864386034
m_monique spune:
va doresc o primavara frumoasa!
aseara am ales impreuna cu andrei martisoare, sa duca el si tati. era andrei atat de incantat.
azi dimineata a trebuit sa-l imbrac cu camasa, ca sa fie elegant la gradinita, ca doar il vor pupa fetele. l-am dus eu cu ioana, ca sa-i explic educatoarei cum sa-l ajute pe andrei sa imparta martisoarele. azi a vrut sa stea la gradinita cu camasa. va dati seama ce elegant e andrei cu camasa de la zara si pantaloni de trening. la gradi stau copiii cu pantaloni de trening, ca sunt mai comozi, si ii dezbraca mai usor cand merg la toaleta.