Minunatele Scorpiutze *73*
Raspunsuri - Pagina 13
Dodo-pui spune:
Adevarat a inviat!
Noi in prima zi am sarbatorit acasa impreuna cu fratele lui Dan.Ca meniu:salata de telina,oua vopsite(impreuna cu Bogdan
),cozonac (cumparat)...a venit si iepurila (cu ceva ajutor de la prieteni
)
A doua zi am fost la nasi si cu aceasta ocazie am dezmotat
,de pe tava a ales cartea,periuta de dinti ,euro
,foto pe blog![]()
Acum deja copilul vrea la gradi...
,iar Isabella se catara
peste tot
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mina spune:
Salut, frumoaselor!
Noi am petrecut in house, vorba ceea, numa noi trei in familie. Ma gandeam ca e ciudat dar e primul Paste pe care-l facem acasa. In mod normal e musai sa facem prezenta la Buzau la parinti si bunici (si frumos, nu zic). Da si o sarbatoare ca asta tihnita numai noi trei, tare bine-o fost.
Am facut de toate cele de traditie si-acuma inapoi la treaba. Ma rog, e un fel de-a spune, ca sunt acsa cu Vizigotul care are vacanta si mormaie ca se plictiseste, si io printre mormaieli si plimbari in parc cica mai si lucrez....
Ana, da Luana n-are vacanta?
Va tzuc in grup organizat~!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Ana68 spune:
Mina , are Luana vacanta ,insa cu cine sa stea? Cu Alex?Va sta cu el toata vara si cumva Alex se va simti pedepsit astfel , caci va sta pana la ora 16 in casa cu ea....
Ana68 spune:

Va doresc un sfarsit de saptamana la superlativ , sa va distrati si sa va simtiti cat mai bine!
Anina_n spune:
, fete minunate !
Am avut o saptamana mai plina la serviciu, dar acum...in sfarsit e weeeekeend !!!
Si diseara dansam in pasi de paso doble si Michael Jackson. 
Un weekend super fain, tuturor !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Francisca spune:

Nina si eu am avut o saptamana destul de grea, abia am asteptat sa vina weekend-ul 
Azi dansam
si daca e stilul MJ sigur se va uita si Vlad cu mine
URA!!!
Sotul nu e fan DPT, dar el se poate uita la ce vrea el, pe alt televizor ![]()
Ana, nu stiu cum va fi la Timisoara, dar la noi va ploua 
Vlad a fost ieri, cu sora mea, la Timisoara la Mall (la joaca), a fost super fericit
a venit frant ![]()
Azi era din nou in forma
m-a sunat ca este cu bunicul la tenis ![]()
A trecut foarte repede vacanta asta ... luni gata distractia
va participa la 3 concursuri pe 14, 16 si 23 aprilie ... deci o sa avem distractie maxima ![]()
Pun si eu cateva poze cu Vlad
Nina, multumesc
pt. aprecieri
Sa aveti un week-end minunat! 

Anina_n spune:
Dansez...pt. tine dansez... 
Francisca, s-a bucurat Vlady de vacanta, e clar ! 
Foarte faine au fost aranjamentele voastre de Paste. 
Eu am tot amanat sa cumpar ceva nou, ca vroiam sa o fac impreuna cu Cristina, dar n-am apucat si am ramas cu cele din anii trecuti.
O seara excelenta, tuturor !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

mina spune:
Neata!
We placut in continuare la toata lumea. Noi suntem consemnati in casa, ca ieri incepura mucii si azi tusea. Legea lu Murpfi, nu? Ai o saptamana de vacanta si plodu' raceste in ultima zi..... Habar n-am ce fac de maine, ca de dus la gradi nu-l pot duce dar trebe sa merg la birou.....incerc sa-mi adun curajul sa sun bunicile, sper s-o conving pe mama sa vina "la baiat".
Va pup!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Dodo-pui spune:
o duminica frumoasa si tot binele din lume.
De maine o "iau la alergat" dupa hartiiler necesare in dosar anul acesta(Dosarul pt comisie)intram pe 10 mai
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
miraklucker spune:
si noi ca Mina tot prin casa sau pe langa casa, dar din cauza de frig si barbat la munci. eu cred ca intru in depresie din cauza de frig. Nu reusesc sa ma incalzesc deloc, nici noaptea in pat, trag toate plapumele disponibile pe mine
si tot nu mi-e bine
.
Cel putin nu ploua. Ieri am avut musafiri, scurt ca deobicei. Au trecut in fuga pe aici sora mea cu fetele si mama in drum spre Ro. Azi am fost cu copii la o expozitie cu trenuri in miniatura. David e super pasionat de ele. A fost dezamagit ca nu era mare lucru, apoi am fugit dupa barbat care a fost pe stadion la munca.
In rest suntem bine. Copii mai au inca o saptamana e vacanta. Maine am si eu liber dar nu stiu ce vom face nu avem nici un plan, poate doar vreo balaceala, sau ski
, ca de alte aventuri estivale nu poate fi vorba. Doar Daria vrea la gradinita. Ea nu vrea vacanta
Francisca am vazut pozele. Deci Vlady se da pe rotile. Auzi dar tu unde ai fost cadn s-au impartit genele
? Vlady e leit taticu, asa-i?
Dodo spor la alergat. Sper sa nu faci febra musculara, se termini repede cu ele.
http://picasaweb.google.com/kluckermira/PrimavaraDePeLaNoi# ........si cateva poze noi.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.