Minunatele Scorpiutze *73*
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
miraklucker spune:
Dodo, La multi ani printesei tale. Sa fie sanatoasa sa creasca mare si cuminte si sa va aduca numai bucurii!!!!!!!!
Vreau sa va spun ca pupazele mele au gasit cadoul de Paste. Le-am cumparat ieri niste balerini frumusei binenteles rosa-roz. si i-au gasit ascunsi bine la mine in dulap. am inlemnit cand le-am vazut ca ies incaltate din dormitor cu ei. Na, bine am spun ca iepurasul i-a pus acolo ca nu poate cara atata. Doar ca ele vor si ouale!!!!! Unde sunt??????.
Noi o tinem numai in musafiri. La noi ori vin , ori nu vin!!! Aseara a trecut sora-mea cu cumnatu-meu inspre Fr, azi a fost cumnata-mea c si fratele lui Heinz cu bebele lor de 1 an si cu baietii lui si mama ei. Cam greu pentru Vinerea Mare, ca a trebuit sa gatesc. Am facut peste si ciorba. Pestele l-am mancat dar ciorba cu carne am lasat-o la o parte. Din pacate eu nu pot tine post. Cel putin am reusit saptamana asta sa nu mananc deloc carne. Vinerea viitoare se intoarce sorela din Fr cu tot familionul. Fetele ma inebunesc , isi astepta verisoarele si pe buni mai ceva ca pe iespuras. din pacate nu vor avea timp decat de innoptat
Si la noi a fost soare si frumos, dar frig. am iesit totusi la plimbare la lac. si nu am fost singurii. Cred ca jumatate de oras a gandit la fel ca noi
Maine sper sa reusesc sa vopsim ooole, ( eu as cumpara din alea gata vopsite, dar copii ma intreaba intr-una cand le vopsim) sa fac sarmalele, vreun cozonac si ceva dulce bun, si sa ajung la 7 la biserica.
Va doresc un Paste fericit tuturor, si multa lumina in suflete
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Mira, a trecut mai repede pe la voi.
Ce aglomeratie la voi, zilele acestea !
Imi inchipui cum e cu 4 verisoare la voi, ca la mine in permanenta sunt 3. Noroc, ca Medi a mai crescut si nu-si mai pun asa des mintea cu cele 2 mai mici.
Si noi vrem sa mergem la Inviere, dar pe la ora 23. Avem timp sa ne si odihnim, dupa-masa, maine.
Spor la pregatiri, Mira !
Monica, te uiti la DPT ? Urmeaza sa danseze brazilianul un dans popular romanesc. Tocmai a spus ca sunt aceleasi traditii de Paste, doar ca ei nu picteaza ouale de Paste, ci le cumpara de ciocolata de la magazin si le ofera prietenilor.
Asteptam poze de la actiunea voastre de maine, cu vopsitul oualor !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
monica-elizabet spune:
printesei Isabela
sa creasca mare si sanatoasa
Paste Fericit! tuturor scorpiutelor
Anina_n spune:
Hristos a inviat !
Am adus lumina !
![](floare2.gif)
Am avut un oaspete de seama, pe insusi dl. presedinte Traian Basescu. Dar noi, nu am reusit sa-l vedem.
![](paste.gif)
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Adevarat a inviat!
Lumina in case si in suflete!Multa sanatate si fericire.
Nina am vazut ,si sa stii ca m-am gandit ca ati fost bine paziti
si poate a fost mai putina inghesuiala..sper
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Anina_n spune:
Hristos a inviat !
Ce repede au trecut zilele libere ! Abia astept weekend-ul, din nou !
Dar am petrecut 2 zile frumoase !
Acum asteptam sa se faca vreme frumoasa, sa ne putem bucura de soare pe afara.
O zi frumoasa, in continuare !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
![](rugaciune.gif)
Ana68 spune:
Buna dimineata la scorpii si Cristos a inviat!
Iaca am reinceput scarbiciul...numai Alex e pe acasa in vacanta si am eu banuiala ca la ora asta baga ca MIG-ul pe pista sforaieli pe nas...ce-i pasa?
Luanuta era suparata ca trebuie sa mearga la gradi.Ar fi vrut sa ramana cu Alex acasa , dar m-am gandit ca destul va fi "pedepsit" in vacanta de vara sa stea cu Luana in casa.....macar pana atunci sa fie si el liber...
Noi am petrecut Pastele acasa , am construit si friptura si drob si cozonaci si chec si prajitura , a venit si iepurila...Am respectat cat de cat traditia , dar fara miel.Am "vocsit" si oo...Ce mai?A fost o sarbatoare in familie.
Sa aveti zile frumoase si sa auzim numai de bine!